AVERTISMENTE si DESCALIFICARI la Cupa Valea Argovei

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 17 Mai 2007, 14:34

oricine se inscrie la un concurs consulta mai inainte de orice regulamentul
ar fi absurd sa ne apucam sa gasim scuze aiurea
aumai fost concurenti "mari pescari" care cand au fost avertizati pe apa ca incalca regulamentul au avut tupeul sa spuna " mi-ai dat vreun regulament ca sa stiu "
sa nu cadem in ridicol
a existat si o sedinta tehnica au existat si regulamente in acea sedinta pentru cei ce inca nu consultasera asta ( alta absurditate )
cand s-a aflat ce s-a intamplat atunci s-a luat decizia .nu s-a taraganat nu s-a asteptat nimic ...
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 17 Mai 2007, 15:26

daca sunt regul stricte cu concetinte atat de grave altadata intre manse mai atrageti atentia concurentilor sa concentreze mai bine :wink:

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 17 Mai 2007, 16:46

Taticu', intrati in concurs fara pesti legati de barca si nu na mai zice nimeni, nimic!
Mie nu-mi vine sa cred ca a incercat sa fraudeze, pentru ca ii puncta in prima "repriza" si nu risca sa-i moara pana la cea de-a doua.
Sa nu uit, daca va trece prin cap sa faceti d-astea, incercati asa: veniti cu cineva dupa voi, prindeti peste in noaptea dinaintea concursului, legati-i de un mal si apareti, sa zicem, cu doi pastravi si trei cleni in fata juriului :roll:
Conditii princip(i)ale:
1. Sa ajungi pe lacul, sa zicem, Belis, cu trei sau patru zile inaintea concursului
2. Cel ce pescuieste cu tine, tainuitorul tau, sa-ti fie bun prieten si sa isi tina gura (ceea ce nu este cazul)
3. Sa ai barca cu motor
4. Sa ai putin noroc sa pescuiesti din prima in sectorul cu pestii
5. Sa fie pestii rezistenti, k daca nu nimeresti din prima in sectorul cu pestii, acestia trebuie sa traiasca pana ii "ridici" tu
6. Sa nu tevada nimeni cand executi procedeul

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 17 Mai 2007, 16:55

Sunt cu ochii pe tine la concurs [:shock:] ... prea le stii tu pe toate ...
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 17 Mai 2007, 17:08

vanatoruldepesti scrie:Taticu', intrati in concurs fara pesti legati de barca si nu na mai zice nimeni, nimic!
Mie nu-mi vine sa cred ca a incercat sa fraudeze, pentru ca ii puncta in prima "repriza" si nu risca sa-i moara pana la cea de-a doua.
Sa nu uit, daca va trece prin cap sa faceti d-astea, incercati asa: veniti cu cineva dupa voi, prindeti peste in noaptea dinaintea concursului, legati-i de un mal si apareti, sa zicem, cu doi pastravi si trei cleni in fata juriului :roll:
Conditii princip(i)ale:
1. Sa ajungi pe lacul, sa zicem, Belis, cu trei sau patru zile inaintea concursului
2. Cel ce pescuieste cu tine, tainuitorul tau, sa-ti fie bun prieten si sa isi tina gura (ceea ce nu este cazul)
3. Sa ai barca cu motor
4. Sa ai putin noroc sa pescuiesti din prima in sectorul cu pestii
5. Sa fie pestii rezistenti, k daca nu nimeresti din prima in sectorul cu pestii, acestia trebuie sa traiasca pana ii "ridici" tu
6. Sa nu tevada nimeni cand executi procedeul
Deci asa ai facut la Belis? :lol: Ma miram eu sa fi prins tu pestii aia in timpul concursului! :lol: :lol: :lol:

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 17 Mai 2007, 17:17

Mihaitza, "pestii aia" au fost in total unul singur, scuzati dezacoardele si d-aia am iesit pe locu' 22, ca... nu mai zic nimik! :mrgreen: Anul acesta cu mine este problema la Belis. Vin hotarat! Oricum, mai multa atentie la Belis nu strica :wink:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 17 Mai 2007, 17:48

aha, deci ai nimerit gresit sectorul cand ai tras la sorti si pestii erau "dincolo"! Klar! Anu asta la Belis va fi total altceva, fiindca a fost cald!

malin
senior
senior

Re: excludere

Mesaj de malin » 18 Mai 2007, 07:55

Gyorg scrie: Inainte de a lua decizia , a fost consultat si Sorin Dragoi . Propunerea noastra i-a fost comunicata chiar dupa incheierea mansei a 3-a, iar el a fost de acord cu ea , fara a mentiona consultarea si a altui observator AVP. Cu siguranta ca poate confirma conversatia noastra telefonica !
Sorin la Valea Argovei era concurent, nu observator.

petre - BerTi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de petre - BerTi » 18 Mai 2007, 08:24

vanatoruldepesti scrie:Mihaitza, "pestii aia" au fost in total unul singur, scuzati dezacoardele si d-aia am iesit pe locu' 22, ca... nu mai zic nimik! :mrgreen: Anul acesta cu mine este problema la Belis. Vin hotarat! Oricum, mai multa atentie la Belis nu strica :wink:
Ahaaaa... de-aia tipai tu cand s-a anuntat ca se schimba locul de desfasurare al concursului... :D

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 18 Mai 2007, 13:38

Nu tipam d-aia, strigam la Dumnezeu sa ma ajute sa ma intorc viu la mal. Imi dadea lacu' o impresie de sfarsit de lume, sau ai uitat ce frumos era afara?!?
Mihai, eu nu am gresit sectoru', ci lacu'!

Scrie răspuns