AVERTISMENTE si DESCALIFICARI la Cupa Valea Argovei
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
oricine se inscrie la un concurs consulta mai inainte de orice regulamentul
ar fi absurd sa ne apucam sa gasim scuze aiurea
aumai fost concurenti "mari pescari" care cand au fost avertizati pe apa ca incalca regulamentul au avut tupeul sa spuna " mi-ai dat vreun regulament ca sa stiu "
sa nu cadem in ridicol
a existat si o sedinta tehnica au existat si regulamente in acea sedinta pentru cei ce inca nu consultasera asta ( alta absurditate )
cand s-a aflat ce s-a intamplat atunci s-a luat decizia .nu s-a taraganat nu s-a asteptat nimic ...
ar fi absurd sa ne apucam sa gasim scuze aiurea
aumai fost concurenti "mari pescari" care cand au fost avertizati pe apa ca incalca regulamentul au avut tupeul sa spuna " mi-ai dat vreun regulament ca sa stiu "
sa nu cadem in ridicol
a existat si o sedinta tehnica au existat si regulamente in acea sedinta pentru cei ce inca nu consultasera asta ( alta absurditate )
cand s-a aflat ce s-a intamplat atunci s-a luat decizia .nu s-a taraganat nu s-a asteptat nimic ...
- vanatoruldepesti
- veteran
Taticu', intrati in concurs fara pesti legati de barca si nu na mai zice nimeni, nimic!
Mie nu-mi vine sa cred ca a incercat sa fraudeze, pentru ca ii puncta in prima "repriza" si nu risca sa-i moara pana la cea de-a doua.
Sa nu uit, daca va trece prin cap sa faceti d-astea, incercati asa: veniti cu cineva dupa voi, prindeti peste in noaptea dinaintea concursului, legati-i de un mal si apareti, sa zicem, cu doi pastravi si trei cleni in fata juriului
Conditii princip(i)ale:
1. Sa ajungi pe lacul, sa zicem, Belis, cu trei sau patru zile inaintea concursului
2. Cel ce pescuieste cu tine, tainuitorul tau, sa-ti fie bun prieten si sa isi tina gura (ceea ce nu este cazul)
3. Sa ai barca cu motor
4. Sa ai putin noroc sa pescuiesti din prima in sectorul cu pestii
5. Sa fie pestii rezistenti, k daca nu nimeresti din prima in sectorul cu pestii, acestia trebuie sa traiasca pana ii "ridici" tu
6. Sa nu tevada nimeni cand executi procedeul
Mie nu-mi vine sa cred ca a incercat sa fraudeze, pentru ca ii puncta in prima "repriza" si nu risca sa-i moara pana la cea de-a doua.
Sa nu uit, daca va trece prin cap sa faceti d-astea, incercati asa: veniti cu cineva dupa voi, prindeti peste in noaptea dinaintea concursului, legati-i de un mal si apareti, sa zicem, cu doi pastravi si trei cleni in fata juriului

Conditii princip(i)ale:
1. Sa ajungi pe lacul, sa zicem, Belis, cu trei sau patru zile inaintea concursului
2. Cel ce pescuieste cu tine, tainuitorul tau, sa-ti fie bun prieten si sa isi tina gura (ceea ce nu este cazul)
3. Sa ai barca cu motor
5. Sa fie pestii rezistenti, k daca nu nimeresti din prima in sectorul cu pestii, acestia trebuie sa traiasca pana ii "ridici" tu
- StefanDinu
- veteran
Deci asa ai facut la Belis?vanatoruldepesti scrie:Taticu', intrati in concurs fara pesti legati de barca si nu na mai zice nimeni, nimic!
Sa nu uit, daca va trece prin cap sa faceti d-astea, incercati asa: veniti cu cineva dupa voi, prindeti peste in noaptea dinaintea concursului, legati-i de un mal si apareti, sa zicem, cu doi pastravi si trei cleni in fata juriului![]()
Conditii princip(i)ale:
3. Sa ai barca cu motor

- vanatoruldepesti
- veteran
Re: excludere
Sorin la Valea Argovei era concurent, nu observator.Gyorg scrie: Inainte de a lua decizia , a fost consultat si Sorin Dragoi . Propunerea noastra i-a fost comunicata chiar dupa incheierea mansei a 3-a, iar el a fost de acord cu ea , fara a mentiona consultarea si a altui observator AVP. Cu siguranta ca poate confirma conversatia noastra telefonica !
- petre - BerTi
- utilizator constant
Ahaaaa... de-aia tipai tu cand s-a anuntat ca se schimba locul de desfasurare al concursului...vanatoruldepesti scrie:Mihaitza, "pestii aia" au fost in total unul singur, scuzati dezacoardele si d-aia am iesit pe locu' 22, ca... nu mai zic nimik!Anul acesta cu mine este problema la Belis. Vin hotarat! Oricum, mai multa atentie la Belis nu strica

- vanatoruldepesti
- veteran