Uploaded with
ImageShack.us
Nooo,SF-ule ce te agiti asa,glumeam doar...
Asta cu acum 7 ani prima stiuca,e scoasa din burta,sau din vreo minte lovita cu ..ranga.
Ai mai sus,cel de-al doilea wobler pe care l-am facut in viata mea,si asta o fost acuma nu mai stiu exact..15 ani ,poate mai mult,cam prin '95..
Boblerul pe care-l vezi ,nu-i facut din vreun lemn de prin padurea Baciu,ci din spuma densa ,cu care se blindau magistralele de apa calda,si are prin el sirma ordinara luata de la o matura

,nicidecum din vreun fragment din Excalibur..si-i facut din smirghel si din pila ruseasca..
Zic ca-i al doilea,pentru ca primul l-am proptit la prima iesire pe Mures,nestiind eu ce si cum sta treaba cu curentii,pietroaiele si alte cele..
Apoi l-am facut pe asta..spuma,sirma,plumb,staniol de la tigari si vopsea metalizata de masina.Paternul initial a fost albastru metalic,flancuri argintii,si burta portocaliu fluo-oja luata de la piata..Asa de bine merge,si asa mult le-o placut stiucilor ansamblul,incit dupa o vara nu mai avea smalt in prima treime a corpului..Apoi l-am vopsit asa cum il vezi,din lipsa de vopsea albastra metalizata..Si tin sa-ti spun ca atunci nu aveam informatii cu cisterna cum sint acuma in spatiul virtual,ci totul mergea pe incercate,eu impreuna cu un amic,Ilie,pripasit demult prin tari straine..
Si in incercarile noastre,am descoperit intimplator,la un model lestat 'gresit',ce inseamna evolutia eratica,iar respectivul wobler a prins neasteptat de bine stiuca din orice pozitie....
O vreme,am lasat pasiunea asta in stare latenta,ca nah,m-am insurat,copil,casa..alea,alea..Acuma de-o vreme am de gind sa imi reactivez pasiunea,in ciuda ironiilor unora de teapa ta...de care sincer,mi se rupe...
Crede-ma, satisfactia sa prinzi la woblere facute de mina ta,e mult mai mare decit satisfactia de a prinde mreana momita cu retete magice de mamaliga..
Si miscarea aia eratica ,prinde si avat,si orice rapitor..
Uploaded with
ImageShack.us
Uite ,salau prins la glider de 12cm si aproximativ 50gr...dupa cum ziceam,miscarea conteaza..
No ,si acuma in contrapartida ,astept cu nerabdare sa-mi relevi din tainele pescuitului mrenei cu mamaliga,chit ca de la o vreme am descoperit ca maninca si la jig..dar nah,pentru variatie pot sa incerc si asta

Si-Gi Lures wobblers&more..
.