Avatul - un peste greu de citit
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: Avatul - un peste greu de citit
nu intrebam degeaba mai sus
ar fi trebuit sa fiu in delta acum ,dar oarece probleme m-au retinut acasa.In schimb gasca a plecat (in zona crisan)si de doua zile liniste (cativa bibani in 4 pers, doua barci)nu salau ,nu stiuca....eram curios atunci de avat(sunt si acum)
dar acum o sa am raspunsuri direct dupa apa
ar fi trebuit sa fiu in delta acum ,dar oarece probleme m-au retinut acasa.In schimb gasca a plecat (in zona crisan)si de doua zile liniste (cativa bibani in 4 pers, doua barci)nu salau ,nu stiuca....eram curios atunci de avat(sunt si acum)
dar acum o sa am raspunsuri direct dupa apa
se pare ca pentru astia nu e atat de greu de gasit avatul
... sau mai degraba cresa avatilor ...
http://www.youtube.com/watch?v=CuCvu5nm ... r_embedded
sa ascultati si comentariile dobitocilor (ce rahat de atac puternic iti poate da un avatel mult sub dimensiunea legala) si remarcati ca pe langa faptul ca toti avateii sunt pastrati si sunt mult sub dimensiune stau si vorbesc ei de pescuitul sportiv ... oameni de doi bani.
rahatul ala de montura nu prinde decat avatei de-o palma ... deci daca cineva vrea sa prinda avati sub-dimensionati atunci cumparati muste de la individul ala

http://www.youtube.com/watch?v=CuCvu5nm ... r_embedded
sa ascultati si comentariile dobitocilor (ce rahat de atac puternic iti poate da un avatel mult sub dimensiunea legala) si remarcati ca pe langa faptul ca toti avateii sunt pastrati si sunt mult sub dimensiune stau si vorbesc ei de pescuitul sportiv ... oameni de doi bani.
rahatul ala de montura nu prinde decat avatei de-o palma ... deci daca cineva vrea sa prinda avati sub-dimensionati atunci cumparati muste de la individul ala

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
- veteran
mari idioti astia din filmulet... nu vreau sa par mai catolic decat papa, ca si eu mai retin peste, dar ce fac aia e genocid...
nici cand eram copil si pescuiam alaturi de tatal meu cu joarda de alun nu luam pesti sub dimensiune, ca nu ma lasa... tata nu a practicat niciodata c&r, dar niciodata nu a luat pesti sub dimensiune - imi spunea mereu: ,, asta e mic, il lasam sa mai creasca"
si eu retin avat si-l bag in traista, recunosc, dar macar sa aiba 1,5 kg si nici atunci tot ce prind - un peste sau doi sa mananc acasa cu familia...
bineinteles, atunci cand prind ca gherle sunt multe

nici cand eram copil si pescuiam alaturi de tatal meu cu joarda de alun nu luam pesti sub dimensiune, ca nu ma lasa... tata nu a practicat niciodata c&r, dar niciodata nu a luat pesti sub dimensiune - imi spunea mereu: ,, asta e mic, il lasam sa mai creasca"
si eu retin avat si-l bag in traista, recunosc, dar macar sa aiba 1,5 kg si nici atunci tot ce prind - un peste sau doi sa mananc acasa cu familia...
bineinteles, atunci cand prind ca gherle sunt multe

Nihil Sine Deo
acesta este unul dintre motivele pentru care in curand nu vom mai prinde peste decat din an in pasti.dupa parerea mea baiatul acesta trebuia amendat si pe toti care fac asa ca el.doar asa, cred ca incet,incet arzandu-i la buzunar vor inceta,iar cei de pe mal,"parasutistii" fara discutie, dosar penal.
cel mai simplu si sigur ar fi ca atat cei din barca dar si parasutistii de pe maluri (pentru mine toti sunt in aceeasi oala) sa le fie legat un bolovan de picioare si aruncati acolo pe post de hrana pentru pesti ... daca s-ar face de 2 ori treaba asta cu cei gasiti in neregula cu siguranta nu mai vedeai un braconier pe acolo.ily scrie: [......] dupa parerea mea baiatul acesta trebuia amendat si pe toti care fac asa ca el.doar asa, cred ca incet,incet arzandu-i la buzunar vor inceta,iar cei de pe mal,"parasutistii" fara discutie, dosar penal.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
am rezistat 1 minut si jumatate. am retinut replica "ce bucata frumoasa!" cand se vorbea de 1 peste de cativa cm, precum si faptul ca taranetelui cu camera ii cam placeau glumele lui. a, sa nu uit, auzi la ala care pescuia "numai cine stie...". vai de capul lor.
-
- veteran
de aia suntem unde suntem...nai cu cine nene
duru care freaca c...ru e asa de mindru de ,,avati''care ii prinde la siringa si ii baga in punga aia de plastic care nu lipseste nici din arsenalu parasutistilor la care face referire domnul profesor cu camera ,iar galeata putea sa aiba si apa iar la final putea sa elibereze sub dimensionati aia am vazut mai multe filmulete de ale lui dom profesor e umblaret omu prin toata tara, .sustine ca asta e pescuit sportiv facind referire la parasutele de pe baraj .de ce nu lo fi filmat pe duru... de la briu in sus macar nu vedeam ce e in barca si puteau sustine ca iau eliberat ;nu i inteleg de ce au postat filmuletu puteau sa il pastreze pt.nepotei sa le arate ce pescar era bunicu...lasane lasane durule....

- semlecangheorghe
- veteran
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...