ATENTIE!Imaginile urmatoare pot fi socante!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Imaginile din aceasta poza sunt la un pod pe golful Cernei unde A.R. a facut un baraj plutitor pt. retinerea acestor PET-uri , resturi menajere si vegetale si alte kk-turi ce orice tzaran d p valea Belarecai le tzapa-n apa . Pe b.h. al Belararecai sunt in jur de vreo 11 Primarii si satele ce acestea le au in birjarie iar p astia-i doare n **** de unde si arunca tzaranii deseurile , desi majoritatea s-au pus la punct cu amenajarea pt. locuri de gunoiae , colectarea si strangerea astora prin firme de profil .
A.R. a facut acest baraj tocmai pt. a retzine deseurile astea , colectarea si strangerea lor pt. ca situatia din poza se repeta la fiecare viitura care spala malurile raului in ciuda efortului acestora de a le strange de fiecare data .
In alta ordine de idei tot cei de la A.R. pt. a strange ce se vede n poza aia au lucrat cca. 3 saptamani . Acum e curat . Fara sprijin din partea nimanui . Asa ca e pacat sa dai cu vb. in aia de la Ape fara sa ai habar macar de locatia din poza ci simplu s-o iei d p net ( aici nu zic de Rambo , care a spus prin titlu " cruzime " si nu a acuzat concret ceva ) . Pt. ca el e singuru vinovat de treaba asta , nu cei de la Ape , nu Primaria ci simplu cetatean care arunca si nu e civilizat . Asta ar fi si singura solutie de a disparea gunoiaele - simplu a nu se mai arunca pe apa . Degeaba cei de la ape amendeaza primaria , degeaba primaria ia amenda daca primaria nu amendeaza la p. fizica , care daca o amendeaza = lipsa voturi . hehehe
si asa e in tzara noastra .
A.R. a facut acest baraj tocmai pt. a retzine deseurile astea , colectarea si strangerea lor pt. ca situatia din poza se repeta la fiecare viitura care spala malurile raului in ciuda efortului acestora de a le strange de fiecare data .
In alta ordine de idei tot cei de la A.R. pt. a strange ce se vede n poza aia au lucrat cca. 3 saptamani . Acum e curat . Fara sprijin din partea nimanui . Asa ca e pacat sa dai cu vb. in aia de la Ape fara sa ai habar macar de locatia din poza ci simplu s-o iei d p net ( aici nu zic de Rambo , care a spus prin titlu " cruzime " si nu a acuzat concret ceva ) . Pt. ca el e singuru vinovat de treaba asta , nu cei de la Ape , nu Primaria ci simplu cetatean care arunca si nu e civilizat . Asta ar fi si singura solutie de a disparea gunoiaele - simplu a nu se mai arunca pe apa . Degeaba cei de la ape amendeaza primaria , degeaba primaria ia amenda daca primaria nu amendeaza la p. fizica , care daca o amendeaza = lipsa voturi . hehehe
si asa e in tzara noastra .
Eu am tot incercat, crede-ma ca n-ai idee de toata tarasenia si nici n-are rost sa batem campii aici.Rambo scrie:@Alex_ chiar ii nevoie de ofense d-alea cu ospiciu?Nu putem discuta toti civilizat?
Vad ca, spre deosebire de MihaiV, Calone stie care-i de fapt situatia. Chestia e ca si la Apele Romane, ca peste tot, sunt oameni si oameni. Ce-am vazut eu la Valcea pe barajul ala era de zece ori cat in poza asta, daca nu mai mult. Poate asteptau sa se adune pana se putea merge pe ele.

esti cam acid Alex_ ....slow down omule
...suntem pe forumul acesta pt a mai discuta ofurile noastre....daca cauti pe forum vei vedea k sunt asociatzi care chiar au facut actiuni de ecologizare...ar trebui urmate exemplu lor...
fa si u ca mine...vi de la servici schimbu 2 iei o bere te pui la pc... si te dai si u cu mouse-ul pe world wide web...sa vezi c fain este...mai ales acest site....am invatzat multe de la baietzi de aici...si voi mai continua sa invatz...numa k m-am cam impiedicat cu ochii de postarile tale....cam aiurea fatza despre c se vb pe topicul respectiv
Slow down and enjoy the life.....to short
....but still nice 

fa si u ca mine...vi de la servici schimbu 2 iei o bere te pui la pc... si te dai si u cu mouse-ul pe world wide web...sa vezi c fain este...mai ales acest site....am invatzat multe de la baietzi de aici...si voi mai continua sa invatz...numa k m-am cam impiedicat cu ochii de postarile tale....cam aiurea fatza despre c se vb pe topicul respectiv
Slow down and enjoy the life.....to short