ATENTIE!Imaginile urmatoare pot fi socante!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
... te ignor! Asa ca stai linistit si joaca-te in continuare cu poza si sepcutza!
Adiwolf, am constatat si noi ca prin emailuri si scrisori nu se rezolva nimic. Asa ca am mers direct la sediu, am vorbit cu ei, i-am luat cu masina si i-am dus la locurile respective, la ora si in ziua care le-a convenit. N-au prea avut loc de intors. Recunosc ca aici e meritul unor pescari inimosi din clubul nostru, care s-au ocupat de aceste lucruri. De-asta suntem mai multi, ca fiecare sa faca ce poate. Pic cu pic se umple paharul. Banui ca nu te ajuta daca iti dau adresa de la garda de mediu de la Cluj. Iar la Valcea cred ca o cunosti mai bine decat mine (parca am si eu o idee unde e, dar nu bag mana in foc)
Adiwolf, am constatat si noi ca prin emailuri si scrisori nu se rezolva nimic. Asa ca am mers direct la sediu, am vorbit cu ei, i-am luat cu masina si i-am dus la locurile respective, la ora si in ziua care le-a convenit. N-au prea avut loc de intors. Recunosc ca aici e meritul unor pescari inimosi din clubul nostru, care s-au ocupat de aceste lucruri. De-asta suntem mai multi, ca fiecare sa faca ce poate. Pic cu pic se umple paharul. Banui ca nu te ajuta daca iti dau adresa de la garda de mediu de la Cluj. Iar la Valcea cred ca o cunosti mai bine decat mine (parca am si eu o idee unde e, dar nu bag mana in foc)
sigur ca nu ma ajuta,eu nu la garda de mediu ma refeream,la asta cunosc toate adresele,inclusiv departamentul general de la minister,dar e degeabaMihaiV scrie:... te ignor! Asa ca stai linistit si joaca-te in continuare cu poza si sepcutza!

doream sa stiu daca cunosti si alte institutii sau organizatii nonguvenamentale care se ocupa cu astfel de lucruri.
una e sa trimiti un mail la o singura institutie si pe aia sa o doara in c**r de tine si alta este sa trimit acel mail la mai multe institutii si organizatii.se vede acest lucru si pana la urma sunt obligati sa miste ceva (cel putin asta cred eu in naivitatea mea

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Pentru Cluj mai stiu si la OPC, Jandarmerie, Inspectia piscicola, dar nu ai ce face cu ele. Trebuie sarit peste faza cu mailuri. Trebuie mers direct la ei si luati de mana si dusi pe locurile cu probleme. Mult mai util e daca ai in spate o asociatie si nu mergi ca simpla persoana privata. Sau macar sa iei pe cineva din presa cu tine.adiwolf scrie:doream sa stiu daca cunosti si alte institutii sau organizatii nonguvenamentale care se ocupa cu astfel de lucruri.
mda, poftim raspuns, te trimite la ospiciu... e drept, fiecare face ce poate... E din gama, vai mama ce de-a probleme am, dar de rezolvat nici nu ii trece prin cap sa ceara sa le rezolve statul de drept, ce sa mai zic sa puna mana sa le rezolve el.
SI ca sa nu ma aflu in treaba doar in doru' lelii, aici , in cluj, daca ai sunat la garda de mediu, pot sa iti spun ca baietii vin. Noi am facut asta de cateva ori si primariile pe teritoriul carora s-au intamplat poluarile cu pricina au fost la greu amendate si date la televizor!
SI ca sa nu ma aflu in treaba doar in doru' lelii, aici , in cluj, daca ai sunat la garda de mediu, pot sa iti spun ca baietii vin. Noi am facut asta de cateva ori si primariile pe teritoriul carora s-au intamplat poluarile cu pricina au fost la greu amendate si date la televizor!