ATENTIE!Imaginile urmatoare pot fi socante!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 12 Noi 2007, 17:18

noua , dar nu putem face nimic suntem prea putini si prea dispersati .

horia flucus
veteran
veteran

Mesaj de horia flucus » 12 Noi 2007, 20:36

Da la Vidraru ati vazut cate sute de petuir sunt la baza barajului...Si lumea continua sa arunce . Cred ca se poate incepe prin amplasarea unui tomberon acolo . Cand am fost ultima oara nu era !
Daca cei care luam atitudine cu privire la mizeria din si de langa apele unde ne preumblam am face o investitie intr-un aaprat de transformat pet-urile in granule plastice am deveni miliardari . Si am avea materie prima 10 ani de acum inainte
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 12 Noi 2007, 20:48

Am vazut ceva de genul asta pe barajul de la intrarea in Ramnicu Valcea. Nu inteleg de ce nu se face nimic, totusi n-ar fi asa o cheltuiala pentru Apele Romane sa adune periodic mizeriile astea.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 12 Noi 2007, 20:52

Alex_ scrie:Am vazut ceva de genul asta pe barajul de la intrarea in Ramnicu Valcea. Nu inteleg de ce nu se face nimic, totusi n-ar fi asa o cheltuiala pentru Apele Romane sa adune periodic mizeriile astea.
Si n-ai sesizat politia si garda de mediu?

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 12 Noi 2007, 20:54

MihaiV scrie: Si n-ai sesizat politia si garda de mediu?
Nu, dar as putea sa incerc sa te ajut pe tine, sesizand ospiciul. Ce treaba are politia cu asa ceva? Si garda de mediu ce putea face, sa umble in aval intreband cine a aruncat peturi si impartind amenzi? :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 12 Noi 2007, 20:54

MihaiV scrie:
Alex_ scrie:Am vazut ceva de genul asta pe barajul de la intrarea in Ramnicu Valcea. Nu inteleg de ce nu se face nimic, totusi n-ar fi asa o cheltuiala pentru Apele Romane sa adune periodic mizeriile astea.
tu faci misto Mihai? :?
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 12 Noi 2007, 20:57

adiwolf scrie:
Incearca saracul, dar nu-i prea iese.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 12 Noi 2007, 21:02

adiwolf scrie:
MihaiV scrie:
Nu fac nici un misto, dar daca pe ... nu-l duce mintea decat la ospiciu, asta e, nu ma voi impotrivi destinului. Cum ii raspunde cineva sau ii pune vreo intrebare, cum apare cu trimiterile pe la tot felul de spitale.
Am inteles ca "dincolo" era topic de mistocareala, dar aici se discuta probleme care ne cam dor.
Adiwolf, aici am sesizat de mai multe ori garda de mediu pentru mizeriile gasite in apa si de tot atatea ori au fost f amabili si au venit cu noi, au constatat problemele respective si au dat amenzi primariilor comunelor pe raza carora se intampla. Dupa astfel de faze primarii au devenit f binevoitori si ne-au furnizat de fiecare data mana de lucru cand am organizat actiuni de ecologizare. E vorba de localnici care primesc ajutor si sunt obligati sa presteze ore de munca in folosul comunitatii. Primarii chiar nu stiau ce sa-i puna sa faca si s-au bucurat ca le-am dat solutia.
Dar ... nu poate sa priceapa, tocmai el care se lauda ce prompt vine politia cand suna el la 112 si cum toti ceilalti suntem fraieri ca nu stim sa vorbim la telefon!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 12 Noi 2007, 21:14

MihaiV scrie: Nu fac nici un misto, dar daca pe ... nu-l duce mintea decat la ospiciu, asta e, nu ma voi impotrivi destinului. Cum ii raspunde cineva sau ii pune vreo intrebare, cum apare cu trimiterile pe la tot felul de spitale.
Am inteles ca "dincolo" era topic de mistocareala, dar aici se discuta probleme care ne cam dor.
Adiwolf, aici am sesizat de mai multe ori garda de mediu pentru mizeriile gasite in apa si de tot atatea ori au fost f amabili si au venit cu noi, au constatat problemele respective si au dat amenzi primariilor comunelor pe raza carora se intampla. Dupa astfel de faze primarii au devenit f binevoitori si ne-au furnizat de fiecare data mana de lucru cand am organizat actiuni de ecologizare. E vorba de localnici care primesc ajutor si sunt obligati sa presteze ore de munca in folosul comunitatii. Primarii chiar nu stiau ce sa-i puna sa faca si s-au bucurat ca le-am dat solutia.
Dar ... nu poate sa priceapa, tocmai el care se lauda ce prompt vine politia cand suna el la 112 si cum toti ceilalti suntem fraieri ca nu stim sa vorbim la telefon!
mihai,
si eu am incercat sa fac asa ceva,dar........ :cry:
uite aici ce raspunsuri am primit :cry:
te rog,daca mai ai adrese sau date de contact si ale altor institutii sau organizatii care ar putea sa faca ceva in privinta asta,sa mi le dai si mie.
inca nu ma dau batut,imposibil sa nu se miste ceva pana la urma (poate scaunele domnilor ala de la mediu :twisted: )
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 12 Noi 2007, 21:19

MihaiV scrie:
Nu fac nici un misto, dar daca pe ... nu-l duce mintea decat la ospiciu, asta e, nu ma voi impotrivi destinului. Cum ii raspunde cineva sau ii pune vreo intrebare, cum apare cu trimiterile pe la tot felul de spitale.
Te-am trimis la spital pentru ca ai facut un misto stupid si ai vorbit prostii.
Garda de mediu nu poate amenda administratia locala dintr-o localitate pentru mizeriile gasite PE UN BARAJ, si exact despre asta vorbeam. Zona de protectie a barajului intra exclusiv in competenta celor de la Apele Romane.

Scrie răspuns