ASOCIEREA FORTATA A FOST ABOLITA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Mar 2009, 08:26

MihaiV scrie:
apsalba scrie:Permisele se vor gasi la magazinele de pescuit, chioscuri, etc., in functie de cum asociatiile isi fac politica de distributie. Exista acum posibilitatea de a controla bugetele asociatiilor in functie de numarul de permise eliberate si va putea fi socotita acum si destinatia acestora. Daca pana acum banii dispareau in neant, acum exista posibilitatea urmaririi destinatiei lor.
Poate la apsalba dispareau banii in neant. Alte asociatii depuneau conform legii bilantul contabil si se putea urmari acolo tot ce s-a facut cu banii! Parca chiar matale faceai trimitere acu vreo 5 zile la site-ul ministerului finantelor cant ai fost intrebat ce ai facut cu banii! :lol: :lol:

Curat murdar, coane fanica! :lol: :lol:
Serios? De unde reiese din bilant ce au facut cu banii? Ma refer expres la lucrari efective.
Bilanturile noastre sunt publice. Le gasesti pe site-ul mf. Ar fi interesant sa le vezi si pe cele de la ajvps-uri. O sa constati excedente de miliarde de lei, odata cu scaderea drastica a excedentelor AGVPSR. Sa fi transferat batrana doamna banii propri catre ficele din teritoriu dintr-o oaresice teama? :lol:
Iti dau niste repere. Vezi pe http://www.mfinante.ro/informatiicontri ... ejuridice/
Cauta codul 2351547 si vezi diferentele dintre 2005 si 2007. Cum a ajuns de la un excedent de 46 miliarde lei la un deficit de 3.8 miliarde lei? Sa-i fi bagat in populari? Si apropo, ca te sti la ONG. De cand lucreaza pe profit?

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 11 Mar 2009, 09:21

Ce sa mai povestim apele cerute in administrare vor da pretul permisului in functie de zona unde vrei sa pescuiesti munte, ses, bazine amenajate. Bineanteles ca pentru acoperii unele pierderi preturile ar putea fi umflate dar inspre binele pescarului ca sa zicem asa. Pentru a avea activitate si a-si indeplini sarcinile ce le revin, asociatiile vor inchide unele ape, acestea vor fi populate si amenajate iar banii alocati popularilor se va vedea ca nu vor disparea ca pana acum ci vor fi luati de viituri. :shock:

alexis
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexis » 11 Mar 2009, 09:26

CORECT vine vine viitura,o sa scrie ca BASESCU pe paraie....Pescari aici sant banii dumneavoastra.Ca mai era o tabla pusa de un destept pe un pom,cica,,,,BRACONAJUL INTERZIS,,,,asta a fost tare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Mar 2009, 09:31

lucky,
permisul va avea valoare unica si va fi valabil in toata tara si scoateti din vocabular n otiuni de genul ape de ses, munte,etc.
Cat priveste apele eu sper ca vor fi bine administrate, daca asociatiile doresc cu adevarat acest lucru. Cele care nu vor, fi convins ca vor disparea. Eu cred totusi in pescarii adevarati care vor dori sa se implice in dezvoltarea pescuitului sportiv. Nu-mi iese din minte faptul ca pana au venit comunistii in Romania erau peste 3.000 de asociatii de pescari sportivi.

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 11 Mar 2009, 09:43

Nu-mi iese din minte faptul ca pana au venit comunistii in Romania erau peste 3.000 de asociatii de pescari sportivi.
Daca nu-ti faci ordine prin lucrurile vechi s-ar putea sa nu-ti mai ramana loc pentru cele noi. Parol sa n-am parte de nu zic asa astia da la mine da la bloc.
Mie-mi place-n Delta!

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 11 Mar 2009, 09:45

Nu cred pana nu vad, dupa cum ati spus mai e o runda de negocieri, asta daca nu se iveste si altceva intre timp. :o

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 11 Mar 2009, 10:22

lucky_51 scrie:Nu cred pana nu vad, dupa cum ati spus mai e o runda de negocieri, asta daca nu se iveste si altceva intre timp. :o

neaparat trebuie sa se iveasca ceva....asa se intampla tot timpul...si pana o sa se solutioneze cu legea asta o sa vina iarna:(

dan bobei
veteran
veteran

Re: ASOCIEREA FORTATA A FOST ABOLITA

Mesaj de dan bobei » 11 Mar 2009, 10:55

apsalba scrie:pescarul sportiv este persoana fizica detinatoare a unui permis de pescuit eliberat de o asociatie de pescari sportivi. S-a scos sintagma ''membru al unei asociatii de pescari sportivi.

Din formularea referitoare la definitia pescarului sportiv reiese ca o asociatie x trebuie sa iti elibereze permisul de pescuit fara a mai pretinde cotizatie de membru sau alte taxe aferente. Asta in conditiile in care ajvps-urile pretind in continuare membrilor aceste taxe (si in acest an ca dintotdeauna). Mare magarie, nuantata diferit! Cine imi garanteaza mie ca o sa imi elibereze permisul de pescuit fara restul "darilor"? De unde mai au ei bani de deplasari, controale, repopulari, etc.... in conditiile actuale? Daca tot nu mai esti obligat sa fi membru, atunci de ce nu se poate lua permisul de la anpa, chioscu de ziare sau benzinaria y? Si nu imi spuneti din nou ca asta va tine de politica ajvps-urilor, ca e prea mult.

Pot sa intreb si eu cine a avut aceasta splendida initiativa?

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 11 Mar 2009, 12:09

Apsalba , am o itrebare si te rog sa raspunzi cu da sau nu fara alte citate .
Cei care au platit cei 30 de lei la trezorerie in baza legii care este inca in vigoare au sau nu dreptul la pescuit , fara alta taxe suplimentare .

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 11 Mar 2009, 12:46

"Contravaloarea permisului efectiv vi se va comunica."
Adica 30 lei merg la stat ca taxa, si asociatia iti ia cat vrea ea ca si contravaloare! Dar nu te face membru! Esti liber! Atata doar ca ai o mana in buzunar si nu e mana ta! ...
tare asta cu mana :lol: dar ce se intampla in situatia cand am buzunarul rupt ? pe ce pune mana ? :lol:
S'altare și bunăstare !

Scrie răspuns