ASOCIERE
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- trombonezu
- utilizator constant
Pai cum vine asta non-profit in care sa bagam bani sa luam in concesiune?
Cine dispune de cateva mii bune de euro doar ca sa se stie proprietar pe cativa ani a unei balti? Si daca te apuci sa vinzi la chinezesc cum mai e non-profit?!? Imi pare rau dar nu pricep asta...
Nu mai scrie frate cu majuscule ca ne sare basca din cap!
Eu propun un soi de clubo-asociatio-CAP si sa ne lipim de un deja proprietar de balta caruia sa-i populam balta si cu care sa facem o oarecare intelegere...
Cine dispune de cateva mii bune de euro doar ca sa se stie proprietar pe cativa ani a unei balti? Si daca te apuci sa vinzi la chinezesc cum mai e non-profit?!? Imi pare rau dar nu pricep asta...
Nu mai scrie frate cu majuscule ca ne sare basca din cap!
Eu propun un soi de clubo-asociatio-CAP si sa ne lipim de un deja proprietar de balta caruia sa-i populam balta si cu care sa facem o oarecare intelegere...
"Este o diferenta foarte mica intre a pescui si a sta pur si simplu pe mal ca un idiot."
Steven Wright
Steven Wright
non profit adica nu luam bani acasa daca raman, nu se platesc dividende, ce e asa complicat
vinzi chinezu ca sa acoperi cheltuielile si sa investesti mai departe
daca iti raman multi bani ceea ce nu cred, popularizezi pescuitul sportiv, organizezi concursuri de copii, e asa usor sa cheltuiesti banii pe chestii caritabile, ce nu-ti imaginezi
vinzi chinezu ca sa acoperi cheltuielile si sa investesti mai departe
daca iti raman multi bani ceea ce nu cred, popularizezi pescuitul sportiv, organizezi concursuri de copii, e asa usor sa cheltuiesti banii pe chestii caritabile, ce nu-ti imaginezi
asociatie non-profit
IN PRIMUL RAND IMI CER SCUZEPT CA SCRIU CU MAJUSCULE DAR NU FUNCTIONEAZA CAPS LOCK,O ASOCIATIE NON PROFIT INSEAMNA CA TOTI BANI CARE SE SCOT DIN EA SANT REINVESTITI.NU CRED CA ESTE O SOLUTIE ASOCIEREA CU UN PROPRIETAR DE BALTA VEZI EXEMPLUL PERIS
EU PROPUN SA ADMINISTRAM CATEVA LACURI SAU RAURI PE CARE SA LE FOLOSIM NUMAI NOI.
EU PROPUN SA ADMINISTRAM CATEVA LACURI SAU RAURI PE CARE SA LE FOLOSIM NUMAI NOI.
Scuzati-ma ca ma bag si eu in discutie, dar nu inteleg cum ai putea sa iei in concesiune rauri si sa-l repopulezi. Chiar daca ar fi sa iei o buna parte dintr-un rau in concesiune, banuiesc ca repopularea iese din discutie... Pestele migreaza. Pui marla pe rau, creste numarul stiucilor in Dunare si asa mai departe
RAU REPOPULAT
PAUL OLTUL SE CONCESIONEAZA PE BUCATI CA SI DUNAREA SI NU VAD O PROBLEMA DACA S-AR IMULTI NR STIUCILOR DIN DUNARE,SE POATE POPULA SI CU SALAU,SOMN,CARAS,ETC DACA VREI SA FACI UN ECOSISTEM SANATOS.TU ITI ADMINISTREZI BUCATA TA
Dunarea stiu ca se concesioneaza la greu, pe bucati. Oltul, la fel, dar nu vad pe cineva dintre concesionari ca ar intreprinde o actiune de repopulare. O balta, sau un lac, este cu totul altceva, dar un rau... Si sa dau un exemplu: pe raul Buzau s-a incercat (zona Cislau) o populare cu pastrav. Chiar era pastravarie in zona aceea, in interes de populare cu puiet. rar, foarte rar se prinde pastrav pe Buzau. O repopulare, sau populare a unei ape curgatoare, nu mi se pare ceva viabil, chiar daca tu esti concesionar. Iar daca mai si privesti din punctul de vedere economic, cred ca ai de pierdut.