ASOCIERE
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- costica_fishing
- veteran
danr scrie:eu zic ca dpdv. al asocierii in ceea ce priveste o balta, baremul minim financiar/cap de vita furajata este de 2000 euroi.....
daca nu venim cu de la 2000 euroi de persoana in sus, vorbim discutii
eu sunt dispus sa vin cu banii astia, dca ne strangem cativa mai seriosi si gasim un proiect VIABIL
2000 de la cate 5 oameni, cel putin! Plus bani de platit paznicii in primii 2 ani, dupa care mai scoti cate ceva!
-
- utilizator constant
Trombonezu'-
[Eu propun un soi de clubo-asociatio-CAP si sa ne lipim de un deja proprietar de balta caruia sa-i populam balta si cu care sa facem o oarecare intelegere...]
Cam asta este ideea de care am spus cand m-am ref la Snagov.
Dar repet - astfel de idei nu se discuta/detaliaza pe forum-parerea mea.
Haideti sa in cercam sa ne vedem ca n-o fi un cap de lume[/quote]
[Eu propun un soi de clubo-asociatio-CAP si sa ne lipim de un deja proprietar de balta caruia sa-i populam balta si cu care sa facem o oarecare intelegere...]
Cam asta este ideea de care am spus cand m-am ref la Snagov.
Dar repet - astfel de idei nu se discuta/detaliaza pe forum-parerea mea.
Haideti sa in cercam sa ne vedem ca n-o fi un cap de lume[/quote]
administrare
in un an scot bani de trei ori cel putin fara pescuit sportiv.
astept propuneri
astept propuneri pe pv ,pt ca vad ca o cam aburim aiurea.
Exista o masura de finantare prin program sapard in agricultura. aceasta masura cuprinde si finantarea unui proiect in piscicultura. Este vorba de o finantare nerambursabila de 50% din valoarea proiectului. Cheltuielile eligibile sunt de ex. populare, amenajare, etc. Nu e cheltuiala eligibila taxa de concesiune. Se presupune ca atunci cand ceri finantarea ai in proprietate sau concesiune balta respectiva si trebuie sa demonstrezi asta(act de proprietate, de concesiune). de asemenea nu sunt eligibile nici cheltuielile de exploatare (ex. paza).
E o treaba pe care puteti sa o luati in considerare daca chiar vreti sa concesionati o apa, mai ales ca acum e perioada de depunere a cererilor de finantare.
E o treaba pe care puteti sa o luati in considerare daca chiar vreti sa concesionati o apa, mai ales ca acum e perioada de depunere a cererilor de finantare.