ASOCIERE
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
program sapard
programul sapard nu e pt noi e pt smecheri,eu propun sa ne asociem mai multe persoane toate cu drepturi egale s-a platim o cotizatie lunara plus sponsorizari iar dupa 2-3 luni sa luam in concesiune un lac o balta,un rau pe care sa-l administram cu scopul de pescuit sportiv.
-
- junior
Re: asociatie
ce sa coste 300 plus spaga? daca ai cunostinta de vreo balta, hai sa ne vedem cu totii si sa vorbim.poate iese ceva...gozo scrie:daca costa 300 plus spaga ce ne trebuie 2000
Draga Dane, Este ceva ce trebue pus in aplicatie. Bravo, tot ce apare in acest sens din pct-ul, meu de vedere este OK.Insa pot sa vin cu o propunere. Ce ar fi daca ne-am interesa toti care dorim acest lucru, la primariile din zonele unde ne aflam. Spun aceasta deoarece la Valcea avem doua balti, una Cacacioasa, in care spunea un tip pe forumul de la AVENTURI, un tip care zice ca e din oras, pe care nu-l cunosc dupa numele dat, sau se pare ca nu-i drag propiul nume, acolo unde zica-se ca a prins o stiuca si a scapat-o pe-a doua...petarde...stiuca in cacacioasa, infine si alta mai mica zisa Strand, care se preteaza la competitii. Aceste balti, cum sint de regula in mai toate orasele, pot face subiectul marerializarii luciului de apa prin intelegeri contractuale cu primaria pt. a fi gospodarite impreuna, populari,curatiri, copci, ergonomizare, competitii etc, si paza care sa fie asigurata de gardienii pudici care se pot tocmi fara probleme de catre primarie.Si clubul, sau asociatia care ne tot invirtim ca trebuie sa apara, eu zic asoc. la nivel macro, si club la nivel de municipiu, poate sa devina realitate. Ia gindestete, eu cred ca daca ar fi vointa ar fi si putinta. O zi buna,
Dady
Dady
Vorbe!!!
Energofish a populat Sacalaia cu puiet de stiuca.
Gipo a populat Delta cu Giusca&company cu n. maceluri de stiuca!
Noi stam sa vedem ce am putea face... din vorbe !!!
Populati balta in care pescuiti fara efort financiar si fara sa implicati alti factori ! Dati drumul la toti pestii prinsi si daca vedeti ca cineva braconeaza puneti mana pe telefon si dati un fir la Politie.
Gipo a populat Delta cu Giusca&company cu n. maceluri de stiuca!
Noi stam sa vedem ce am putea face... din vorbe !!!
Populati balta in care pescuiti fara efort financiar si fara sa implicati alti factori ! Dati drumul la toti pestii prinsi si daca vedeti ca cineva braconeaza puneti mana pe telefon si dati un fir la Politie.