asociatii pescuit

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Pitonu'
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Pitonu' » 16 Mai 2008, 17:51

apsalba scrie: Asteptam si noi sa vedem alocarea(nu imparteala) zonelor de pescuit. Suntem curiosi cine si pe unde mai pescuieste.
Pe balti private si pe Dunare.... :evil: . A si sa nu uit, la unguri ca acolo'i peste si taxele is mici (din cate stiu poti sa'ti faci si permis :D), asa ca.... s'ar putea ca asociatiile din ungaria sa aiba mai multzi membri cotizanti :evil:
Consumata cu moderatie, apa nu poate face rau.... - Mark Twain

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 16 Mai 2008, 17:54

Te putem ajuta. Luna viitoare incheiem un acord de colaborare cu MAHOS.

Pitonu'
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Pitonu' » 16 Mai 2008, 18:01

@aps alba
Ma bucur sa aud asta, la ei mai este peste (da' mai sunt si ei :evil: ).

O intrebare off topic: in perioada Sarbatorilor de Paste, in gura raului sebes se pescuia in nesimtire, la scobar si morunas. La fel si pe Ampoi. Braconierii se vedeau de pe podu' rutier si n'aveau nici o greata de asta. De ce nu s'au luat masuri? Erati ocupati cu operatiunea MOV (miel - oua - vin)?
Consumata cu moderatie, apa nu poate face rau.... - Mark Twain

pasek
senior
senior

Mesaj de pasek » 16 Mai 2008, 21:51

am vorbit la telefon cu reprezentantul anpa oltenia, o doamna super de treaba care a parut foarte incintata de faptul ca s-ar putea sa mai apara o asociatie de pescuit in gorj ( singura existenta fiind ajvsp-ul). la telefon mi-a spus ca viitorii membrii vor putea pescui pe aceleasi ape ( cel putin in gorj), ajvps-ul neavind concesionat nimic. saptamina viitoare ma voi intilni cu dinsa pentru a discuta mai multe.
in rest ... we are the best!

pityu
veteran
veteran

asociatii pescuit

Mesaj de pityu » 16 Mai 2008, 22:07

Ma bucura vestea ta Pasek!
Iti tin pumnii ! Bafta! Daca ai nevoie de ajutor, A.P.S. Salmo-Carpatica Lupeni abia asteapta sa va ajute!
Deja suntem destul de multe asociatii si numarul va creste in curand si mai mult. E loc pentru toti !
Adiwolf ! Ma bucur ca ti-a trecut supararea pe mine!
Eu tin minte ca am scris la vremea respectiva (dar nu ma intreba pe care topic, ca nu mai stiu) destul de mult pe tema acelei Hotarari a ANPA. Nu stiu cum de ti-a scapat !

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 17 Mai 2008, 12:38

ciudat,dar chiar nu gasesc nimic scris despre acea hotarare.
(sau nu stiu eu sa caut) :?
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

pasek
senior
senior

Mesaj de pasek » 17 Mai 2008, 15:27

Multumesc pityu pentru sprijin ! O sa am nevoie sigur!!!!
Cred ca intr-adevar e loc pentru toti pentru ca banuiesc ca majoritatea asociatiilor sint non profit deci este benefic pentru asociatii sau pescari sa colaboram, sa schimbam informatii pentru a face noi ceva pentru ape si implicit pentru pescarii care nu merg la pescuit de foame.
in rest ... we are the best!

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 18 Mai 2008, 21:07

Felicitari pasec ai tot sprijinul meu pentru a organiza o asociatie puternica in Gorj

Scrie răspuns