asociatii pescuit
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
asociatii pescuit
Mai... sa fie ! Nu poate omu' sa zica nimic de voi, ca repede sariti la gatul lui. Curat bolsevism.
Faceti-va fratilor asociatii private, ca sunteti destui si nu va mai are treaba nimeni. Nu vreti sa intelegeti ca voi sunteti infiintati ilegal. Sunteti ilegalisti. Respectati legile democratice ale tarii, de dupa '89, (nu pe cele de dinainte, dupa care ati fost voi infiintati)
Intrati in rand cu lumea si nu va mai are treaba nimeni.
Au fost inchise ele combinate mari, otelarii, mine, fabrici, etc. Cum naiba pe voi nu poate sa va inchida nimeni ?
Faceti-va fratilor asociatii private, ca sunteti destui si nu va mai are treaba nimeni. Nu vreti sa intelegeti ca voi sunteti infiintati ilegal. Sunteti ilegalisti. Respectati legile democratice ale tarii, de dupa '89, (nu pe cele de dinainte, dupa care ati fost voi infiintati)
Intrati in rand cu lumea si nu va mai are treaba nimeni.
Au fost inchise ele combinate mari, otelarii, mine, fabrici, etc. Cum naiba pe voi nu poate sa va inchida nimeni ?
multumesc pityu, nici vorba de suparare... chiar habar nu am ale cui sint apele de pe aici. Deja au inceput sa fie concesionate si apele de munte din zona. Ideea mea era sa fac o asociatie de pescuit, sa incerc sa concesionez o apa doua, ca poate asa mai am unde sa pescuiesc si in viitor. Nu stiam cum sta treaba cu viitorii membrii ai asociatiei mele ( sper ), daca ma intreaba unde pot sa pescuiasca ce le spun ?!!! Numai pe apele concesionate de noi? Toata faza cu asociatia este in faza de proiect dar stii cum e cu ideile putine dar fixe...
si a plecat de la zvonul cum ca Romsilva ar cam vrea sa scape de toate apele de munte si ma indoiesc ca cei ce le vor lua vor fi interesati de dezvoltarea sau macar mentinerea lor ca destinatii de pescuit. Nu mai vorbesc de balti unde nu s-a populat niciodata. Deci totul este la inceput, inca nu m-am apucat sa studiez legislatia si cred ca cel mai mare ajutor il pot obtine tot aici pe forum.

in rest ... we are the best!
pityu ne spune:
- asa si cu astia de la ajvps , nu vad de ce ar inchide taraba ca nu le lipseste nimic , 99% din pescarii de pe la noi cotizeaza la ei, noile asociatii nu reusesc sa se impuna , nu reusesc sa demonstreze, decat la pretul mai mic la vizat permise,de chestia cu asuprirea nu pomeneste nimeni si nu cred ca ei au o alta lege fata de ceilalti...dar ,noi pescarii ,speram ca noi vom avea de castigat, din aceasta concurenta
-pai nu cred ca acestea au fost inchise de catre cineva, s-au inchis singure din lipsa de ceva ; de clienti , bani , comenzi lipsa materie prima ,unii care vroiau sa le cumpere ei etc..Au fost inchise ele combinate mari, otelarii, mine, fabrici, etc.....
- asa si cu astia de la ajvps , nu vad de ce ar inchide taraba ca nu le lipseste nimic , 99% din pescarii de pe la noi cotizeaza la ei, noile asociatii nu reusesc sa se impuna , nu reusesc sa demonstreze, decat la pretul mai mic la vizat permise,de chestia cu asuprirea nu pomeneste nimeni si nu cred ca ei au o alta lege fata de ceilalti...dar ,noi pescarii ,speram ca noi vom avea de castigat, din aceasta concurenta
asociatii pescuit
ANPA, unicul administrator al resurselor acvatice vii din apele apartinand domeniului public al statului, a hotarat (Hotararea nr. 06/11.01.2008 daca nu ma insel !) sa prelungeasca autorizatiile de pescuit ale asociatiilor si implicit permisele de pescuit de anul trecut, pana in data de 01.06.2008, cu intentia sa tipareasca in cele 6 luni de ragaz, permisele pe care trebuia sa le tipareasca din octombrie anul trecut, pentru anul 2008.
Suntem in data de 15.05.2008 si nici o veste de noile permise sau autorizatii. Imediat expira prelungirea (si asa ilegala), iar noile permise nici vorba sa apara.
Vedeti si voi in ce hal a ajuns pescuitul romanesc! Cine a ajuns sa ne conduca !?!
Niste oameni, care nici nu se pricep si nici nu vor sa faca nimic, dar important e ca vor sa conduca! Asta este cel mai important lucru pentru ei. In rest ... Domnul cu mila !
Suntem in data de 15.05.2008 si nici o veste de noile permise sau autorizatii. Imediat expira prelungirea (si asa ilegala), iar noile permise nici vorba sa apara.
Vedeti si voi in ce hal a ajuns pescuitul romanesc! Cine a ajuns sa ne conduca !?!
Niste oameni, care nici nu se pricep si nici nu vor sa faca nimic, dar important e ca vor sa conduca! Asta este cel mai important lucru pentru ei. In rest ... Domnul cu mila !
Re: asociatii pescuit
ma intreb,oare de ce nu a pomenit nimeni de asa ceva pana acuma??pityu scrie:
ANPA, unicul administrator al resurselor acvatice vii din apele apartinand domeniului public al statului, a hotarat (Hotararea nr. 06/11.01.2008 daca nu ma insel !) sa prelungeasca autorizatiile de pescuit ale asociatiilor si implicit permisele de pescuit de anul trecut, pana in data de 01.06.2008, cu intentia sa tipareasca in cele 6 luni de ragaz, permisele pe care trebuia sa le tipareasca din octombrie anul trecut, pentru anul 2008.
........
nici o asociatie nu a facut publica aceasta hotarare.de ce?? doar fiindca nu vor sa recunoasca legalitate ei??
pana una alta,aceasta hotarare este emisa de forul tutelar si daca este legala sau nu,asta poate decide doar justitia.
de ce nu actionati in judecata ANPA??
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
asociatii pescuit
Se judeca FNPSR-ul cu ei. Este singurul nostru for reprezentativ, recunoscut si de MAPDR. (indiferent ca va place sau nu) 

FNPSR nu se judeca, ci negociaza cu ANPA forma finala a actelor normative ce vor reglementa pescuitul sportiv, in calitatea sa de for de reprentare al asociatiilor membre (26 pana acum), recunoscut ca membru in Comisia de dialog social. Pe 26 se discuta proiectul de ordin privind pescuitul sportiv. FNPSR are pregatit planul de management pentru asociatiile membre, plan ce va fi supus aprobarii adunarii generale din 17 mai 2008. Acest plan va fi depus la ANPA pe 26 mai odata cu solicitarea de atribuire a zonelor de pescuit pentru asociatiile membre.
Mie mi-ar place sa stau la bloc...Fario_nebunu scrie:Pasek, asta e ca si cum ai intreba - daca eu sunt casatorit cu o roscata si stau la etajul 1 iar la 2 sta vecinul meu care e cuplat cu o bruneta, e posibil oare cand nu e el pe acasa eu sa fac o vizita si sa ma "socializez" plenar cu nevasta lui? Ca doar e acelasi bloc, amandoi suntem casatoriti, femeia e disponibila etc.pasek scrie:un afiliat la o asociatie de pescuit, alta decit ajvps, poate pescui pe aceleasi ape ca si unul afiliat la ajvps?![]()
Problema e ca si el va cere reciprocitate....Deci numai daca acea asociatie are acord de reciprocitate cu AJVPS poti pescui pe apele acesteia. Ori ma indoiesc ca AJVPS are cu vroe asociatie asa ceva...e prea geloasa!

adiwolf scrie:ma intreb,oare de ce nu a pomenit nimeni de asa ceva pana acuma??pityu scrie:
........
nici o asociatie nu a facut publica aceasta hotarare.de ce?? doar fiindca nu vor sa recunoasca legalitate ei??
pana una alta,aceasta hotarare este emisa de forul tutelar si daca este legala sau nu,asta poate decide doar justitia.
de ce nu actionati in judecata ANPA??
alooo domnii cu asociatiile,
nu va faceti ca nu pricepeti sau nu intelegeti,am pus o intrebare cat se poate de simpla,
DE CE??
de ce nu a-ti facut publica aceasta hotarare??
simplu si concis va rog ,daca se poate si doriti sa raspundeti.
@ pityu
FNPSR te reprezinta pe tine si alte cateva asociatii si cel mult poate vorbi in numele lor,dar nici decum nu poate impune o lege sau sa sustina un proiect de ordin de pescuit. care afecteaza muuult mai multi oameni si cetateni ai statului roman,decat cuprinde FNPSR
stai putin ca pe 26 mai se face imparteala si atuncea sa vedem adevaratele vorbe si fapte
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
FNPSR chiar a facut-o. A mentinut modificarea OUG 23/2008, in care a fost publicata excluzand motivat modificarile ce le propuneau unii interesati.
De ce nu s-a publicat hotararea ? S-a postat pe forumul aventurilapescuit sau s- a adus vorbire de ea. Cred ca si pe forumul asta.
Nu putem face legi? Urmareste noul proiect de Ordin privind pescuitul sportiv care va apare zilele astea pe web- urile anpa si MADR. si care s-a modificat la observatiile facute de noi. Ati contribuit careva cu ceva si nu ati spus-o?
FNPSR nu isu propune sa reprezinte decat membri ei. Si stie sa o faca. Saptamana asta am fost declarati dusmani de moarte de Selaru&company. Sa vedem cine moare primul.
Asteptam si noi sa vedem alocarea(nu imparteala) zonelor de pescuit. Suntem curiosi cine si pe unde mai pescuieste.
De ce nu s-a publicat hotararea ? S-a postat pe forumul aventurilapescuit sau s- a adus vorbire de ea. Cred ca si pe forumul asta.
Nu putem face legi? Urmareste noul proiect de Ordin privind pescuitul sportiv care va apare zilele astea pe web- urile anpa si MADR. si care s-a modificat la observatiile facute de noi. Ati contribuit careva cu ceva si nu ati spus-o?
FNPSR nu isu propune sa reprezinte decat membri ei. Si stie sa o faca. Saptamana asta am fost declarati dusmani de moarte de Selaru&company. Sa vedem cine moare primul.
Asteptam si noi sa vedem alocarea(nu imparteala) zonelor de pescuit. Suntem curiosi cine si pe unde mai pescuieste.