ASOCIATIE A PESCARILOR SPORTIVI IASI

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 11 Ian 2007, 17:42

dream_fishing scrie: Dane, astea sunt toate apele naturale din judetul Iasi unde e voie sa pescuiesti cu permis eliberat de Prieteni Pescari, intrucat permisele eliberate de CNAFP sunt valabile numai in judetul de unde e asociatia de pescuit.
Nu te supara ca te intreb dar am doua intrebasi:
1. Cine anume v-a spus asta?
2. Scrie pe permis "Iasi"?

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 11 Ian 2007, 17:51

adica putem pescui si in alte judete???? :shock: :evil: :shock: serios intreb?pe ape publice fireste

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Ian 2007, 17:52

Ai vazut ce scrie ceva pe permis? Daca nu iti spun eu. Scrie pe vertical ROMANIA si pe orizontal,jos, CNAFP. Scrie pe undeva PRIETENI PESCARI?
Da. Sus, unde scrie asociatia. Permisul trebuie insotit de carnetul de membru, care iti atesta calitatea de membru al unei asociatii, conditie impusa de lege pt.a beneficia de permis.Permisul este document oficial, emis de statul roman, prin CNAFP care detine autorizatie de pescuit sportiv si emite documente valabile pe apele pe care le gestioneaza conf. art. 8 din L192/2001 R(bazinele naturale apartinand statului). Asociatiile, oricare ar fi ele, gestioneaza durabil (adica au grija de ele), bazine piscicole dintr-o anumita zona, de regula unde au sediul social, si distribuie permisele cumparate de la stat la membri lor. Permisulbiti da drept de pescuit unde gestioneaza cel care l-a eliberat, adica statul, pe toate apele lui (indiferent unde se afla; ses,munte,delta,mare). Nu mai inghititi tampenii de genul ca este valabil doar unde are asociatia gestiunea durabila a apelor din contract.

Dreamer
Moderator
Moderator

Mesaj de Dreamer » 11 Ian 2007, 17:53

MihaiV scrie:
dream_fishing scrie: Dane, astea sunt toate apele naturale din judetul Iasi unde e voie sa pescuiesti cu permis eliberat de Prieteni Pescari, intrucat permisele eliberate de CNAFP sunt valabile numai in judetul de unde e asociatia de pescuit.
Nu te supara ca te intreb dar am doua intrebasi:
1. Cine anume v-a spus asta?
2. Scrie pe permis "Iasi"?
Acum m-am uitat pe permisul din 2006. Nu e trecut pe permis judetul, dar e trecuta pe legitimatia de membru Prieteni Pescari, fara de care permisul nu are nici o valabilitate.
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 11 Ian 2007, 17:56

mai lasati teoria !mie spuneti-mi clar:pot sa pescuiesc in alt judet cu permisul de Iasi?raspundeti-mi cu da sau nu si nu cu faze de genul:nu mai inghititi timpenii.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Ian 2007, 17:57

Da mosule, poti sa mergi unde vrei si sa pescuiesti linistit. Esti in tara la tine. Salut. Am vrut sa iti arat ca si legea iti da acest drept.(elibereaza si Iasul permise? Parca numai CNAFP elibereaza)

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 11 Ian 2007, 17:59

imi vine greu sa cred dar am sa ma interesez desi e clar ca voi stiti mai bine.ar fi beton faza :D :x :D

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Ian 2007, 18:04

Normal, ca domnii care ar trebui sa va lamureasca (gigi, prietenul pescarilor) nu stie decat ca asociatiile nu fac nimic. Cred ca treaba cu asociatiile a fost o galusca pe care a ingitit-o si s-a inecat cu ea. Unele nu seamana cu AGVPS si nici cu adulatorii lui.

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 11 Ian 2007, 18:06

credeam ca vinieta ne da dreptul sa pescuim in alte judete.pe permisele CNAFP de anul trecut e specificata asociatia care le elibereaza

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 11 Ian 2007, 18:07

Si pe cele de anul asta e specificata, dar nu ai priceput ce am spus mai sus.
Vigneta e o tampenie a CNAFP prin care mai voia sa ciupesca un leu de la pescar. Baietii astia nici macar nu cunosc legea dupa care functioneaza.

Scrie răspuns