ASOCIATIE A PESCARILOR SPORTIVI IASI

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 22 Apr 2006, 17:06

Parerea mea e ca la Cotul morii se mai merita mers doar in cautarea acelor bibanozauri de peste kil care inca mai innoata in balta mica , daca o fi deschisa la pescuit...
dar altfel e o mare teapa ca multe altele ce poarta semnatura AJVPS... :cry:

Am frecventat balta si cred ca imi permit afirmatiile facute mai sus. :twisted:
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 01 Iun 2006, 09:59

am discutat cu CNAFP Bucuresti (sediul central) si, cel mai probabil miercuri va trebui sa delegam pe cineva dintre noi pt. a merge la semnarea contractului. mai multe detalii diseara la RITA.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

adrian ionascu
senior
senior

Mesaj de adrian ionascu » 01 Iun 2006, 11:02

bravo
odata cu semnarea contractului cumparati si permise.
I thought I saw a light at the end of the tunnel, but it was just someone with a torch bringing me more bloody work !

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 01 Iun 2006, 11:13

dap. banii pt. primul set de permise sunt pregatiti, la saltea. 8)
East Spinning Team

corol
junior
junior

Mesaj de corol » 01 Iun 2006, 11:17

ce fel de permise Leba?fii mai explicit te rog.banuiesc ca asociatia voastra e pt toti pescarii adevarati si nu e exclusivista.ar fi pacat sa incepeti asa.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 01 Iun 2006, 11:28

corol scrie:ce fel de permise Leba?fii mai explicit te rog.banuiesc ca asociatia voastra e pt toti pescarii adevarati si nu e exclusivista.ar fi pacat sa incepeti asa.

nu cred ca ai inteles. nu incepem "asa". vezi topicurile ca sunt destule.
daca treaba merge bine vom putea elibera permise de pescuit incepind cu jumatatea lui iunie. valabile pe apele colinare si de ses ale jud. Iasi.
daca mai ai alte nelamuriri te rog da-mi pm.
spor.
East Spinning Team

corol
junior
junior

Mesaj de corol » 01 Iun 2006, 11:31

la Larga la trofee o sa pescuim cu ele sau o sa ne inghesuim la Probota pe canal toti pescarii de spinning din Iasi.locurile salbatice sint din ce in ce mai putine.bine ca pescuieste toata Prefectura la Cotul Bran si toti taranii din preajma iar noi stam si dam din buze.e scandalos ce fac ei cu rezervatiile.imi e greata

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 02 Iun 2006, 07:16

corol scrie:la Larga la trofee o sa pescuim cu ele sau o sa ne inghesuim la Probota pe canal toti pescarii de spinning din Iasi.locurile salbatice sint din ce in ce mai putine.bine ca pescuieste toata Prefectura la Cotul Bran si toti taranii din preajma iar noi stam si dam din buze.e scandalos ce fac ei cu rezervatiile.imi e greata

Larga este un luciu privat. acolo se merge dupa regulile patronului. deocamdata nu avem nimic de spus vis-a-vis de private. nu se poate pescui pe lacuri private cu permisul.
East Spinning Team

corol
junior
junior

Mesaj de corol » 02 Iun 2006, 07:20

draga Leba chestia cu Larga a fost doar o gluma.eu nu critic pe nimeni si mai ales pe voi.din contra v-am laudat si v-am spus ca va voi sustine

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Iun 2006, 08:45

Draga Leba,
Ne bucuram daca prin micul ajutor pe care ti l-am dat prin afisarea documentelor de infiintare, ai reusit sa infiintezi asociatia. Nu stim daca te bucuri de aceeasi atentie din partea AJVPS, in sensul de a fi dat in judecata.
Te anuntam ca impreuna cu APS Pro xxx Rm Valcea si AJPS Mures 2006, am infiintat Federatia Nationala a Pescarilor Sporivi din Romania, cu sediul la Alba Iulia.
Daca esti interesat pentru afiliere la federatie, contacteaza-ne.
Presedinte APS Alba
Stefan Popescu

Scrie răspuns