ASOCIATIE A PESCARILOR SPORTIVI IASI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
@apsalba
multumim din suflet pt. mana de ajutor acordata. ne-a fost de mare folos.
totusi, daca nu ai un jurist/avocat care sa puna lucrurile in miscare e foarte dificil. se taraganeaza la nesfarsit ca-n Romania, ce mai...
am aflat de aceasta federatie, trebuie sa supun atentiei membrilor PP acest subiect.
multumim din suflet pt. mana de ajutor acordata. ne-a fost de mare folos.
totusi, daca nu ai un jurist/avocat care sa puna lucrurile in miscare e foarte dificil. se taraganeaza la nesfarsit ca-n Romania, ce mai...
am aflat de aceasta federatie, trebuie sa supun atentiei membrilor PP acest subiect.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- exu...
- utilizator constant
Ma bucur de reusita voastra,Leba...stiu ca tu si cei din Alba, ati ajutat cu documentatia necesara, grupu' de initiativa, pt infiintarea unei asociatii de pescari din Bucuresti, felicitari pentru asta...eu am permis de pescuit, scos la una din vechile asociatii, de curind am intimpinat o problema, legata de pescuit...te'ntreb, daca un membru al asociatiei voastre, ar avea o problema legata de pescuit, ar putea primi asistenta juridica, prin reprezentare la tribunal 
Intreb asta, pentru ca nu cunosc statutu' asociatiei din care fac parte si nici daca am dreptu' sa apelez la ei pentru asa ceva...

Intreb asta, pentru ca nu cunosc statutu' asociatiei din care fac parte si nici daca am dreptu' sa apelez la ei pentru asa ceva...
ÃŽmi plac peştele...
Ia legitimatia de membru in dinti, du-te cu ea la conducerea asociatiei....SI CERE STATUTUL!
Apoi, daca nu te-ai lamurit, convoaca o sedinta si ridica problema in plen. Daca nu este stipulat expres in statut ceva care te poate sustine, ramane posibilitatea ca membrii prezenti/consiliul de conducere sa hotarasca daca te sustin sau nu in problema pe care o ai.
Apoi, daca nu te-ai lamurit, convoaca o sedinta si ridica problema in plen. Daca nu este stipulat expres in statut ceva care te poate sustine, ramane posibilitatea ca membrii prezenti/consiliul de conducere sa hotarasca daca te sustin sau nu in problema pe care o ai.
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
in mod normal ar trebui sa cunosti statutul asociatiei din care faci parte. sau macar partile lui esentiale, care tin de forma juridica, scopuri si obiective, acte de braconaj etc. in mod sigur daca il vei cere ti se va da acest statut.exu... scrie:Ma bucur de reusita voastra,Leba...stiu ca tu si cei din Alba, ati ajutat cu documentatia necesara, grupu' de initiativa, pt infiintarea unei asociatii de pescari din Bucuresti, felicitari pentru asta...eu am permis de pescuit, scos la una din vechile asociatii, de curind am intimpinat o problema, legata de pescuit...te'ntreb, daca un membru al asociatiei voastre, ar avea o problema legata de pescuit, ar putea primi asistenta juridica, prin reprezentare la tribunal
pe de alta parte, asistenta juridica este in general contra cost. dar daca aveti un jurist/avocat la asociatie poate te va ajuta. noi de exemplu, nu avem jurist angajat, este doar un om care a facut ce a facut pt. noi in mod benevol, la cerere.

East Spinning Team
East Spinning Team
- exu...
- utilizator constant
Da, multumesc pentru raspunsuri...de fapt io's la agvps
iar ca mine sunt multi altii, n'am statutu' lor, insa am sa ma zbat sa aflu mai multe informatii despre el...oricum, agvps'ul n'o mai duce mult, iar daca pot beneficia de ceva, de pe urma lor, nu vad de ce m'as da in laturi 

ÃŽmi plac peştele...
Permise de pescuit sportiv
Prieteni Pescari elibereaza de maine 12 ianuarie 2007 permise de pescuit sportiv dupa cum urmeaza:
71 RON/permis pentru membrii noi, defalcat:
- 21 RON/permisul propriu-zis
- 20 RON/ taxa de inscriere in asociatie
- 30 RON/cotizatia anuala
-membrii inscrisi anul trecut sau in 2005 nu mai achita taxa de inscriere in asociatie.
- membrii care fac dovada ca sunt pensionari, studenti, minori sau handicapati beneficiaza de reducere 50% la cotizatia anuala. adica vor plati 56 RON.
Mentionez apele unde se poate pescui cu permisul:
- rauri: Prut, Siret, Jijia, Miletin, Moldova, Bahlui
- lacuri: Salcâmi, Aroneanu, Dorobanţi, Ciric 2,Veneţia.
Permisele se pot ridica numai dupa ce se depun cererea de inscriere in asociatie si formularul pe propria raspundere completate si semnate. Ele sunt disponibile si pe sit.ul asociatiei sau la magazinul de pescuit din Alexandru Cel Bun, unde se si achita.
Marius Livadaru
vicepresedinte
71 RON/permis pentru membrii noi, defalcat:
- 21 RON/permisul propriu-zis
- 20 RON/ taxa de inscriere in asociatie
- 30 RON/cotizatia anuala
-membrii inscrisi anul trecut sau in 2005 nu mai achita taxa de inscriere in asociatie.
- membrii care fac dovada ca sunt pensionari, studenti, minori sau handicapati beneficiaza de reducere 50% la cotizatia anuala. adica vor plati 56 RON.
Mentionez apele unde se poate pescui cu permisul:
- rauri: Prut, Siret, Jijia, Miletin, Moldova, Bahlui
- lacuri: Salcâmi, Aroneanu, Dorobanţi, Ciric 2,Veneţia.
Permisele se pot ridica numai dupa ce se depun cererea de inscriere in asociatie si formularul pe propria raspundere completate si semnate. Ele sunt disponibile si pe sit.ul asociatiei sau la magazinul de pescuit din Alexandru Cel Bun, unde se si achita.
Marius Livadaru
vicepresedinte
East Spinning Team
East Spinning Team
re
venetia mai are apa?...daca da peste sigur nu mai e...la fel si ciric 2..la miletin ati fost vreodata? ..am auzit ca e un canalut mic tare si nu merita
salcam e inaccesibil..e numa stuf..bahlui kk..prutu si siretu ce merg
deci slaba oferta in iasi..da tot imi fac..sper
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
Dane, astea sunt toate apele naturale din judetul Iasi unde e voie sa pescuiesti cu permis eliberat de Prieteni Pescari, intrucat permisele eliberate de CNAFP sunt valabile numai in judetul de unde e asociatia de pescuit.danr scrie:de ce doar atatea ape
nu pe toate apele publice din tara ?
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura
Re: re
In legatura cu Venetia, Ciric si Miletin nu ma pronunt pentru ca nu am pescuit.ionutz_gr scrie:venetia mai are apa?...daca da peste sigur nu mai e...la fel si ciric 2..la miletin ati fost vreodata? ..am auzit ca e un canalut mic tare si nu merita
Dar celelalte.....Salcami de exemplu inca mai are stiuca, biban, babusca si rosioara si..LIN. Ai dreptate ca e cam inaccesibila de pe mal. Eu am fost cu barca.
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca