Mic la statGyorg scrie:Mai muskaloiu, .. te-oi fi facut poet intre doua partide de pescuit.. de ce n-ai zis tata ca poate-ti aranjam un post: "pentru Il.P laude"
Mare la sfat
A facut tot ce-a postat
Tare Gyorg zis robotzel
Are faptele la el

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ce ai tata nu mai stii de gluma?Sau statutul functiei te obliga sa fii asa mai ....rigidovidiu14 scrie:hai sa facem "cenaclu " ina alta parte si sa ne respectam topicu'
Nu te dau nici macar la stiuci man.....esti decrepit 14 ....esti chiar batran tataemusKloiu scrie:Ce ai tata nu mai stii de gluma?Sau statutul functiei te obliga sa fii asa mai ....rigidovidiu14 scrie:hai sa facem "cenaclu " ina alta parte si sa ne respectam topicu'![]()
Am respectat intotdeauna orice putea fi respectat pentru ca mi-am dorit sa fiu rasplatit cu aceeasi moneda si daca nu am facut-o din punctul unora de vedere scuze...mii de scuze 14!!!! zis (mai nou) Il_Presidente
Am fost lipsit de respect?
Nu te dau nici macar la stiuci man.....esti decrepit 14 ....esti chiar batran tatae sincer vaide tine ......musKloiu scrie:Ce ai tata nu mai stii de gluma?Sau statutul functiei te obliga sa fii asa mai ....rigidovidiu14 scrie:hai sa facem "cenaclu " ina alta parte si sa ne respectam topicu'![]()
Am respectat intotdeauna orice putea fi respectat pentru ca mi-am dorit sa fiu rasplatit cu aceeasi moneda si daca nu am facut-o din punctul unora de vedere scuze...mii de scuze 14!!!! zis (mai nou) Il_Presidente
Am fost lipsit de respect?