ASOCIATIA PESCARILOR DE RAPITORI

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 17 Ian 2007, 09:04

Florine te superi degeaba
citeste tot ce a scris Gyorg si ai sa vezi ca au fost invitati toti cei ce doresc si agreeaza conditiile scrise
e adevarat , invitatii personale nu am facut ...inca...si nu am facut nimanui ...poate si din lipsa de timp
avem si serviciu si mai sunt si de pus la punct contract , protocoale sau alte maruntisuri ale asociatiei pana la prima AG
esti invitatul meu la prima adunare generala sa vezi despre ce este vorba , cat de exclusivista este asociatia si alte amanunte
este adevarat ca nu intra oricine si oricum , daca asta inseamna exclusivism ....ok....fie cum spui tu ....motivele au fost expuse atat de Gyorg cat si de mine in alte postari
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 17 Ian 2007, 19:30

Ovidiu 14,

in ceea ce priveste ceea ce am zis de aia cu calimara, se stiu ei mai bine, ca daca dau nume, iar se disculpa.
pacat ca vad asta majoritatea celor ce mai stiu ceva despre "asocieri", echipe sau rapitori...

chiar as fi dorit o asociere cu voi, dar, din motivele expuse de Muskloiu, cred ca voi sari peste asociere, deoarece totusi ceea ce a spus e complet adevarat. si sincer nu cred ca aveti cum sa combateti...
nu asta e ideea. ci faptul ca in afara de cei 4 care fac parte din "consiliul director", mai puteau fi inca 4 CARE CHIAR STIU CU CE SE MANANCA MULTE LUCRURI CU SI DESPRE DESPRE RAPITORI, si care cred ca nu ar fi avut nici cea mai mica urma de a va pune betze-n roate sau alte lucruri de gen. fara a fi eu (de ex) unul dintre ei, mai ales ca nu stau un ilfov... tu stai?

asocierea in cat mai putini poate fi buna, dar si rea, in special cand se vrea una cu MULTA initiativa si potentza.
intotdeauna, unde-s multi si uniti puterea CHIAR creste... depinde insa in ce te unesti.... :?

daca am sa-ti scriu povestea calimarii cum o vad (si stiu ) eu, ti-o voi scrie pe privat si as vrea sa fie DOAR PT TINE. si asta ca te stiu un tip corect.
daca te-ai sucit si nu mai esti ASA, si daca vrei sa o imparti si cu prietenii apropiati, sa m-anunti, ca ma las de pescuit si ma apuc de vanatoare de oameni! :D sau...mai bine nu ti-o mai scriu, si scapi de griji.
zi-mi cum e mai bine.

TERRYBILL

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 17 Ian 2007, 20:57

Radule
povestea o poti spune cum vrei
daca ai ceva sa-mi spui mie direct chiar nu ma deranjeaza unde o faci mi-e indiferent atata timp cat nu ai ce sa-mi reprosezi sub nici o forma vizavi de nimic

nu inteleg ce a vrut sa spuna muskaloiu ca sa pot sa ii dau sau nu dreptate
in alta ordine de idei
daca am facut o mana de oameni o asociatie nu trebuia chiar sa cerem voie nimanui si nici sa facem plecaciuni ori temenele peste tot
in alta ordine de idei si fara sa o iei personal desi te priveste , tu ai fi vrut asociere cu noi , eu am fost invitat sa fac asociere , mai departe te gandesti tu singur
daca stau sau nu in ilfov nu are importanta eu stau in bucuresti dar aici confunzi marfa cu malul lacului
ASOCIATIA AREA SEDIUL IN ILFOV ...capich?
nici o lege nu prevede sa ai domiciliul in judetul in care este sediul social al firmei
studiaza ordonanta 69/2000 parca
deci iar nu tine nici aceasta subtilitate
in plus tu esti recunoscut ca un suspicios si treisferturi , ai recunoscut si tu ....daca mai banuieli vizavi de asociatie , e liber la discutii
in alta ordine de idei , chiar daca ma repet , adeunarea generala a asociatiei stabileste niste reguli si norme
avand in vedere ca nu poate exista adunare generala inainte sa existi ca si persoana juridica , asociatie , statutul , actul constitutiv si conditiile celelalte se stabilesc de catre membrii fondatori care in cazul acestei asociatii au DOAR meritul de a o fi infiintat , mai departe toata lumea sta pe acelasi nivel in discutii
nu e deloc usor sa faci o asociatie , vasile (mrvily) iti poate spune de cate luni au inceput si inca nu au terminat
de multe ori se lungeste atunci cand sunt mai multi membrii fondatori si intalnirea in fata organelor statului devine dificila
daca noua ne-a luat putin poate ca a fost ca am stiut sa ne organizam
ca finish pana la pledoaria ta urmatoare pe privat sau in public
retine ca cei ce au facut asociatia stiu cu ce se mananca multe lucruri cu si despre rapitori , fie ca iti place fie ca nu
mai departe ai tupeu atunci cand iti permiti sa tragi la raspundere o asociere care chiar nu te implica
ia lamureste-ma care-i problema ta vizavi de aceasta asociatie pana la urma
si repet daca ai ceva de spus , lasa "metaforele" si spune franc fara doar si poate
asocierea in cat mai putini poate fi buna, dar si rea, in special cand se vrea una cu MULTA initiativa si potentza.
toti membrii ce vin in asociatie sunt ca si asociati
practic asta se iontampla cand aderi la o asociatie devii asociat cu ceilalti
sau sa inteleg ca tu te voiai in consiliul director si asta-i of-ul tau
n-are nici o valoare in decizii consiliul la noi frate
ai luat exemple proaste de prin alte parti poate
nu compara ce nu cunosti
cat despre corectitudinea mea
arata-mi ca nu e , daca nu poti ...te rog frumos ...no comment
eu nu am griji radule stai linistit
Imagine

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 17 Ian 2007, 22:07

fara a fi eu (de ex) unul dintre ei, mai ales ca nu stau un ilfov

asta trebuia sa iti spuna totul

de asemeni, eu fac parte deja dintr-o asociatie, iar treaba cu statul in ilfov era doar o gluma

vad ca te-ai atacat nejustificat, am spus ca nu era vorba de tine, caci te stiu CORECT. iar polemici nu voi mai incepe niciodata.
nu cred ca ai inteles mesajul.

in fond, ideea era doar ca totusi sunt 4 care decid, fiind membri fondatori.
in general, astia fac cat juma +1
sa dea Dumnezeu sa nu fie la voi asa!

si nu am ofuri in ceea ce va privese, si nici ca eu nu as fi la voi in asociatie mai mult decat un membru, asta daca ar fi sa fie...
daca zici tu ca stie lumea de la voi cu ce se mananca rapitorul, asa sa fie!
iar de frustrari, stai calm, EU MERG LA PESTE!
iar de anul asta ma tratez regeste! cu PESTE!
ca o viata am si nu cred ca mai sunt loc de facut nervi cu altii.

sper ca ideea lui Gyorg cu concursuri fara premii substantiale sa cada, caci e cea mai aberanta idee posibila. si de altfel, ar veni un grup f restrans, O CLICA, pe care nu vrem sa o promovam, nu?
asta ca o paranteza...

:wink:

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 17 Ian 2007, 22:23

gresesti si nu ai citit bine mesajul
de decis nu decid cei 4 fondatori
am spus mai sus
reciteste
decid membrii in cadrul adunarii generale
in plus
ce te face sa crezi ca te pricepi mai bine decat cei 20 de exemplu enumerati ca si membrii pe forum la rapitori
sau cu ce crezi ca tu esti mai bun decat ei
aici nu e vorba de pescuit la rapitori doar
sunt si alte obiective ce sunt in planul asociatiei
am pescuit si pana acum fara sa fim asociati
ce crezi ca ne impiedica sa facem asta in continuare ?
ai pierdut ideea principala
scopul acestei asociatii

sper ca ideea lui Gyorg cu concursuri fara premii substantiale sa cada, caci e cea mai aberanta idee posibila. si de altfel, ar veni un grup f restrans, O CLICA, pe care nu vrem sa o promovam, nu?
iti dau un sfat documenteaza-te sa vezi care e defapt ideea "lui Gyorg"
esti informat gresit ....atat spun
ai gresit iarasi , si nu stiu cand te vei vindeca in a crede zvonuri:)
de ce frate nu ai intrebatr cam cum sta treaba inainte de a da "verdicte ":)
ma distrezi radule , serios
:)
lasa scrisul ca cine stie ce mai spui si cauta-ma sa stam de vorba fata in fata asa cum am mai facut-o si ai vazut ca te-am lamurit si ti-ai dat seama ca ai inteles gresit
ai pe privat nr meu de telefon
suna si te lamuresc ca deja trecem in derizoriu :)
Imagine

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 17 Ian 2007, 23:14

daca cineva mai are nelamuriri sau interpretari de facut ii stau la dispozitie
sau mai simplu intrebati-l pe terrybill care deja vede cu alti ochi totul si poate confirma ....inca o data ...ceea ce am spus
se pare ca altfel e la telefon
practica a demonstrat-o inca o data

poti confirma radu

hai la peste ca doar maine nu-i poimaine si vine weekendul
cine merge sambata la peste ?:)
Imagine

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Ian 2007, 02:46

am io una, ati zis ca nu eliberati permise si ca nu sustineti obligativitatea la asociere, e adevarat sau nu?
si daca totusi o faceti, care este procedura si cat costa :?: ca is curios, am citit la Ovi14 ca nu dau permise si la Gyor ca fac asta , sau ma rog, asteapta permisele ...deci...?

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 18 Ian 2007, 09:21

am io una, ati zis ca nu eliberati permise si ca nu sustineti obligativitatea la asociere, e adevarat sau nu?
si daca totusi o faceti, care este procedura si cat costa ca is curios, am citit la Ovi14 ca nu dau permise si la Gyor ca fac asta , sau ma rog, asteapta permisele ...deci...?
am spus ca copul nostru nu este acela de a VINDE permise ( de eliberat le elibereaza institutia statului Compania)

am spus ca suntem impotriva impunerii asocierii ca sa poti avea permis de pescuit
adica sa nu fii obligat sa faci parte dintr-o asociatie ca sa ai posibilitatea sa ai permis deci sa pescuiesti legal

vom avea permise pentru membrii nostrii cred ca saptamana viitoare chiar , contractul este semnat astept doar permisele sa le achit
procedura este ca ele revin membrilor iar costurile legate de toate acestea se vor stabili intr-o adunare generala luna aceasta

ps
este greu sa intelegem in scris de multe ori , dispare nuanta unei convorbiri fie ea si la telefon , ca sa nu mai vorbesc de o discutie fata in fata :)
daca mai sunt nelamuriri in continuare va stau la dispozitie

vad ca nu merge nimeni la peste :)!
Imagine

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 18 Ian 2007, 09:30

ovidiu14 scrie:...
vad ca nu merge nimeni la peste :)!
sambata merg eu, 14.
vii la un Prut? cica papa cumatra in draci, daca tot e primavara si-a amanat ponta saraca pt. la anul. :shock:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 18 Ian 2007, 09:35

La voi vin in Cupa
abia astept sa ne revedem
iar sambata daca tragi prutul macar 300 de km mai la vale ma bag :)
Imagine

Scrie răspuns