Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
PODOSU DOREL
- utilizator constant

@ ovidiu14
ps
este greu sa intelegem in scris de multe ori , dispare nuanta unei convorbiri fie ea si la telefon , ca sa nu mai vorbesc de o discutie fata in fata
Nu cred.Mai greu e sa fi constructiv,ca de

e foarte usor
-
ovidiu14
- veteran

-
ai si tu dreptate

Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14
-
terrybill
- veteran

Ovi 14,
s-ar putea sa merg, dar nu e sigur...
vbim la tel
ADEVARUL E CA DACA NICI OVIDIU NU E OMUL CARE SA TE CLARIOFICE INTR-O TREABA, ATUNCI NE LASAM DE PESCUIT TOTI!
EU UNUL CRED CA POT NUMARA PE DEGETELE DE LA O MANA OAMENII TOTAL CORECTI PE CARE II CUNOSC.
IAR OVIDIU ESTE IN PRIMELE 2 DEGETE!
vezi ca nu te-am bagat la al treilea, ca era cu interpretari...

-
vali stratonov
- veteran

Corect ai grait Radule.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
musKloiu
- veteran

Eu sunt incorect

.....scuze ca am gandit cu "inima"....
Mai bine taceam si inghiteam "kk"-n continoare....
Stii ceva ?imi cer scuze daca am deranjat cu ceva asociatia..... m-am convins(cu toate ca nu fac parte dintr-o asociatie sau alta) ca cel mai bine este: SA TE DUCI LA PESCUIT

si sa-i ...in fund cu asociatiile lor.
Sper sa bage rovigneta aia de pescuit la benzinarii sa-si poata cumpara oricine una asa cum este normal.......in felul asta scapa si asociatiile de-o grija-n plus:sa nu mai militeze pentru rovigneta.
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
-
pikeman
- veteran

-
is de acord cu musKloiu ce atat asociere , libertate frate, si concesionari si kkturi, daca ar baga vigneta si ar face controale statu ar fi mult mai simplu si fara bataie de cap, dal al dreq stat ca-si pune mana in fund si ii lasa pe altii sa faca treaba pentru buzunaru lor....scuze fata de APR care da dovada de alte interese fata de restul asociatiilor care gandesc din perspectiva TAXE !!!
-
musKloiu
- veteran

ovidiu_14
Scuze ovidiu pentru faptul ca nu ti-am raspuns "prompt" dar sa stii ca am citit pe sarite....unii chiar au treaba si citesc ce postezi tu la ore la care tu probabil dormi.
Asta este asa doar o introducere suava pentru ca dupa ce am citit posturile tale "greul" abia acum vine.....
Punctul unu:Asociatia este excusivista.
Punctul doi:Titulatura asociatiei este prost aleasa avand in vedere exclusivismul ei declarat.....si anume ASOCIATIA PESCARILOR DE RAPITORI.....vis a vis de reprezitantivitatea care trebuia sa decurga cel putin din titulatura ei......
Punctul trei:Ai facut o sectiune speciala pe acest forum care se cheama:"FORUMUL ASOCIATIEI PESCARILOR DE RAPITORI"in care daca cineva vrea sa-si spuna parerea va primi urmatorul mesaj......:"Ne pare rau dar doar utilizatorii cu drepturi speciale de acces pot replica in acest forum".....
Punctul patru:Vad ca le ceri utilizatorilor care posteaza sa te sune pe telefonul privat ca sa vorbeasca cu tine si sa rezolve chestii de interes public....
Punctul cinci:Cu toate ca tu ai in telefonul tau o mare lista de "PESCARI DE RAPITORI"...tu ai sunat pe cineva?
Punctul sase:Daca nu avem telefonul tau?.....cum facem?.....
Punctul sapte:Tu pe cine reprezinti?...daca ne reprezinti pe noi cei ce dam la rapitor te rog sa-mi dai si mie un bip....eu nu-ti voi raspunde la "bip" pentru ca sunt chitros....dar voi simti ca inca un pescar ingroasa randurile celor ce dau la rapitor.
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
-
ovidiu14
- veteran

-
APR doreste tuturor pescarilor de rapitori un paste fericit si multa sanatate.
Hristos a inviat!
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14