ASOCIATIA PESCARILOR DE RAPITORI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
io nu inteleg o treaba, e asociatie de binefacere sau cum, elibereaza permise....pana la urma pot face la voi si pescui in BV sau SB? no sa am probleme cu ajvpsei ca numi plac certurile pe balta, imi plac obiectivele alea, daca or fi puse si in practica foarte frumos, mai ramane treaba aia cu obligativitatea la asociere care se tot discuta.......si inca o treaba , daca io din BV cotizez la voi cu ce ma aleg?(nu ca in alta parte ar fi mai bine!)
vreu sa inteleg rostu , in sensul ca vad useri care tot intreaba dar sunt din alte judete
vreu sa inteleg rostu , in sensul ca vad useri care tot intreaba dar sunt din alte judete

Always C&R
http://www.bscteam.ro
pikeman
dupa cum observi este specificat ca asociatia nu isi propune sa aiba "membri de carnet" sper ca ai inteles despre ce este vb
DACA si pana una alta Da Doamne , se poate pescui in toata tara cu un permis de la orice asociatie .....se tot discuta pe acest forum si sunt dezbateri si clarificari cu duiumul ,vedem unde se ajunge
Daca nu am dori sa punem in practica niste obiective nu le-am trece in program ,ca nu ne obliga pana la urma nimeni la nimic nu ?
am sa-ti raspund la ultima intrebare cu intrebare si gluma in acelasi timp sperand sa nu te superi ....
Tu cu ce vii ca sa te alegi cu ceva in si din asociatie ?:)
(nu discutam aici despre cotizatia anuala si vei vedea curand de ce )
dupa cum observi este specificat ca asociatia nu isi propune sa aiba "membri de carnet" sper ca ai inteles despre ce este vb
DACA si pana una alta Da Doamne , se poate pescui in toata tara cu un permis de la orice asociatie .....se tot discuta pe acest forum si sunt dezbateri si clarificari cu duiumul ,vedem unde se ajunge
Daca nu am dori sa punem in practica niste obiective nu le-am trece in program ,ca nu ne obliga pana la urma nimeni la nimic nu ?
am sa-ti raspund la ultima intrebare cu intrebare si gluma in acelasi timp sperand sa nu te superi ....
Tu cu ce vii ca sa te alegi cu ceva in si din asociatie ?:)
(nu discutam aici despre cotizatia anuala si vei vedea curand de ce )
Pai daca tinem cont ca pana acum toti am cotizat fara sa ne alegem cu nimik nu cred ar trebui sa sa supere !
Sa speram ca aceasta asociatie o sa cuprinda oameni care sa tina cont in primul rand de mediul inconjurator si de pestii din apa decat de cat de mare e captura si de cat de grea e traista cand pleaca acasa!
Sa speram ca aceasta asociatie o sa cuprinda oameni care sa tina cont in primul rand de mediul inconjurator si de pestii din apa decat de cat de mare e captura si de cat de grea e traista cand pleaca acasa!
nu ma supar ovidiu, ca d'aia am intrebat, ca io azi m-am trezit prost dispus si am vrut sa fac un topic "asociatii vs ajvps vs federatie" ca ma saturasem de toate disputele lor pe 10 topicuri si vroiam sa propun ca asociatiile sa faca bine sa lase permisele si alte treburi si interese si concursuri si atata sportivitate, ca numa de astea se vorbeste si sa puna mana sa faca o ecologizare , o populare , ca d'asta e asociatie sa faca o treaba ca din gura si acte fac toti, i-mi place ceea ce aud aici la voi , si eram curios daca era si un interes financiar. Interesant ar fi organizarea de filiale pe judete a acestei asociatii, fiindca nu stiu cat de mult va ajuta prezenta a cate o persoana pe judet
.... din moment ce nu se cere ajutor financiar din partea membrilor cred ca sti raspunsul la intrebare...pot ajuta cu 2 maini, 2 picioare si un cap

Always C&R
Ce frumos ar fi sunat in loc de asociatia ... Clubul pescarilor de rapitori.
APR nu-si propune sa adune in randurile sale membri de carnet si nici sa aiba un numar impresionant de mare numai de dragul cifrelor.Va milita pentru obtinerea de permise pentru pescuit sportiv/recreativ si pentru cei ce nu sunt membri vreunei forme de asociere si pentru posibilitatea de a pescui pe intreg teritoriul tarii in apele publice pe baza unui permis unic .
Frumoase ganduri ... felicitari.
APR nu-si propune sa adune in randurile sale membri de carnet si nici sa aiba un numar impresionant de mare numai de dragul cifrelor.Va milita pentru obtinerea de permise pentru pescuit sportiv/recreativ si pentru cei ce nu sunt membri vreunei forme de asociere si pentru posibilitatea de a pescui pe intreg teritoriul tarii in apele publice pe baza unui permis unic .
Frumoase ganduri ... felicitari.
S'altare și bunăstare !