asta chia n-am priceput-o! Da' acu ce are? Am fost azi, merg si maine si poimaine! Sic!rosu r. scrie:De pescuit mai la primavara!
ASOCIATIA PESCARILOR DE RAPITORI
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
P.S. foarte interesanta ideea cu prevenirea braconajului si organizarea serviciului de paza, mai greu cu obtinerea permisului pentru asa ceva, speram sa se poata rezolva, trebuie sa luati in calcul faptul ca majoritatea celor care sunt dispusi sa participe la o astfel de actiune nu pot efectiv in timpul saptamanii, poate din cand in cand, dar sunt dispus sa ajut benevol si fara pretentii financiare astfel de proiecte....nu inteleg partea cu promovarea pescuitului si turismul...poate se vor clarifica in timp situatiunile 

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
Mihai, e numa buna dupa cate o cutreierare pe maluri de balta acum cand incepe sa inghete firul e perfecta
usa-i deschisa!
pikeman ,cel mai important aport sunt capul si bratele atunci cand vrei sa faci ceva
toti, sau ma rog , majoritatea suntem cu joburi ce ne mananca saptamana ....asociatia e un non profit , dar vom gasi solutia ca cei pusi si platiti sa faca ce trebuie pe malul baltilor sa raspunda la apelul nostru atunci cand trebuie nu cand vor ei , daca nu pot raspunde in fata legii
legea ne obliga pe toti si pe noi dar in egala masura si pe ei ( vezi politie, jandarmerie , factori de control si sanctiune)asta avand in vedere cum suna legile acum
mai incolo ...vedem
taicanoe ...asa am botezat-o ce sa facem
in alta ordine de idei , pikeman filialele presupun cam aceleasi demersuri juridice ca la infiintarea unei asociatii daca nu ma insel
nu este deloc o idee rea , ba din contra de ce nu?
noi am spus cam ce vrem sa facem , in linii mari poate dar cred ca am cuprins esenta
si competitiile ne intereseaza la fel de mult , unii au participat ca si concurenti , organizatori sau arbitrii la aceste competitii
in limita disponibilitatii o vom face in continuare
Asociatia nu a fost intemeiata pentru a vinde permise ...practic nu o va face ci va fi intermediar intre membrii si companie , daca-mi este permis termenul( intermediar fara comision
)....dupa prima adunare generala cand vom discuta mai multe amanunte organizatorice veti observa si de ce am folosit terminologia de mai sus 
fir intins si hai la peste
maine sunt pe balta si apoi pe 2-3 din nou ca e inca vreme
apoi mai vorbim , mai discutam
usa-i deschisa!
pikeman ,cel mai important aport sunt capul si bratele atunci cand vrei sa faci ceva
toti, sau ma rog , majoritatea suntem cu joburi ce ne mananca saptamana ....asociatia e un non profit , dar vom gasi solutia ca cei pusi si platiti sa faca ce trebuie pe malul baltilor sa raspunda la apelul nostru atunci cand trebuie nu cand vor ei , daca nu pot raspunde in fata legii
legea ne obliga pe toti si pe noi dar in egala masura si pe ei ( vezi politie, jandarmerie , factori de control si sanctiune)asta avand in vedere cum suna legile acum
mai incolo ...vedem
taicanoe ...asa am botezat-o ce sa facem

in alta ordine de idei , pikeman filialele presupun cam aceleasi demersuri juridice ca la infiintarea unei asociatii daca nu ma insel
nu este deloc o idee rea , ba din contra de ce nu?
noi am spus cam ce vrem sa facem , in linii mari poate dar cred ca am cuprins esenta
si competitiile ne intereseaza la fel de mult , unii au participat ca si concurenti , organizatori sau arbitrii la aceste competitii
in limita disponibilitatii o vom face in continuare
Asociatia nu a fost intemeiata pentru a vinde permise ...practic nu o va face ci va fi intermediar intre membrii si companie , daca-mi este permis termenul( intermediar fara comision

fir intins si hai la peste
maine sunt pe balta si apoi pe 2-3 din nou ca e inca vreme
apoi mai vorbim , mai discutam

-
- veteran
mai demult dadeam un raspuns SF, la misto, pe un alt topic:ovidiu14 scrie:
Tu cu ce vii ca sa te alegi cu ceva in si din asociatie ?:)
atunci nu banuiam ca vom ajunge asa de repede la astfel de vremurimiky scrie: - asociatiile particulare nu vor mai fi in vesnica goana dupa atragerea de noi membri, dimpotriva, isi vor selectiona viitorii membri pe baza unei cereri insotite de curriculum vitae al pretendentului, primirea in asociatie facandu-se pe baza de interviu, la care solicitantul va trebui sa expuna sincer motivele pentru care vrea sa intre in asociatia respectiva, precum si disponibilitatile sale si ce beneficii crede ca va avea asociatia in urma primirii respectivului membru ?:)

bravo, felicitari pentru initiativa , ...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/