ASOCIATIA PESCARILOR DE RAPITORI

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 28 Dec 2006, 18:20

rosu r. scrie:De pescuit mai la primavara!
asta chia n-am priceput-o! Da' acu ce are? Am fost azi, merg si maine si poimaine! Sic!

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 28 Dec 2006, 18:23

Scuze! Eu inca nu am apucat sa fac u pesc de iarna!
Dar si asa poti sa vii cu palinca!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 28 Dec 2006, 18:27

MihaiV scrie: asta chia n-am priceput-o! Da' acu ce are? Am fost azi, merg si maine si poimaine! Sic!
Asta-i o injuratura pt. oamenii muncii asa ca mine care este si care am fost ieri la lucru, azi si ma duc si maine:(

on topic:
multumim de informatii

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 28 Dec 2006, 18:47

P.S. foarte interesanta ideea cu prevenirea braconajului si organizarea serviciului de paza, mai greu cu obtinerea permisului pentru asa ceva, speram sa se poata rezolva, trebuie sa luati in calcul faptul ca majoritatea celor care sunt dispusi sa participe la o astfel de actiune nu pot efectiv in timpul saptamanii, poate din cand in cand, dar sunt dispus sa ajut benevol si fara pretentii financiare astfel de proiecte....nu inteleg partea cu promovarea pescuitului si turismul...poate se vor clarifica in timp situatiunile :wink:

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 28 Dec 2006, 18:51

Aici ai atins un pct sensibil! Dar in limita timpului disponibil cred ca toata lumea o sa ajute! Sau cel putin asa sper!
Sa speram ca daca toata lumea e serioasa o sa se si realizeze scopurile acestei asociatii!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 28 Dec 2006, 19:58

Mihai, e numa buna dupa cate o cutreierare pe maluri de balta acum cand incepe sa inghete firul e perfecta
usa-i deschisa!

pikeman ,cel mai important aport sunt capul si bratele atunci cand vrei sa faci ceva

toti, sau ma rog , majoritatea suntem cu joburi ce ne mananca saptamana ....asociatia e un non profit , dar vom gasi solutia ca cei pusi si platiti sa faca ce trebuie pe malul baltilor sa raspunda la apelul nostru atunci cand trebuie nu cand vor ei , daca nu pot raspunde in fata legii
legea ne obliga pe toti si pe noi dar in egala masura si pe ei ( vezi politie, jandarmerie , factori de control si sanctiune)asta avand in vedere cum suna legile acum
mai incolo ...vedem

taicanoe ...asa am botezat-o ce sa facem :)

in alta ordine de idei , pikeman filialele presupun cam aceleasi demersuri juridice ca la infiintarea unei asociatii daca nu ma insel
nu este deloc o idee rea , ba din contra de ce nu?

noi am spus cam ce vrem sa facem , in linii mari poate dar cred ca am cuprins esenta
si competitiile ne intereseaza la fel de mult , unii au participat ca si concurenti , organizatori sau arbitrii la aceste competitii
in limita disponibilitatii o vom face in continuare
Asociatia nu a fost intemeiata pentru a vinde permise ...practic nu o va face ci va fi intermediar intre membrii si companie , daca-mi este permis termenul( intermediar fara comision :))....dupa prima adunare generala cand vom discuta mai multe amanunte organizatorice veti observa si de ce am folosit terminologia de mai sus :)
fir intins si hai la peste
maine sunt pe balta si apoi pe 2-3 din nou ca e inca vreme
apoi mai vorbim , mai discutam :)
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 28 Dec 2006, 20:09

Speram sa iasa totul cat se poate de bine si pentru asta o sa punem toti umarul (lanseta) pentru ceea ce ne dorim atat de mult : ape mai curate (cu peste in ele) si pescari mai civilizati!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 28 Dec 2006, 20:12

rosu se poate
au dovedit-o oameni din cluj, din alba ,din iasi, din bihor sau suceava
se poate nu trebuie decat sa vrei
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 28 Dec 2006, 20:13

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe hotarirea judecatoreasca si uite cite valuri face APR -ul asta :lol: :lol: .
Da-ti bice baieti ca e nevoie in tara asta de oameni hotariti si mai ales pasionati .Am si eu o intrebare ce culoare are sa aibe carnetul de membru?
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 28 Dec 2006, 20:23

ovidiu14 scrie:

Tu cu ce vii ca sa te alegi cu ceva in si din asociatie ?:)
mai demult dadeam un raspuns SF, la misto, pe un alt topic:
miky scrie: - asociatiile particulare nu vor mai fi in vesnica goana dupa atragerea de noi membri, dimpotriva, isi vor selectiona viitorii membri pe baza unei cereri insotite de curriculum vitae al pretendentului, primirea in asociatie facandu-se pe baza de interviu, la care solicitantul va trebui sa expuna sincer motivele pentru care vrea sa intre in asociatia respectiva, precum si disponibilitatile sale si ce beneficii crede ca va avea asociatia in urma primirii respectivului membru ?:)
atunci nu banuiam ca vom ajunge asa de repede la astfel de vremuri :lol:

bravo, felicitari pentru initiativa , ...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Scrie răspuns