Articol "Volta din canale"
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Articol "Volta din canale"
Adelin,
Frumos articolul. Voi mai aveti in zona astfel de canale?
Mie mi se pare un stil de pescuit fascinant, dar nu prea stiu pe unde sa-l practic.
In Delta imi place mai mult sa caut stiuca pe canale decat in lacuri, pentru motivele expuse de tine in articol.
Frumos articolul. Voi mai aveti in zona astfel de canale?
Mie mi se pare un stil de pescuit fascinant, dar nu prea stiu pe unde sa-l practic.
In Delta imi place mai mult sa caut stiuca pe canale decat in lacuri, pentru motivele expuse de tine in articol.
- costica_fishing
- veteran
vezi Adeline, stiam eu ca in canalu` ala (stii tu care, acolo unde m-ai trimis tu anul trecutAdelin scrie:... iar cele care mai au peste e bine sa ramana in anonimat...

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
mai Adeline da` ce te-ai ofticat
ziceam si eu asa... mai reciteste mesajele de pe privat legate de subiectul asta. nu era cazul sa te ambalezi...
daca mai aveam ceva serios de spus legat de canalu` cu pricina, iti scriam tot pe privat. deci a fost o gluma....

ziceam si eu asa... mai reciteste mesajele de pe privat legate de subiectul asta. nu era cazul sa te ambalezi...

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Ushor fratzilor...
In Baragan e plin de canale. Acum ca a crescut Dunarea, majoritatea se vor umple cu apa si peste. Problema e ca taranii de-abia astepta. Plase, undite, cosuri, orice sistem va fi bun. Si asta nu e tot. Majoritatea canalelor sunt secate in toamna, si atunci, in locurile unde mai ramane un pic de apa, e macel.
In Baragan e plin de canale. Acum ca a crescut Dunarea, majoritatea se vor umple cu apa si peste. Problema e ca taranii de-abia astepta. Plase, undite, cosuri, orice sistem va fi bun. Si asta nu e tot. Majoritatea canalelor sunt secate in toamna, si atunci, in locurile unde mai ramane un pic de apa, e macel.
Pai tu credeai ca eu am vorbit serios?!adilucu scrie:mai Adeline da` ce te-ai ofticat![]()
ziceam si eu asa... mai reciteste mesajele de pe privat legate de subiectul asta. nu era cazul sa te ambalezi...daca mai aveam ceva serios de spus legat de canalu` cu pricina, iti scriam tot pe privat. deci a fost o gluma....