Articol "Volta din canale"

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

MariusC
senior
senior

Articol "Volta din canale"

Mesaj de MariusC » 24 Mar 2005, 19:10

Adelin,
Frumos articolul. Voi mai aveti in zona astfel de canale?
Mie mi se pare un stil de pescuit fascinant, dar nu prea stiu pe unde sa-l practic.
In Delta imi place mai mult sa caut stiuca pe canale decat in lacuri, pentru motivele expuse de tine in articol.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 24 Mar 2005, 19:48

Am avut canale minunate, dar cele mai multe s-au dus pe apa sambetei si s-au colmatat.Cele care mai au apa, sunt branconate la maxim, iar cele care mai au peste e bine sa ramana in anonimat... :wink:

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 24 Mar 2005, 22:46

La fel si canalele din zona Oltenita!

Marea majoritate se alimentau din Dunare si tineau stiuca...acum - mai rar!
near the beer

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 25 Mar 2005, 08:41

Adelin scrie:... iar cele care mai au peste e bine sa ramana in anonimat... :wink:
vezi Adeline, stiam eu ca in canalu` ala (stii tu care, acolo unde m-ai trimis tu anul trecut :x ) e ca-n fantana... ca daca avea stiuca ramanea in anonimat :evil:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 25 Mar 2005, 20:33

Daca iti spuneam ca e secret, ziceai ca sunt neam prost, daca ti-am zis pe privat unde e si tu nu ai prins(motivele nu le cunosc) zici ca sunt neam prost....atunci mosu', de acum inainte ar fi bine sa nici nu ma mai intrebi ....si sti de ce?!...pt ca sunt neam prost! :wink:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 28 Mar 2005, 07:44

mai Adeline da` ce te-ai ofticat :shock:
ziceam si eu asa... mai reciteste mesajele de pe privat legate de subiectul asta. nu era cazul sa te ambalezi... :? daca mai aveam ceva serios de spus legat de canalu` cu pricina, iti scriam tot pe privat. deci a fost o gluma....
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 28 Mar 2005, 15:20

Ushor fratzilor...

In Baragan e plin de canale. Acum ca a crescut Dunarea, majoritatea se vor umple cu apa si peste. Problema e ca taranii de-abia astepta. Plase, undite, cosuri, orice sistem va fi bun. Si asta nu e tot. Majoritatea canalelor sunt secate in toamna, si atunci, in locurile unde mai ramane un pic de apa, e macel.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 28 Mar 2005, 16:13

Alea de care vortbea Adelin au apa tot timpul anului. Cel putin 1 m adancime. :wink:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 29 Mar 2005, 09:43

adilucu scrie:mai Adeline da` ce te-ai ofticat :shock:
ziceam si eu asa... mai reciteste mesajele de pe privat legate de subiectul asta. nu era cazul sa te ambalezi... :? daca mai aveam ceva serios de spus legat de canalu` cu pricina, iti scriam tot pe privat. deci a fost o gluma....
Pai tu credeai ca eu am vorbit serios?! :shock: ...si a mea a fost tot o gluma, doar ca am spus-o asa, mai serios... :lol:

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 29 Mar 2005, 14:10

Aha, v-am prins. :D Deci si pe aici se mai glumeste ? :wink: Adilucu, vezi tata cat de tare vorbesti, ca nu am chef sa-mi stresezi prietenul. :D :wink: Adeline, mosule - tu poti mai tare. :D

Scrie răspuns