Esti suparat pe mine de nu-mi raspunzi?
Articol "Volta din canale"
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- Mugurstefan
 - veteran

Mugurstefan scrie:Adilucu, vezi ca ti-am scris un mesaj pe privat.
Esti suparat pe mine de nu-mi raspunzi?
ps. ti-am raspuns.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
						- Mugurstefan
 - veteran

ps. ti-am raspuns.[/quote]
M-am luat si eu de el mai demult dar nu are nici o vina.
Ti le trimite dar poate in Bulk !! si tu nu le vezi din prima daca ai si alte mailuri multe primite.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el ! 
Mugur Dixit !
						Mugur Dixit !
canale si... canarii
Mai fratilor,
Apoi, cand ieram io copil cu lapte la gura pe la noi, prin ardeal inca mai erau brate de ape moarte, formate ca urmare a devierii cursurior raurilor, iar bratele vechi ramaneau ca niste lacuri lungi, alimentate(sau mai bine zis realimentate de viituri . Intrau atunci pestii dornici sa se adaposteasca de puhoaiele involburate si intunecate. La Razboieni(jud. Alba) exista cateva asemenea brate moarte, in una din ele chiar a existat stiuca!!!! f.f.f. mare. prindeam acolo marel si stiuci rasarite. dar cumatra cea mare se facea scapata printre pomii scufundati si alte locuri tocmai bune d ascunzis... Dupa asa zisa revolutie a fost capturat crocodilu... avea noua kile si litra, iar de prins l-au prins la cea mai buna momeala locala: CURENT DIRECT DE LA INALTA TENSIUNE!!! Balta si astazi e superba, dar peste... nu mai are...

Alt brat este la Ludus, dar este deversorul de melasa a fabricii de zahar...

Alte canale - unele foste de irigatie, altele naturale - sunt depozite de gunoi secate de orice alta forma de viata decat guzgani...
si asa i-mi aduc aminte de un articol scris in Pescar Modern la inceputurile revistei: putem sa le punem cruce de capatai betele si sa le cantam prohodul pentru ca copiii nostri nu vor mai sti ce inseamna un loc salbatic si frumos de pescuit daca nu ne vom implica IN MOD SERIOS IN PROTECTIA partenerului nostru de pescuit, PESTELE!!!

Apoi, cand ieram io copil cu lapte la gura pe la noi, prin ardeal inca mai erau brate de ape moarte, formate ca urmare a devierii cursurior raurilor, iar bratele vechi ramaneau ca niste lacuri lungi, alimentate(sau mai bine zis realimentate de viituri . Intrau atunci pestii dornici sa se adaposteasca de puhoaiele involburate si intunecate. La Razboieni(jud. Alba) exista cateva asemenea brate moarte, in una din ele chiar a existat stiuca!!!! f.f.f. mare. prindeam acolo marel si stiuci rasarite. dar cumatra cea mare se facea scapata printre pomii scufundati si alte locuri tocmai bune d ascunzis... Dupa asa zisa revolutie a fost capturat crocodilu... avea noua kile si litra, iar de prins l-au prins la cea mai buna momeala locala: CURENT DIRECT DE LA INALTA TENSIUNE!!! Balta si astazi e superba, dar peste... nu mai are...
Alt brat este la Ludus, dar este deversorul de melasa a fabricii de zahar...
Alte canale - unele foste de irigatie, altele naturale - sunt depozite de gunoi secate de orice alta forma de viata decat guzgani...
si asa i-mi aduc aminte de un articol scris in Pescar Modern la inceputurile revistei: putem sa le punem cruce de capatai betele si sa le cantam prohodul pentru ca copiii nostri nu vor mai sti ce inseamna un loc salbatic si frumos de pescuit daca nu ne vom implica IN MOD SERIOS IN PROTECTIA partenerului nostru de pescuit, PESTELE!!!
niste poze cu imprejurimile erau bine venite...Adelin scrie:...mai, chiar cu pozele a fost o problema si abia am scos cateva din arhivapiticu scrie:adelin, bravo pentru articol.
ar mai fi intrat niste poze, totusipoate nu chiar cele mai elocvente...dar eu zic ca pana la urma nu a iesit chiar asa rau
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
						Acuma serios, nu stiu cum simti tu, dar eu chiar asociez niste mirosuri cu prezentza stiucii intr-o balta, sau chiar intr-un anume sector de pe o balta...crezi ca sunt eu defect?!piticu scrie:rideti voi, rideti, dar mie mi-a placut teribil poza din articol care chiar miroase a stuka...
las c-o sa ma apuc sa fac poze d-astea si la iarna o sa va meduzez pe totzi...
- costica_fishing
 - veteran