Articol "Volta din canale"

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 29 Mar 2005, 15:22

Adilucu, vezi ca ti-am scris un mesaj pe privat.
Esti suparat pe mine de nu-mi raspunzi? :wink:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 30 Mar 2005, 08:09

Mugurstefan scrie:Adilucu, vezi ca ti-am scris un mesaj pe privat.
Esti suparat pe mine de nu-mi raspunzi? :wink:
:D Asta-i tare Mugure... Tre` sa ma iau de danr ca nu m-a avertizat ca am un mesaj privat nou :wink:

ps. ti-am raspuns.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 30 Mar 2005, 15:15

:D Asta-i tare Mugure... Tre` sa ma iau de danr ca nu m-a avertizat ca am un mesaj privat nou :wink:

ps. ti-am raspuns.[/quote]
M-am luat si eu de el mai demult dar nu are nici o vina. :D
Ti le trimite dar poate in Bulk !! si tu nu le vezi din prima daca ai si alte mailuri multe primite.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 30 Mar 2005, 17:18

adelin, bravo pentru articol.
ar mai fi intrat niste poze, totusi :lol:
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976

edwin
junior
junior

canale si... canarii

Mesaj de edwin » 30 Mar 2005, 20:21

Mai fratilor,
Apoi, cand ieram io copil cu lapte la gura pe la noi, prin ardeal inca mai erau brate de ape moarte, formate ca urmare a devierii cursurior raurilor, iar bratele vechi ramaneau ca niste lacuri lungi, alimentate(sau mai bine zis realimentate de viituri . Intrau atunci pestii dornici sa se adaposteasca de puhoaiele involburate si intunecate. La Razboieni(jud. Alba) exista cateva asemenea brate moarte, in una din ele chiar a existat stiuca!!!! f.f.f. mare. prindeam acolo marel si stiuci rasarite. dar cumatra cea mare se facea scapata printre pomii scufundati si alte locuri tocmai bune d ascunzis... Dupa asa zisa revolutie a fost capturat crocodilu... avea noua kile si litra, iar de prins l-au prins la cea mai buna momeala locala: CURENT DIRECT DE LA INALTA TENSIUNE!!! Balta si astazi e superba, dar peste... nu mai are... :cry:
Alt brat este la Ludus, dar este deversorul de melasa a fabricii de zahar... :(
Alte canale - unele foste de irigatie, altele naturale - sunt depozite de gunoi secate de orice alta forma de viata decat guzgani...
si asa i-mi aduc aminte de un articol scris in Pescar Modern la inceputurile revistei: putem sa le punem cruce de capatai betele si sa le cantam prohodul pentru ca copiii nostri nu vor mai sti ce inseamna un loc salbatic si frumos de pescuit daca nu ne vom implica IN MOD SERIOS IN PROTECTIA partenerului nostru de pescuit, PESTELE!!! :!:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 30 Mar 2005, 22:23

piticu scrie:adelin, bravo pentru articol.
...mai, chiar cu pozele a fost o problema si abia am scos cateva din arhiva :lol: poate nu chiar cele mai elocvente...dar eu zic ca pana la urma nu a iesit chiar asa rau :roll:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 31 Mar 2005, 07:42

Adelin scrie:
piticu scrie:adelin, bravo pentru articol.
...mai, chiar cu pozele a fost o problema si abia am scos cateva din arhiva :lol: poate nu chiar cele mai elocvente...dar eu zic ca pana la urma nu a iesit chiar asa rau :roll:
niste poze cu imprejurimile erau bine venite... :D :D :D
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

piticu
veteran
veteran

Mesaj de piticu » 31 Mar 2005, 11:11

rideti voi, rideti, dar mie mi-a placut teribil poza din articol care chiar miroase a stuka...

las c-o sa ma apuc sa fac poze d-astea si la iarna o sa va meduzez pe totzi... :lol:
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 31 Mar 2005, 11:28

piticu scrie:rideti voi, rideti, dar mie mi-a placut teribil poza din articol care chiar miroase a stuka...

las c-o sa ma apuc sa fac poze d-astea si la iarna o sa va meduzez pe totzi... :lol:
Acuma serios, nu stiu cum simti tu, dar eu chiar asociez niste mirosuri cu prezentza stiucii intr-o balta, sau chiar intr-un anume sector de pe o balta...crezi ca sunt eu defect?! :roll:

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 31 Mar 2005, 12:06

Mirosuri? poate daca stuka e moarta! :lol:

Dar un feeling tot e! Ma uit sub o salcie...asa intr-un ochi de apa...si simtz ceva..acolo..jos! :D
near the beer

Scrie răspuns