Wave:
Nu o sa vrei sa te mai intorci acasa. Asta tio garantez de pe acum.
Paradisul pescarilor sportivi la artificiale. Salau nu prea este ... dar ce pesti si ce culori. O imensitate de ... lacuri, balti, "baltute", rauri maiestoase, paraie ...

, padure si mlastini pline de tantari. De asta au si atat de mult peste. Stiucile nu le prind decat turistii.
In Europa nu cred ca mai exista un loc mai bun pentru niste fanatici la artificiale.
Sa-l intrebi pe prietenul din Kiruna de montura asta de care vorbeam eu. sa vezi ce spune.

Aia la latitudinele alea nu pescuiesc decat cu monturi de genul descris de mine si cu voblere, la somonul de pe Torneo si de pe Lainio. (cel putin cei pe acre eu i-am vazut pescuind la spin)
Bine intels ca majoritatea pescuiesc si la musca. Poate te molipsesti si tu si cand ii vei da de gust te asigur ca nu o mai alsi pana mori. O sa-ti scri in testament ca sa te ingroape cu batul de muscarit si cutia de muste. Bine inteles ca imbracat in tzoale de muscarit.
Vise placute ... pana vii aici. Cuvintele nu pot descrie realitatea. Se merita ori ce sacrificiu.
I-ti va fi greu sa mai iesi pe locurile pe care iesi acum. Eu nu pot sa ma plang ca am unde sa merg pe langa casa. Dar cand vin din nord si din Norvegia, zac bolnav cu ochii pironiti in tavan. Ce am pe langa casa este 10% din ce este acolo. Poate nici atat.
De mi-asi gasii de lucru ... maine m-asi muta dincolo de cercul polar de nord.
Tinem legatura.