Ar merge o revista de Fly & Lure in Romania?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- iulian_bud
- utilizator constant
Ar merge o revista de Fly & Lure in Romania?
Poate-i inspiram cu anunturile nosatre pe Malin si Sorin,sau alti care ar putea si ar vrea sa faca o revista de acest gen de pescuit. 

C***t in traista!
- iulian_bud
- utilizator constant
Daca numai se pare ,inseamna ca nu este nimic cert.Sondajul de pe sit-ul www.aventurilapescuit.ro nu este real ,pentru ca nu toti cititorii revistei au posibilitatea sa voteze din diferite motive. 

C***t in traista!
danr scrie:da ar merge, o revista din seria povestiri nemuritoare reloaded
in care sa scrie ce vor pescarii sa auda

pentru a scoate o revista iti trebuie bani... pardon BANI
editarea revistei trebuie sustinuta cel putin 6 luni pana incepe sa se vanda, aduni sponsorii etc.
am un client care editeaza o revista (nu de pescuit) in Ungaria (revista e pt. italieni), il costa cam 10.000 euro / editia 96 pagini (din pacate nu stiu tirajul).
initial a vrut sa o scoata in Romania, i-am facut un research si cand a aflat preturile si a renuntat.
iulian_bud scrie:Daca numai se pare ,inseamna ca nu este nimic cert.
hai ca aste e din categoria Emil Bobu
ai gandit-o profund
In Romania inca nu-ti poti permite sa scoti o astfel de revista exclusiv la rapitori si nici intr-un caz la pretul de 50 mii
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
- iulian_bud
- utilizator constant
Iulian,
Cat is io de destept sau de prost numa Dumnezeu stie , nu ma consider nici intr-o categorie nici in cealalta iar cu crapul am tot atatea in comun cate ai tu cu bunu simtz si cu cel al umorului
Eu incercam sa-ti raspund ca o astfel de revista , dorita de altfel de toti pescarii de spin , din ratiuni economice nu poate fi deocamdata editata
Si asta e realitatea .Daca vrei si cifre concrete intreaba-i pe cei de la ALP .
La intrebarea ta ei au raspuns mai demult
Daca nu crezi , ia gandeste-te cate magazine exclusiv de spinning cunosti .
Din punctul meu de vedere aceasta discutie este incheiata pentru ca si asa exista destule polemici pe site
Numa bine !
Cat is io de destept sau de prost numa Dumnezeu stie , nu ma consider nici intr-o categorie nici in cealalta iar cu crapul am tot atatea in comun cate ai tu cu bunu simtz si cu cel al umorului
Eu incercam sa-ti raspund ca o astfel de revista , dorita de altfel de toti pescarii de spin , din ratiuni economice nu poate fi deocamdata editata
Si asta e realitatea .Daca vrei si cifre concrete intreaba-i pe cei de la ALP .
La intrebarea ta ei au raspuns mai demult
Daca nu crezi , ia gandeste-te cate magazine exclusiv de spinning cunosti .
Din punctul meu de vedere aceasta discutie este incheiata pentru ca si asa exista destule polemici pe site
Numa bine !
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va