Ar merge o revista de Fly & Lure in Romania?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

iulian_bud
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iulian_bud » 04 Oct 2005, 11:39

Asa sunt eu mai agresiv Sorin ,iti multumesc pt. raspuns ,ma ofticat treaba cu Emil Bob :lol:
C***t in traista!

Robiti
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Robiti » 04 Oct 2005, 13:49

Pai...ce sa va spun eu.Pescari care practica spiningul sun aprox 7-10 % nu mai mult.Locuri care sa le publicam in revista avem destule,nici de pesti nu ne putem plang,ca sunt ei mai rari asta ii parte a doua.Pot sa spun ca suncuiusul este o zona ft buna pt spinning.In vara am fost si nici nu mi-a venit sa cred ce locuri is acolo.Am avut si rezultate un pastrav indige de rau la 1.9 kg si din astia la 300-400-500 gr am prins.Deci asta este parerea mea.Oricum abia astept vara vitoare ca asigurat merg din nou la Suncuius . :wink:
Fir intins !!!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 04 Oct 2005, 13:52

Am fost si eu mai demult la Suncuius .
F fain arata Crisul
Am prins atunci un pastrav indigen pe la chil la o rotativa vibrax
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 04 Oct 2005, 14:16

io cred ca ar merge! In special partea de reclama ar salva bugetul!

Mamaie-mea se baga sigur cu o pagina de reclama la ultima generatie de fulgi de gasca si cocos.
Sigur va fi interesat si Sidex, pentru ca din tabla lor se fac lingurile noastre.
Eugen va organiza o licitatie cu ce a ramas din iepurele lovit cu masina.

Un numar integral il vom dedica lui Berti, care va prezenta pe zeci de pagini echipa care sta in spatele succesului. Adica el si cu Petre. :lol:

Succesul e garantat!

Fratilor, trezirea!
near the beer

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 04 Oct 2005, 14:38

lol. bine zis costica.

daca totusi vom avea o revista de fly, cred ca se va publica undeva prin cluj. am eu asa un feeling.

am citit zilele trecute un super articol pe site-ul lui luci, scris de marius adrian dumitru. de departe cel mai fain citit de mine in ultimii multi ani.

daca nu-l stii citeste-l, sa vezi ce bagau baietii cand noi faceam castele de nisip.

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 04 Oct 2005, 15:05

Baga linkul, frate!

Si vb serios despre revista ceea, as vedea-o mai degraba ca un supliment la ALP, aparand - sa zicem - o data pe an, cu ceva in jur de 100 de pagini (cu multe poze :D ). In mod sigur nu va costa 50.000, ci, mai degraba 200.000, dar cred ca se vor gasi cativa cumparatori.

Problema e daca cei care se pricep la construit de naluci char sunt dispusi sa explice pe bune ce si cum.....sau povesti nemuritoare! :D
near the beer

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 04 Oct 2005, 16:19

http://www.flytying.ro/articole/casting.htm

daca ai dileme cu mustele de ce nu spui?

best option: cumpara-ti o carte de flytying din state.

second best: treci pe la mine intr-o seara si sa ti-o imprumut pe-a mea ca sa ti-o copiezi. ("second" pentru ca daca iti cumparai tu alta faceam schimb de copii si aveam doua materiale de studiu in loc de unul singur).

other options: www.flyanglersonline.com si www.globalflyfishing.com si o gramada de alte site-uri bune, printre care si www.flytying.ro

daca chiar nu te descurci sa inveti singur, se mai poate organiza si o sezatoare cu invitati priceputi si vin fiert cu scortisoara. iarna weekendurile sunt triste pentru cine nu pescuieste la copca si atunci ar fi cel mai nimerit.

totul e sa facem rost de un vin bun ca sa vina baietii, dup-aia il indoim cu vodca si le vine si pofta de vorba. ar fi chiar misto, nu? nu stiu daca e chiar fezabil, dar am putea incerca.

in tot cazul, mai greu este cu materialele decat cu informatia. un gat de cocos costa mai mult decat un kit de twistere, ca sa-ti dau doar un exemplu.

buna idee aia cu suplimentul!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 04 Oct 2005, 16:22

am io un cocosh infoiat la Fagaras
cat face sa-l jumulesc? :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

ionut_brasov
junior
junior

Mesaj de ionut_brasov » 04 Oct 2005, 16:28

Cred ca doar cu implicarea (mai ales financiara) mai multor producatori sau distribuitori de echipamente de pescuit se poate scoate o revista de acest gen. Ca afacere de sine statatoare nu cred ca ar avea vreun succes, din pacate. Daca apare vreo revista eu ma abonez :)
ionut

Luci
veteran
veteran

Re: Ar merge o revista de Fly & Lure in Romania?

Mesaj de Luci » 05 Oct 2005, 12:37

iulian_bud scrie:Poate-i inspiram cu anunturile nosatre pe Malin si Sorin,sau alti care ar putea si ar vrea sa faca o revista de acest gen de pescuit. :lol:
Iulian tin sa te dezamagesc, Sorin s-a apucat de crap!
De mers, eu imi doresc sa apara asa ceva din tot sufletul, problema e ca nu sunt materiale pt revista ( in special locuri de pescuit unde sa prinzi peste)

Scrie răspuns