Prima tentativa de pescuit (sambata dimineata) am facut-o cu momeli naturale (rame, viermisori, insecte), dar exceptand un singur clean de maxim 15 cm, foarte multe atacuri (bineinteles majoritatea agatati in carlig) din partea unui peste care nu avea ce cauta in apele rapide de munte : bibanul soare. Foarte vorace, a atacat inclusiv niste gandacei negri, gasiti in tufisurile de pe malul apei. Normal ca am renuntat destul de repede la pescuit.
M-am intors la locul unde am lasat corturile si masinile (doar eu cu un prieten am mers la pescuit, ceilalti si celalalte erau in Herculane la piscina) si am luat cutia cu artificiale. Am inceput cu rotative nr. 0, apoi 1 si 2. Nu am avut nici-un atac. Am incercat cu oscilante, insa acelasi rezultat. Au urmat voblerele.
Formula castigatoare a fos MINI FAT RAP color firetiger. A fost ceva spectaculos. Si acum dupa trei zile inca sunt sub impresia atacurilor. A fost nu un peste ci 16 (numai clean peste limita legala) in mai putin de 1,5 ore. Totul a culminat cu un clean de 34 cm care mi-a inghitit voblerul cu totul. Asa am reusit sa ma opresc, pentru ca nu aveam cutit (cu pensa nu am reusit), iar calalalte naluci nu au dat nici-un rezultat.
Am trecut (anunt oficial