Nu am gasit in afara de T si PO decat G. L-am luat si pe acesta. CW si BT nu am gasit in Tg.Jiu. O sa caut cand ajung in Craiova sau in Bucuresti.
O intrebare pentru cei din Craiova: unde sunt magazinele pentru pescari?
Am schimbat tabara !!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
sau pentru cei care nu sunt din craiova .. 
1. pe calea bucuresti, langa hotel jiul, este chiar la strada, pe omul care are magazinul in cheama marian, daca nu are pe stoc poti sa lasi comanda
2. in piata centarla, tot pe calea bucuresti, cum vii din tg jiu, in centru, pe stanga est epiata.
in piata este un fel de curticica in care se aduna pescarii si vanzatorii de momeli, in fundul curtii este un magazin foarte bine aprovizionat, merita sa incerci.
3. stiu ca s-a mai deschis un magazin nou dar aici astept ajutor din partea craiovenilor

1. pe calea bucuresti, langa hotel jiul, este chiar la strada, pe omul care are magazinul in cheama marian, daca nu are pe stoc poti sa lasi comanda
2. in piata centarla, tot pe calea bucuresti, cum vii din tg jiu, in centru, pe stanga est epiata.
in piata este un fel de curticica in care se aduna pescarii si vanzatorii de momeli, in fundul curtii este un magazin foarte bine aprovizionat, merita sa incerci.
3. stiu ca s-a mai deschis un magazin nou dar aici astept ajutor din partea craiovenilor

In sfarsit!Paul scrie:Pesemne asa am sa zic si eu cand am sa prind primul peste la twister sau vobler. Deocamdata in toamna asta (care se apropie) cred ca am sa ma axez pe twistere.mugurel scrie:Am trecut (anunt oficial) in tabara celor care folosesc artificiale - grupul voblere.

Yes! yes! yes!... deci se poate

cred ca o s-o mai schimbam odata...
si mie mi se pare cel mai frumos cu voblere si rotative.
dau cu ele chiar daca mi se spune ca n-am sanse in locul respectiv.
(mepps nr.2 a fost prima mea iubire... si asta nu se uita)
asist cu mirare la ascensiunea, raspindirea si incornarea twisterului ca fiind "the ultimate" in pescuitul la rapitor.
are o groaza de avantaje si recunosc, este foarte productiv.
da parca tot plescaitul voblerului si vibratia rotativei ma ung pe suflet mai tare...
glumesc, o sa tot schimbam "taberele" pina intr-o zi cind o sa le stim pe toate si atuncea o sa discernem ce ni se potriveste mai tare (noua si celor citiva pesti ce o sa mai ramina in citiva ani de-acum inainte)
dau cu ele chiar daca mi se spune ca n-am sanse in locul respectiv.
(mepps nr.2 a fost prima mea iubire... si asta nu se uita)
asist cu mirare la ascensiunea, raspindirea si incornarea twisterului ca fiind "the ultimate" in pescuitul la rapitor.
are o groaza de avantaje si recunosc, este foarte productiv.
da parca tot plescaitul voblerului si vibratia rotativei ma ung pe suflet mai tare...
glumesc, o sa tot schimbam "taberele" pina intr-o zi cind o sa le stim pe toate si atuncea o sa discernem ce ni se potriveste mai tare (noua si celor citiva pesti ce o sa mai ramina in citiva ani de-acum inainte)