AGVPS Petrosani refuza distribuirea permiselor
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
AGVPS Petrosani refuza distribuirea permiselor
Azi am fost la filiala sa intreb cand primim si noi permisele,dar dl Stoica a raspuns ca este in litigiu cu ANPA si pana nu rezolva problema noi nu primim nici un permis.Va rog cei afiliatii la AGVPS Hunedoara sa-mi confirme daca la ei se dau permise
,si cei in cauza sa ne adunam sa facem ceva pana nu este prea tarziu 
Re: AGVPS Petrosani refuza distribuirea permiselor
Ia-l direct de la anpa. Sau ai platit deja la ajvps?stelica scrie:Azi am fost la filiala sa intreb cand primim si noi permisele,dar dl Stoica a raspuns ca este in litigiu cu ANPA si pana nu rezolva problema noi nu primim nici un permis.Va rog cei afiliatii la AGVPS Hunedoara sa-mi confirme daca la ei se dau permise,si cei in cauza sa ne adunam sa facem ceva pana nu este prea tarziu
dar cel mai apropiat sediu al trezoreriei romane??stelica scrie:cea mai apropiata filiala ANPA este la 200km,datorita lor am fost nevoiti sa platim la asociatie,si sa nu mai zic ca multi nu au auzit de ANPA
sunt sigur ca este cu muuult mai aproape,dar a-ti preferat din comoditate si nestiinta sa platiti la asociatie.
no,acuma faceti plangere la OPC si deschideti proces impotriva lor,altfel nu veti rezolva nimic.
atentie ca si la OPC e naspa,daca inspectorii locali se manjesc,asa cum sa intamplat la noi.
Re: AGVPS Petrosani refuza distribuirea permiselor
Inspectorul piscicol din zona le-a adus 1500 de permise cite au solicitat la nivel de judet dar din cite am inteles de la el AJVPS-ul inca nu lea ridicatstelica scrie:Azi am fost la filiala sa intreb cand primim si noi permisele,dar dl Stoica a raspuns ca este in litigiu cu ANPA si pana nu rezolva problema noi nu primim nici un permis.Va rog cei afiliatii la AGVPS Hunedoara sa-mi confirme daca la ei se dau permise,si cei in cauza sa ne adunam sa facem ceva pana nu este prea tarziu
APSHD a scris:Inspectorul piscicol din zona le-a adus 1500 de permise cite au solicitat la nivel de judet dar din cite am inteles de la el AJVPS-ul inca nu lea ridicat
Permisele de pescuit sunt nominale (nume, prenume, CNP) destinate persoanelor fizice, AJVPSul este persoana juridica. Nici o lege nu pomeneste ca permisele sunt distribuite prin AJVPSuri. Aici la Cluj toata lumea le-a luat de la ANPA. Nici nu s-a pus problema altfel. Solictati inspectorului ANPA sa va dea in scris motivul si temeiul legal pentru care nu va distribuie aceste permise.
Permisele de pescuit sunt nominale (nume, prenume, CNP) destinate persoanelor fizice, AJVPSul este persoana juridica. Nici o lege nu pomeneste ca permisele sunt distribuite prin AJVPSuri. Aici la Cluj toata lumea le-a luat de la ANPA. Nici nu s-a pus problema altfel. Solictati inspectorului ANPA sa va dea in scris motivul si temeiul legal pentru care nu va distribuie aceste permise.