Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
stelica
- junior

-
Azi am fost la filiala sa intreb cand primim si noi permisele,dar dl Stoica a raspuns ca este in litigiu cu ANPA si pana nu rezolva problema noi nu primim nici un permis.Va rog cei afiliatii la AGVPS Hunedoara sa-mi confirme daca la ei se dau permise

,si cei in cauza sa ne adunam sa facem ceva pana nu este prea tarziu

-
sorinB
- veteran

Pai de ce nu mergeti la reprezentantul ANPA de la voi de acolo, cu chitanta cum ca ati platit 30 de lei la trezorerie, si o copie dupa BI sau CI, si gata

-
dan bobei
- veteran

-
stelica scrie:Azi am fost la filiala sa intreb cand primim si noi permisele,dar dl Stoica a raspuns ca este in litigiu cu ANPA si pana nu rezolva problema noi nu primim nici un permis.Va rog cei afiliatii la AGVPS Hunedoara sa-mi confirme daca la ei se dau permise

Ia-l direct de la anpa. Sau ai platit deja la ajvps?
-
stelica
- junior

-
cea mai apropiata filiala ANPA este la 200km,datorita lor am fost nevoiti sa platim la asociatie,si sa nu mai zic ca multi nu au auzit de ANPA
-
adiwolf
- veteran

stelica scrie:cea mai apropiata filiala ANPA este la 200km,datorita lor am fost nevoiti sa platim la asociatie,si sa nu mai zic ca multi nu au auzit de ANPA
dar cel mai apropiat sediu al trezoreriei romane??
sunt sigur ca este cu muuult mai aproape,dar a-ti preferat din comoditate si nestiinta sa platiti la asociatie.
no,acuma faceti plangere la OPC si deschideti proces impotriva lor,altfel nu veti rezolva nimic.
atentie ca si la OPC e naspa,daca inspectorii locali se manjesc,asa cum sa intamplat la noi.

-
misulian
- utilizator constant

-
Incercati si la ceva presa locala pusa pe scandal si care poate va ajuta, da sa fie de scandal ca altfel nu prea e subiect de interes.
Numa bine.
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.
-
APSHD
- veteran

stelica scrie:Azi am fost la filiala sa intreb cand primim si noi permisele,dar dl Stoica a raspuns ca este in litigiu cu ANPA si pana nu rezolva problema noi nu primim nici un permis.Va rog cei afiliatii la AGVPS Hunedoara sa-mi confirme daca la ei se dau permise

Inspectorul piscicol din zona le-a adus 1500 de permise cite au solicitat la nivel de judet dar din cite am inteles de la el AJVPS-ul inca nu lea ridicat
-
dan bobei
- veteran

-
Daca nu ati avut rabdare sa asteptati tiparirea permiselor de la anpa. Ce sa zic, nu e frumos, da ...asa va trebe. Pe viitor stiti ce aveti de facut. Sper ca v-ati lamurit.
-
danone
- veteran

APSHD a scris:Inspectorul piscicol din zona le-a adus 1500 de permise cite au solicitat la nivel de judet dar din cite am inteles de la el AJVPS-ul inca nu lea ridicat
Permisele de pescuit sunt nominale (nume, prenume, CNP) destinate persoanelor fizice, AJVPSul este persoana juridica. Nici o lege nu pomeneste ca permisele sunt distribuite prin AJVPSuri. Aici la Cluj toata lumea le-a luat de la ANPA. Nici nu s-a pus problema altfel. Solictati inspectorului ANPA sa va dea in scris motivul si temeiul legal pentru care nu va distribuie aceste permise.
-
APSHD
- veteran

Acuma am vorbit cu cei de la ANPA si mi-au confirmat ca AGVPS-ul a dat in judecata Guvernul pentru anularea HG care prevede valoarea permiselor de pescuit . AGVPS-ul a pus taxe mici ca sa acapareza membrii si acuma sa trezit ca nu are bani ca sa ridice permisele