APSHD scrie: . AGVPS-ul a pus taxe mici ca sa acapareza membrii si acuma sa trezit ca nu are bani ca sa ridice permisele
foatre tare frate

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Agvps nu a avut taxe mici niciodata. A scazut taxele ca urmare a aparitiei concurentei, altfel plateati un salar minim pe economie pentru permisul anual, daca nu chiar mai mult. Cand eu eram inca in campul muncii, la filiala Petrosani era 3 mil si 600 sute de mii lei si aveam salar de inginer la mina de 4 mil si 200 de mii. Asa ca mai documenteaza-te !AGVPS a perceput taxe mici.
- uau , pai aia nu stiau ca te duci la pescuit.....de aveau taxe de Las Vegas ????!!!!la filiala Petrosani era 3 mil si 600 sute de mii lei
Hai ca te ajut eu sa-ti aduci aminte preturile. Inainte de a se fi infiintat vreo asociatie privata, cand era doar AGVPS si nimic altceva, la Filiala Stoica Petrosani erau urmatoarele preturi:Mai terminati cu preturile ,ce santeti la piata,niciodada nu a fost asa pret mare la agvps petrosani.Da ce se pescuia capra neagra...desteptarea... ca am permis din 1985 si asa ceva nu am vazut ,si am vizat in fiecare an.