AGVPS Petrosani refuza distribuirea permiselor

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

marianu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marianu » 28 Mar 2009, 13:34

APSHD scrie: . AGVPS-ul a pus taxe mici ca sa acapareza membrii si acuma sa trezit ca nu are bani ca sa ridice permisele

foatre tare frate :lol: :lol: :lol:

pityu
veteran
veteran

agvps petrosani refuza distribuirea permiselor

Mesaj de pityu » 29 Mar 2009, 21:42

:lol: :lol: :lol: HA-HA-HA :lol: :lol: :lol:
Ce o sa mai rad de prietenii mei Lupeneni care si-au facut permis tot la Filiala Petrosani (AU VIZAT, cum stiu ei sa spuna). De fapt m-apuca rasul de pe acuma HA-HA-HA :lol: :lol: :lol:
Stoica e al vostru fratilor :!: Dati mana si pupati-va :!:

stelica
junior
junior

Mesaj de stelica » 30 Mar 2009, 20:28

dl Pityu cred ca ati uitat de unde ati plecat,o sa rezolvam noi cumva :twisted: multumesc dl Benko pentru implicare sincer nu ma asteptam

pityu
veteran
veteran

Mesaj de pityu » 30 Mar 2009, 22:09

stelica a zis[quote]dl Pityu cred ca ati uitat de unde ati plecat[/quote]
Foarte bine punctat!

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 31 Mar 2009, 09:52

Bun! AGVPS a perceput taxe mici.

Dar voi (APS....) ce taxe ati perceput pentru eliberarea permisului sau ce alte conditii ati mai stabilit?

Multumesc anticipat!
near the beer

pityu
veteran
veteran

agvps petrosani

Mesaj de pityu » 31 Mar 2009, 12:55

costica fishing a scris
AGVPS a perceput taxe mici.
Agvps nu a avut taxe mici niciodata. A scazut taxele ca urmare a aparitiei concurentei, altfel plateati un salar minim pe economie pentru permisul anual, daca nu chiar mai mult. Cand eu eram inca in campul muncii, la filiala Petrosani era 3 mil si 600 sute de mii lei si aveam salar de inginer la mina de 4 mil si 200 de mii. Asa ca mai documenteaza-te !

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 31 Mar 2009, 13:50

pityu spune :
la filiala Petrosani era 3 mil si 600 sute de mii lei
- uau , pai aia nu stiau ca te duci la pescuit.....de aveau taxe de Las Vegas ????!!!!
- cotizez de 30 ani la ajvps , dar asa ceva n-am patit niciodata !!!
- la noi cam tot timpul 10 lei peste concurenta , dar oamenii spun ca merita !!!! , anul acesta s-a platit la egal cca 80 lei complet
- oricum pana anul acesta . agvps nu a scazut pretul ci concurenta a lucrat cu 10 lei sub ajvps din motive numai de ei stiute , de noi doar banuite ..........
- oricum 3 mil si 600 sute de mii lei , ....n-am mai auzit pana acum , si daca stai sa te gandesti ca anul trecut te taxau toate asociatiile , pe unde te prindeau, (se privatizasera cu apele statului) , era vai de noi..........
- mai bine acu , deocamdata n-ai nevoie de asociatii ....peste oricum nu prea e , decat la privat !!! ....pana maine , poimaine..... :) !!!!!!

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 31 Mar 2009, 17:01

[quote.........
- oricum 3 mil si 600 sute de mii lei , ....n-am mai auzit pana acum[/quote]

Nu trebuie sa va mirati in judetul Hunedoara au fost cele mai mari taxe practicate de AJVPS din toata tara .
In urma cu 5 ani inainte sa aparem noi la Hunedoara taxa era de 2.000.000 de lei echivalentul unui salariu lunar la un salariat .

alexis
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexis » 31 Mar 2009, 19:46

Mai terminati cu preturile ,ce santeti la piata,niciodada nu a fost asa pret mare la agvps petrosani.Da ce se pescuia capra neagra...desteptarea... ca am permis din 1985 si asa ceva nu am vazut ,si am vizat in fiecare an.

pityu
veteran
veteran

Mesaj de pityu » 31 Mar 2009, 22:41

Alexis a scris
Mai terminati cu preturile ,ce santeti la piata,niciodada nu a fost asa pret mare la agvps petrosani.Da ce se pescuia capra neagra...desteptarea... ca am permis din 1985 si asa ceva nu am vazut ,si am vizat in fiecare an.
Hai ca te ajut eu sa-ti aduci aminte preturile. Inainte de a se fi infiintat vreo asociatie privata, cand era doar AGVPS si nimic altceva, la Filiala Stoica Petrosani erau urmatoarele preturi:
- Ape de munte curgatoare=1.500.000 lei vechi
- Ape de munte statatoare (baraje)= 1.500.000 lei vechi
-Ape colinare si de ses = 600.000 lei vechi
TOTAL = 3.600.000 LEI VECHI
Daca nu-ti aduci aminte, exista dovezi scrise la Stoica, nu e greu sa le gasesti!
A.. da. Era sa uit. Pentru cei care le luau pe toate cele trei, se acorda o reducere (ca sa vezi marinimie !!!!) si ajungeai undeva la 3.200.000 parca. aici nu mai sunt asa de sigur pe suma, ca niciodata nu am vizat barajele.

Scrie răspuns