Dute la Stoica si cere dovezile scrise din anii 2000-2005 si te vei lamurii singur!oricum 3 mil si 600 sute de mii lei , ....n-am mai auzit pana acum
AGVPS Petrosani refuza distribuirea permiselor
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
agvps petrosani refuza distribuirea permiselor
gigi 2007 a scris
pt pityu :
spunanad
- problema este la alexis care nu crede o iota din cele afirmate de tine , spunand :
spunanad
-inseamna ca n-am auzit , nu ca nu te cred , deoarece eu nu cunosc situatia !oricum 3 mil si 600 sute de mii lei , ....n-am mai auzit pana acum

- problema este la alexis care nu crede o iota din cele afirmate de tine , spunand :
Mai terminati cu preturile ,ce santeti la piata,niciodada nu a fost asa pret mare la agvps petrosani.Da ce se pescuia capra neagra...desteptarea... ca am permis din 1985 si asa ceva nu am vazut ,si am vizat in fiecare an.
agvps petrosani
Culmea e ca si el a platit aceiasi bani, de fapt nu sunt chiar sigur pentru ca el cred ca tocmai de aia a migrat de la Filiala Petrosani la Filiala Hateg. Cred ca si ei aveau preturi mai mici decat Petrosaniul... sau mai stii ?
In orice caz el nu poate sa-si permita sa spuna asa ceva fiindca este membrul lor si inca unul care-i sustine frenetic. Asa ca e explicabil, nu?
Sunt sigur ca si tu esti tot de-al lor, dar nu e nici un bai! Nu am nimic impotriva voastra si va respect ca pe oricare pescar, indiferent de apartenenta!
In orice caz el nu poate sa-si permita sa spuna asa ceva fiindca este membrul lor si inca unul care-i sustine frenetic. Asa ca e explicabil, nu?
Sunt sigur ca si tu esti tot de-al lor, dar nu e nici un bai! Nu am nimic impotriva voastra si va respect ca pe oricare pescar, indiferent de apartenenta!
agvps petrosani
Stelica! Singura solutie este sa va vorbiti si sa planificati o zi in care sa mergeti in grup (cat mai mare) la Stoica si sa faceti presiuni asupra lui, sa faca bine si sa va aduca permisele ca sunt sosite la Dl. Inspector Piscicol Neacsu - de la Deva. La nivel de judet AJVPS a comandat 1500 de permise si acum cand au venit, nu mai vor sa le ridice (pentru ca costa bani), or ei nu vor sa cheltuie nimic, numai sa castige, fara sa le pese de soarta voastra catusi de putin.
Nu sunt nici de parere sa faceti prostii (revolta, amenintari, etc.) dar o presiune oarecare trebuie, ca sa nu va ia tot de fraieri ca pana acum.
E o parere, nu trebuie neaparat sa o iei de buna, doar ca ne-ai solicitat-o!
Nu sunt nici de parere sa faceti prostii (revolta, amenintari, etc.) dar o presiune oarecare trebuie, ca sa nu va ia tot de fraieri ca pana acum.
E o parere, nu trebuie neaparat sa o iei de buna, doar ca ne-ai solicitat-o!
-
- veteran
Re: agvps petrosani
Deci "grup cat mai mare", presiuni, revolta...asta imi aduce aminte de ortacii care venira in capitala Valahiei noastre in anno Domini 1990, luna iunie. Stoica asta e un fel de "golan" din Piata Revolutiei, nu?pityu scrie:Stelica! Singura solutie este sa va vorbiti si sa planificati o zi in care sa mergeti in grup (cat mai mare) la Stoica si sa faceti presiuni asupra lui, ....................................................Nu sunt nici de parere sa faceti prostii (revolta, amenintari, etc.) dar o presiune oarecare trebuie, ca sa nu va ia tot de fraieri ca pana acum.

Re: agvps petrosani
Da tu o alta solutie .Fario_nebunu scrie: Deci "grup cat mai mare", presiuni, revolta...asta imi aduce aminte de ortacii care venira in capitala Valahiei noastre in anno Domini 1990, luna iunie. Stoica asta e un fel de "golan" din Piata Revolutiei, nu?Pityule, vezi ca vechile reflexe nu se sterg?
Ce ar putea sa faca un pescar daca Asociatia lui refuza sa le distribuie permise membrilor lor.

Ar fi solutia instantelor de judecata dar solutia se va da precis numai la anul cind permisele nu vor mai fi valabile .
agvps petrosani refuza eliberarea permiselor
fario_bolundu a scris
Esti un imbecil incorigibil si un psihopat. Ai psihoza minerilor. Cred ca te-au batut crunt ortacii la mineriada si de-acolo ti se trage. Daca e asa, bine ti-au facut. Trebuia ceva mai bine, sa-ti sara mintea la locDeci "grup cat mai mare", presiuni, revolta...asta imi aduce aminte de ortacii care venira in capitala Valahiei noastre in anno Domini 1990, luna iunie. Stoica asta e un fel de "golan" din Piata Revolutiei, nu? Pityule, vezi ca vechile reflexe nu se sterg?

-
- veteran
Re: agvps petrosani refuza eliberarea permiselor
Spui tu monserule epitete duioase precum "imbecil", "psihopat", vad ca ai un vocabular vast si diversificat! Bravo! Totusi eu te-am ironizat mai fin, fara grosolanii, asta a facut sa fie si mai dureroasa ironia, de aceea ai si reactionat asa! Desi asta ai vrea, nu pot sa iti confirm - nu m-au batut deloc minerii in 90 pentru ca nu am iesit deloc in centru atunci, in schimb in septembrie 1991 au venit alti mineri, cu care m-am "infratit" pentru ca erau contra lui Petre Roman-Strul si a lui Barladeanu-Itzac. Ideea era ca voi prea va "aprindeti" in ce-l priveste pe acest Stoica si AJVPS Petrosani. Luati direct permis ANPA din alte judete ale tarii si nu va mai lamentati ca muierile pentru ca nu da deloc bine lacrima muiereasca pe obrazuri aspre si demne de miner!pityu scrie:fario_bolundu a scrisEsti un imbecil incorigibil si un psihopat. Ai psihoza minerilor. Cred ca te-au batut crunt ortacii la mineriada si de-acolo ti se trage. Daca e asa, bine ti-au facut. Trebuia ceva mai bine, sa-ti sara mintea la locDeci "grup cat mai mare", presiuni, revolta...asta imi aduce aminte de ortacii care venira in capitala Valahiei noastre in anno Domini 1990, luna iunie. Stoica asta e un fel de "golan" din Piata Revolutiei, nu? Pityule, vezi ca vechile reflexe nu se sterg?

agvps petrosani
fario_nebunu a zis
Nu-mi spune mie asta. Nu sunt eu in cauza!Luati direct permis ANPA din alte judete ale tarii si nu va mai lamentati ca muierile pentru ca nu da deloc bine lacrima muiereasca pe obrazuri aspre si demne de miner! Laughing Gasiti o solutie, fatalismul nu va ajuta cu nimic.