Acte de braconaj!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
cand pescuiesc din barca nu folosesc saltea de primire ci lipgrip... scot pestele... ii fac o poza si adio.... de altfel pe lacul unde am prins si acel salau din poze e interzis sa pescuiesti fara saltea de primire si minciog cu cusatura marunta..... si daca lasi gunoi unde ai pescuit iti zice foarte frumos cand mai vi... domnule nu mai ai ce cauta aici... pe mine nu ma intereseaza parerea nimanui si voi practica pe orice lac C&R ca sa am si a doua zi ce prinde
P.S.
Mai bine ne gandim la maine decat sa hranim pisica cu marlite
P.S.
Mai bine ne gandim la maine decat sa hranim pisica cu marlite
Pe forum gasesti si 1000, dar in realitate slabe sanse, eventual pe niste balti care oricum au regim de C&Rburtea scrie:Ma, tre sa facem un club ca s-ar putea sa fim pe forum 15-20 de utilizatori care elibereaza pestele. Pacat ca Romania are un numar de doua ori mai mare de judete... macar 5 pe oras daca am fi![]()

Cunosc cativa crapari "mari adepti C&R" dar numai pe lacuri ca pestii din rauri au alt gust si arata mai bine in ciorba , sau pe gratar

eu deja de cateva ori am fost facut tampit si in toate felurile ca eliberez peste si nu era regim c&r obligatoriu. jur ca imi vine sa urlu cand vad anumite lucruri. oamenii duceau acasa cu sacii puiet de crap de 200gr prinsi la pluta... ce aia mea faci cu ei... vorba voastra la pisici....sau marlite cu care eu as da la viu la stiuca pt stiuca la gratar. nu se poate asa ceva
Opssspikexpert scrie:eu deja de cateva ori am fost facut tampit si in toate felurile ca eliberez peste si nu era regim c&r obligatoriu. jur ca imi vine sa urlu cand vad anumite lucruri. oamenii duceau acasa cu sacii puiet de crap de 200gr prinsi la pluta... ce aia mea faci cu ei... vorba voastra la pisici....sau marlite cu care eu as da la viu la stiuca pt stiuca la gratar. nu se poate asa ceva

Ei sami b... am deschis topicul cu un scop, dar vad ca toti va bagati cu comentariile voastre, mai bine stati la o bere, ca 2 pagini ce ati bagat aici nu are nici o legatura cu titlul topicului...
Aici am vrut sa descrieti cazuri concrete de braconaj, nu polemici, in fine vad ca nu am cu cine, ca tot deviati subiectul, e asa de greu de inteles: sa postezi numai daca are legatura cu braconajul???
Aici am vrut sa descrieti cazuri concrete de braconaj, nu polemici, in fine vad ca nu am cu cine, ca tot deviati subiectul, e asa de greu de inteles: sa postezi numai daca are legatura cu braconajul???
Ademeneste un moderator sa stearga tot ce-i offsilent scrie:Ei sami b... am deschis topicul cu un scop, dar vad ca toti va bagati cu comentariile voastre, mai bine stati la o bere, ca 2 pagini ce ati bagat aici nu are nici o legatura cu titlul topicului...

Ps
In legatura cu braconaj ... zilnic in zona Petelea jud Ms pe langa Reghin sunt zeci de "pescari " cu acte in regula care braconeaza cred ca cine baga in seama ? dupa zeci de apeluri la 112 , AJVPS si la inspector ANPA am lasat balta ... Si nu sunt doar oameni saraci , majoritatea sunt cu masini de zeci de mii de euro.... Si acestea sunt la vedere chiar langa drum ,cati o fi prin locuri mai ascunse ....
Acum o luna intr-o zona de 200 m am adunat cu barca peste 100m de plasa...
kzoli scrie:Ademeneste un moderator sa stearga tot ce-i offsilent scrie:Ei sami b... am deschis topicul cu un scop, dar vad ca toti va bagati cu comentariile voastre, mai bine stati la o bere, ca 2 pagini ce ati bagat aici nu are nici o legatura cu titlul topicului...
Aici am vrut sa descrieti cazuri concrete de braconaj, nu polemici, in fine vad ca nu am cu cine, ca tot deviati subiectul, e asa de greu de inteles: sa postezi numai daca are legatura cu braconajul???.
Ps
In legatura cu braconaj ... zilnic in zona Petelea jud Ms pe langa Reghin sunt zeci de "pescari " cu acte in regula care braconeaza cred ca cine baga in seama ? dupa zeci de apeluri la 112 , AJVPS si la inspector ANPA am lasat balta ... Si nu sunt doar oameni saraci , majoritatea sunt cu masini de zeci de mii de euro.... Si acestea sunt la vedere chiar langa drum ,cati o fi prin locuri mai ascunse ....
Acum o luna intr-o zona de 200 m am adunat cu barca peste 100m de plasa...