ABUZURI ALE POLITISTILOR DE FRONTIERA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ca sa ne intelegem:
1. la Dunare nu se constiuie fasie de protectie a frontierei de stat;
2. avizul pentru a pescui spotiv in apele de frontiera se da dupa ce ai obtinut acest drept, adica in cazul nostru dupa ce ai permis de pescuit de la ANPA. Din cate stiu eu AGVPS nu mai are dreptul sa elibereze (sau sa vizeze) permise de pescuit sportiv.
2. avizul pentru a pescui spotiv in apele de frontiera se da dupa ce ai obtinut acest drept, adica in cazul nostru dupa ce ai permis de pescuit de la ANPA. Din cate stiu eu AGVPS nu mai are dreptul sa elibereze (sau sa vizeze) permise de pescuit sportiv.
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)
- johnnybravo
- Moderator
adica de la Bazias pana la Calarasi nu iti trebuie PG sau nu iti mai trebuie incepand cu anul asta?!csaa scrie:Ca sa ne intelegem:

Ba iti trebuie permis de pescuit. El m-a intrebat ce iti trebuie pentru accesul in fasia de protectie a frontierei de stat. E altceva.
Definitia apelor de frontiera am spus-o mai sus, adica "apele care contin sau care intretaie linia de frontiera". Pentru a pescui in apele de frontiera trebuie, printre altele, sa ai avizul sefului formatiunii teritoriale a politiei de frontiera.
Sper ca te-am lamurit.
Definitia apelor de frontiera am spus-o mai sus, adica "apele care contin sau care intretaie linia de frontiera". Pentru a pescui in apele de frontiera trebuie, printre altele, sa ai avizul sefului formatiunii teritoriale a politiei de frontiera.
Sper ca te-am lamurit.
Lupta STEAUA!!! (cu sau fara ciobani)
-
- junior
Va salut.
O singura intrebare am:
-pot sa merg la pescuit pe Dunare in zona Oltenita cu permisul si viza PG de anul trecut,si daca raspunsul este afirmativ : pana la ce data ?
Multumesc anticipat.
O singura intrebare am:
-pot sa merg la pescuit pe Dunare in zona Oltenita cu permisul si viza PG de anul trecut,si daca raspunsul este afirmativ : pana la ce data ?
Multumesc anticipat.
A pescui in crescatorie,este ca si cum ai vana in gradina zoologica...
Ne-am obişnuit prea mult să ne transformăm scalvii corpului şi minţii, găsindu-ne din ce în ce mai greu sufletul, de care unii nici măcar nu sînt conştienţi că-l au.
Ne-am obişnuit prea mult să ne transformăm scalvii corpului şi minţii, găsindu-ne din ce în ce mai greu sufletul, de care unii nici măcar nu sînt conştienţi că-l au.
-
- junior
Multumesc pentru raspuns.csaa scrie:Ai raspunsul in permisaul tau de pescuit. Pe viza este inscrisa si data pana la care ti s-a acordat avizul.
Nu sunt 'Gica Contra"...dar nu inteleg...
Pe Carnetul De Membru Pescar Sportiv,scrie asa :
VIZE DE PESCUIT RECREATIV SPORTIV IN APELE DE FRONTIERA
vizat pentru anul.......................................
valoarea cotizatiei.....................................
nr. chitanta...............................................
nr. permis de pescuit in ape colinare..........
si de ses...................................................
data...............................Comandantul UM..
LS
in carnetul meu de pescar sportiv apar urmatoarele date:
130/24.01.2008
km.flv.370,1-452
stampilat si semnat de comisar sef....V.Marg......
ce sa inteleg de aici ???...ca am avut viza PG pana pe data de 24.01.2009??
A pescui in crescatorie,este ca si cum ai vana in gradina zoologica...
csaacsaa scrie:Ca sa ne intelegem:
Daca stii ca AGVPS nu mai are dreptul de a elibera/viza permise de pescuit sportiv, atunci sa inteleg ca politia de frontiera nu isi va mai aplica viza de PG pe niciun carnet de membru al agvps??
Ati primit ceva oficial ca AGVPS nu mai are voie, sau acest "din cate stiu eu" e ceva auzit asa, pe forumuri, sau alte cai neoficiale.
Daca da(ati primit)...te rog informeaza-ne si pe noi ce stiti si voi oficial, caci pe Dunare voi ne intrebati de sanatate doar...
Deocamdata conform legislatiei in vigoare permisul de pescuit se elibereaza de catre ANPA. Asociatiile nu elibereaza decat CARNETE DE MEMBRU al asociatiei respective (care nu este totuna cu permisul de pescuit)!
http://www.dreptonline.ro/legislatie/or ... 3_2008.php
Taxele privind contravaloarea permisului de pescuit precum si unde se achita acestea, le gasesti in link-ul de mai jos:
http://www.dreptonline.ro/legislatie/hg ... 6_2008.php
http://www.dreptonline.ro/legislatie/or ... 3_2008.php
Taxele privind contravaloarea permisului de pescuit precum si unde se achita acestea, le gasesti in link-ul de mai jos:
http://www.dreptonline.ro/legislatie/hg ... 6_2008.php
Fir intins!;-)
aditoader,
fi atent la exprimare; este vorba despre taxa pentru eliberarea permisului de pescuit; diferenta este evidenta. Scoate din text contravaloarea permisului de pescuit.
Permisul de pescuit sportiv se elibereaza ca un drept de autorizare a pescuitului sportiv. La art. 10 gasesti o formulare de genul: In cazul neindeplinirii conditiilor de autorizare, taxa se restituie celui care a achitat-o. Oare care sunt acele conditii? Intrebarea aceasta am pus-o si noi la ANPA si nu au stiut raspunsul. Tu care crezi ca ar fi?
fi atent la exprimare; este vorba despre taxa pentru eliberarea permisului de pescuit; diferenta este evidenta. Scoate din text contravaloarea permisului de pescuit.
Permisul de pescuit sportiv se elibereaza ca un drept de autorizare a pescuitului sportiv. La art. 10 gasesti o formulare de genul: In cazul neindeplinirii conditiilor de autorizare, taxa se restituie celui care a achitat-o. Oare care sunt acele conditii? Intrebarea aceasta am pus-o si noi la ANPA si nu au stiut raspunsul. Tu care crezi ca ar fi?