2 luni fara baboieri!!!!!!!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 29 Mar 2010, 23:29

wilddanube scrie:cu stiuca tot nu mi-e clar , Dar de asta ce ziceti:
g) pe bratul Sfantu Gheorghe, zona km 22-25, pe o durata de 107 zile, in perioadele 1 martie-15 aprilie si 1 octombrie-30 noiembrie inclusiv;

Adica n-am voie pe locatiile mele clasice in octombrie ?
Si am voie in mai ?
cu zonele de refacere biologica e alta poveste. aici prohibitia vizeaza atat protectia faunei acvatice pe perioada depunerii icrelor cat si in alte perioade in care pestii de exemplu se aduna in numar mare in anumite zone (pregatirea de iernat de exemplu cand somnul se trage la groapa - daca in zona aia s-a constatat ca somnul se aduna de regula pentru iernat e protejat pentru a nu fi decimat)
deciziile astea de refacere biologica in anumite zone si perioade se iau de regula in baza unor studii efectuate de cercetatori si biologi

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 30 Mar 2010, 16:38

wilddanube scrie:cu stiuca tot nu mi-e clar , Dar de asta ce ziceti:
g) pe bratul Sfantu Gheorghe, zona km 22-25, pe o durata de 107 zile, in perioadele 1 martie-15 aprilie si 1 octombrie-30 noiembrie inclusiv;

Adica n-am voie pe locatiile mele clasice in octombrie ?
Si am voie in mai ?
Da Nea Cristi, cat despre buclele de pe Sfantu, unde vara campeaza sute, pescuitul e permis doar c&r ( da' in apa, nu in butoiul cu saramura ) :wink:
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

dan70
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de dan70 » 31 Mar 2010, 05:30

La intrebarea daca dupa 5 Aprilie se poate pescui stiuca cei de la ANPA mi-au raspuns : "da, pentru ca stiuca a avut perioada de prohibitie separata."

Scrie răspuns