2 luni fara baboieri!!!!!!!!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 29 Mar 2010, 19:37

ce bine ar fi.
cel putin stim sigur ca cine pescuieste braconeaza!

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 29 Mar 2010, 20:16

Am uitat sa pun ghilimelele la bucurie.
www.wilddanube.ro

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 29 Mar 2010, 20:54

Inseamna ca cei de la mediu vorbesc dupa ureche. Ordinul este redactat exact ca anul trecut, deci nu vad vreun motiv pentru care s-ar interpreta altfel.
Poate au dorit sa il faca altfel, insa le-a iesit tot asa. :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 29 Mar 2010, 21:21

Dati-mi, va rog, link-ul cu ordinul ca mi-e lene sa-l caut.
Multumesc
www.wilddanube.ro

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 29 Mar 2010, 21:24

aicea ai dreptate,(king) poti sa comentezi ptr ca ei sunt cei in ilegalitate dar te previn sa fi foarte atent ptr ca ei sunt la gratare de obicei cei multi.pe mine de ex in vara asta sau luat uni de mine ca "ce tinuta de nebun am "
si ma rog altele ,plus ca erau de aia care incideau cu 5-8-10 bete cele mai dragi locuri :D si mai este si riscu de a te indeparta de masina si sa o gasesti....sa nu le mai dau idei :D :) :D
dar astea le stim cu toti,nui ceva nou.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 29 Mar 2010, 21:59

wilddanube scrie:Dati-mi, va rog, link-ul cu ordinul ca mi-e lene sa-l caut.
Multumesc
http://www.legestart.ro/Ordinul-126-201 ... zk2%29.htm
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 29 Mar 2010, 23:04

danstiucaru scrie:aicea ai dreptate,(king) poti sa comentezi ptr ca ei sunt cei in ilegalitate dar te previn sa fi foarte atent ptr ca ei sunt la gratare de obicei cei multi.pe mine de ex in vara asta sau luat uni de mine ca "ce tinuta de nebun am "
si ma rog altele ,plus ca erau de aia care incideau cu 5-8-10 bete cele mai dragi locuri :D si mai este si riscu de a te indeparta de masina si sa o gasesti....sa nu le mai dau idei :D :) :D
dar astea le stim cu toti,nui ceva nou.
partea cu masina ma afecteaza cel mai tare dar, am gait o solutie si pentru asta. acum ca am si motor electric, las masina la un cap de baraj (preferabil langa un mosulet simpatic sau langa niste oameni cumsecade) si ma duc cu barca si pescuiesc in capatu celalalt.
Astfel , chiar de-o fi sa ma iau la harta cu vreunii sa nu poata vedea cu ce masina am veniy nici cu binoclu. :twisted: :roll: :lol: :idea:
ca vorba ta : daca gasca lor e mai numeroasa nu-i de gluma :evil: si cand ies cu barca sunt implicit si fara caine.
in plus astia care sunt la gratar au si sange in alcool deci, mult nu-i mai duce mintea :roll:
oricum nu ma intind eu la cearta (daca nu lamuresc omu in cateva cuvinte) sun la jandarmi si se ocupa ei mai departe (ca astia abia asteapta ) :twisted:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 29 Mar 2010, 23:11

razvan m. scrie:Inseamna ca cei de la mediu vorbesc dupa ureche. Ordinul este redactat exact ca anul trecut, deci nu vad vreun motiv pentru care s-ar interpreta altfel.
Poate au dorit sa il faca altfel, insa le-a iesit tot asa. :lol:
sau e asa cum zici (cel ma probabil) ori mai e o varianta:
Biosfera Delta Dunarii are un statut aparte , inclusiv din punctul de vedere al legii pescuitului. E posibil ca prin unele masuri dispuse de guvernatorul ddeltei sa se instituie restrictii mai severe.

wilddanube
veteran
veteran

Mesaj de wilddanube » 29 Mar 2010, 23:12

cu stiuca tot nu mi-e clar , Dar de asta ce ziceti:
g) pe bratul Sfantu Gheorghe, zona km 22-25, pe o durata de 107 zile, in perioadele 1 martie-15 aprilie si 1 octombrie-30 noiembrie inclusiv;

Adica n-am voie pe locatiile mele clasice in octombrie ?
Si am voie in mai ?
www.wilddanube.ro

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 29 Mar 2010, 23:20

wilddanube scrie:Am discutat cu cei de la mediu - Tulcea - si am aflat, spre marea mea bucurie, ca prohibitia generala se aplica si la stiuca.
vijelie ce zice ordinul ala ?
ar trebui sa-i intrebi pe ce text de lege se bazeaza cand fac afirmatia asta,
nu de alta dar textul ala de lege, ordin, hg, decizie sau ce-o fi e cel care ar trebui sa apara si pe procesul verbal de contraventie.
daca nu reusesc sa-ti dea un asemenea text (de forma : act nurmativ-organ emitent-, articol, litera sau alineat) vorbesc dupa ureche baietii si poti sa-i inviti politicos la plimbare sau la sala de lectura.
ca idee orice sanctiune se poate dispune numai pentru incalcarea unei norme de drept si deci, daca norma nu exista sanctiunea nu poate exista.
asa cum am mai spus ceea ce nu e interzis e implicit permis.

Scrie răspuns