Tehnici de negociere cu patronii de balti

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 27 Oct 2007, 06:42

Vodoo doc, iar dai din casa? :D
Cand ma gandesc cum haleau bibanii aia mascati imi vine sa plang ca nu mai sunt. mare pacat, la un moment dat mi s-a parut ca l-am convins pe patron, asa a dat de inteles.
acu...s-a dus in masa si asta :cry:

unde mai prindem noi din-astia? :? Imagine
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 27 Oct 2007, 10:02

O sa-i convinga viata, nu voi. Deja kilul de fitofag e 5 ron in Carrefour Orhideea, cat poate lua pe el un patron de balta din Moldova? O sa-si dea si ei seama ca e mai sanatos sa iei 50 ron de pescar sportiv si sa ai in medie 30-40 de oameni pe balta in fiecare week-end pe tot parcursul anului.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 28 Oct 2007, 11:29

pt leba
cand vb despre a ajunge la un prieten al patronului respectivei balti
ma gandeam ca intr-un fel stai de vb recomandat de acesta si altfel se pune problema cand vii si spui
stii noi suntem aia frumosi si destepti de la asociatia lui peste facem si dregem ce ziceti ?"
asta era ideea
sa speram ca mai sunt si oameni ce pot sprijini competitiile si care gandesc gen Liviu Tomoioaga(desi mi-e greu sa cred ca mai exista altii ca el ) ori Victor Oana de exemplu , oameni care in primul rand stiu ce este acela pescuit sportiv si au idee si cum sa se poarte atat cu pescarii cat si cu pestele din baltile lor
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 28 Oct 2007, 11:47

Ca sa fie deschis spre astfel de actiuni,un patron trebuia sa fie "relaxat" dpdv financiar.La noi din pacate sunt disperati dupa castiguri imediate,iar conditia esentiala este ,sa castige el 90% iar pescarii un 10%.Am gasit si oameni cu care te poti intelege dar din pacate cu un luciu de apa prea mic pentru a putea sustine concursuri cu peste 30 de concurenti.Oricum,nu ne lasam,trebuie sa reusim sa mai schimbam din mentalitatile de pe aici.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 28 Oct 2007, 12:15

Nick cu aceleasi mentalitati se confrunta toti
eu am spus doar o idee
mai departe Dumnezeu cu mila :D
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 28 Oct 2007, 12:22

ovidiu14 scrie:Nick cu aceleasi mentalitati se confrunta toti
eu am spus doar o idee
mai departe Dumnezeu cu mila :D
idee foarte buna dar parca patronii nostri de pe aici sint mai batuti in cap ca niciodata.sincer imi pare rau ca trebuie sa spun asta dar e purul adevar :cry: :cry:

MatrixVR5
veteran
veteran

Mesaj de MatrixVR5 » 28 Oct 2007, 13:37

Patronii de balti inainte sa inceapa o afacere ar fi mai bine sa vizitezt cateva tari mai civilizate de unde au ce invata.
FISHING IS LIFE.
The rest just details!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 29 Oct 2007, 07:48

Nick scrie:Ca sa fie deschis spre astfel de actiuni,un patron trebuia sa fie "relaxat" dpdv financiar.La noi din pacate sunt disperati dupa castiguri imediate,iar conditia esentiala este ,sa castige el 90% iar pescarii un 10%.Am gasit si oameni cu care te poti intelege dar din pacate cu un luciu de apa prea mic pentru a putea sustine concursuri cu peste 30 de concurenti.Oricum,nu ne lasam,trebuie sa reusim sa mai schimbam din mentalitatile de pe aici.

Nick, ce inseamna "relaxat" oare? vila, limuzina, cont gras...ce ar mai trebui?
Sa-ti zic un secret: oricat de multi bani are un asemenea "oligarh" :) tinde sa aiba mai mult. e natura umana in romanica. :evil:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 30 Oct 2007, 15:05

hai sa va dau un exemplu de mentalitate a unui patron de balta.
Am un cunoscut, prieten cu tata, care de cativa ani are o balta destul de frumoasa. Acum cateva luni i-am propus sa bage in balta lui si rapitor: stiuca, salau, biban, somn, etc.
raspunsul??? Mai mult decat negativ... nu are el nevoie de asa ceva, mai are cate un somn care a ramas acolo din vremea lui ceausescu si nu poate scapa de toti somnii din balta cei mai trebuie lui stiuca si alti rapitori? S-a uitat la mine ca la un nebun :lol: si nu vroia sa inteleaga ca balta lui ar fi mai sanatoasa cu o populatie stabila de rapitori in ea...
p.s. somnii din balta sunt destul de mici... cand scoate peste din balta nu arunca niciodata somn inapoi... in max 2ani nu o sa mai fie niciunul macar

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 30 Oct 2007, 15:19

La cat de putine balti bune de rapitor sunt la noi in tara,cred ca s-ar castiga f bine de pe o locatie care sa fie f bine populata.S-ar putea pune o taxa mai mare,s-ar putea pescui catch&release,ar avea clienti tot timpul anului,etc,si totusi nu se intampla asta. :evil:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Scrie răspuns