Rezultate Cupa Romtravel Belis-Fantanele - Et.2 AVP
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
vad ca aceeasi persoana de anul trecut, pe care am decis s-o ignor, datorita "rezultatelor" sale palpabile din pescuit, si mai ales de "obiectivitatea" de care da dovada in replici de genul :" la ce ai prins, berti, la oscilanta berti, nu?" etc., a inceput o noua campanie de "aruncare cu rahat", pe care, fara suparare, stie foarte bine ca el a inceput-o, iar eu am "terminat-o"!
deci, privind obiectiv, concursul de la Belis a fost UN SUCCES, iar cei ce ma cunosc cu adevarat (nu ca cei ce pretind ca ma cunosc!), stiu ca asta se smulge greu din gura mea (sau aici, din degetele mele)![b]asta i-am afirmat si ca ultim cuvant lui Vali Stratanov, cand ne-am suit in masina si am plecat.
ne-am simtit superb, cu cateva f. mici incidente (cine a avut ochi si urechi a vazut!), ne-am cunoscut unii pe altii (ma refer la cei de pe net), pacat ca clenii vazuti de mine vineri nu au vrut sa pape si in urmatoarele 2 zile!
in rest, inca o data, toate bune, ma lupt pt o sponsorizare, dar la "bastanul" stiut de mine nu pot sa ma duc pt 7-8 milioane! asa ca...ma lupt eu!
daca pot, pot. daca nu, nu. ;-(
pana una alta, rog acea persoana sa inceteze cu marlaniile (cuvantul asta se trage din marla? ;-)), si daca nu poate uita, macar sa ma ignore, caci din punctul meu de vedere, asta am facut si eu. si zau, nu e greu deloc!
p.s. cetatene, daca pretinzi ca ma cunosti, si ca as fi fariseu, poate ar trebui sa-i inttrrebi pe cei foarte apropiati mie, ce fariseu sunt cu ei!
apropos, m-ai vazut la vreun concurs? eu te-am vazut, si chiar te-am privit, incercand sa te salut, dar tu ma vedeai ca prin ceata de toamna, aia groasa. vezi ca se poate sa ma ignori? tine-o tot asa, ca zau nu ma supar! dar incearca sa o faci si in scris, atat aici, cat si in revista.
salutare si fir intins![/b]
deci, privind obiectiv, concursul de la Belis a fost UN SUCCES, iar cei ce ma cunosc cu adevarat (nu ca cei ce pretind ca ma cunosc!), stiu ca asta se smulge greu din gura mea (sau aici, din degetele mele)![b]asta i-am afirmat si ca ultim cuvant lui Vali Stratanov, cand ne-am suit in masina si am plecat.
ne-am simtit superb, cu cateva f. mici incidente (cine a avut ochi si urechi a vazut!), ne-am cunoscut unii pe altii (ma refer la cei de pe net), pacat ca clenii vazuti de mine vineri nu au vrut sa pape si in urmatoarele 2 zile!
in rest, inca o data, toate bune, ma lupt pt o sponsorizare, dar la "bastanul" stiut de mine nu pot sa ma duc pt 7-8 milioane! asa ca...ma lupt eu!
daca pot, pot. daca nu, nu. ;-(
pana una alta, rog acea persoana sa inceteze cu marlaniile (cuvantul asta se trage din marla? ;-)), si daca nu poate uita, macar sa ma ignore, caci din punctul meu de vedere, asta am facut si eu. si zau, nu e greu deloc!
p.s. cetatene, daca pretinzi ca ma cunosti, si ca as fi fariseu, poate ar trebui sa-i inttrrebi pe cei foarte apropiati mie, ce fariseu sunt cu ei!
apropos, m-ai vazut la vreun concurs? eu te-am vazut, si chiar te-am privit, incercand sa te salut, dar tu ma vedeai ca prin ceata de toamna, aia groasa. vezi ca se poate sa ma ignori? tine-o tot asa, ca zau nu ma supar! dar incearca sa o faci si in scris, atat aici, cat si in revista.
salutare si fir intins![/b]
- petre - BerTi
- utilizator constant
Re: carcoteli
Am inteles, deci daca se mira cineva cum naiba de bibanul de Gostilele e mult mai mare decat ala de Darvari, desi ii desparte doar un stavilar, inseamna ca face gherila suburbanamalin scrie:Paralele aparute intre defunctul campionat national de spinning si actualul trofeu nu fac decat sa demonstreze ca avem printre noi pescari ramasi tributari conflictului "open sau local?". Chiar daca intr-un fel acest conflict a separat niste ape si a aruncat samanta inevitabila a ranchiunei, cred ca este momentul sa dam afara din noi toate aceste toxine. Pana la urma suntem o mana de oameni cu aceeasi pasiune si nu vad motive sa ne dusmanim, sa ne jignim si sa ne lasam atrasi de acest razboi de guerila (sub)urbana care - iata -rabufneste din nou pe acest forum.

malin scrie: Mi se pare penibil ca oameni care au aruncat in lupta cu sustinatorii acestui circuit de spinning toate invectivele pe care le-au avut la indemana, sa vina acum sa mimeze critica dezinteresata si echidistanta. Se simte de la o posta fariseismul si mai ales pofta de "sange" a catorva rapitori care pandesc pe acest forum. Cu siguranta ca acest post ii va scoate din ascunzisuri.
Fir intins (la lanseta sau la mouse, dupa cum e cazul).
Eu unul detectez in acest post niste resentimente aproape incredibile fata de oamenii care au sustinut alta idee, sau chiar o varianta usor diferita. Se pare ca sloganul "cine nu-i cu noi e impotriva noastra" le-a ramas unora intiparit pe creier chiar la multa vreme dupa ce sedintele de demascare au devenit doar o amintire urata a unor vremuri nefiresti.
In linii mari, ca observator absoluit dezinteresat (n-am putut veni la Belis, Gostilele nu ma intereseaza, intentionez sa particip doar la Sarulesti si la un concurs din Cupa Moldovei) mi se pare cel putin straniu ca, in cadrul aceleiasi competitii, pe doua ape situate in amonte si respectiv in aval de un stavilar nenorocit, sa difere atat de mult dimensiunea minima la un peste care puncteaza in concurs. Pur si simplu, ca om trecut prin viata si care a mai vazut cum din urna iese cine trebuie la case oleaca mai mari, n-ai cum sa nu te intrebi cui prodest?
Cu lacrimi Bastus!
draga PETRE,
imi cer mii de scuze, dar mi-a scapat! om sunt si eu!
oricum, textele m-a scarbit cam rau, si cred ca stii de ce...poate voi cei de la AXX1 mai potoliti elanul unora dintre voi!
insa inca o data, imi cer mii de scuze, ba mai mult, imi cer IERTARE, si Promit ca nu mai fac!
n-am nimic cu nici unul dintre voi, si chiar cu NImeni!
fir incins! MAZIVU.
imi cer mii de scuze, dar mi-a scapat! om sunt si eu!
oricum, textele m-a scarbit cam rau, si cred ca stii de ce...poate voi cei de la AXX1 mai potoliti elanul unora dintre voi!
insa inca o data, imi cer mii de scuze, ba mai mult, imi cer IERTARE, si Promit ca nu mai fac!
n-am nimic cu nici unul dintre voi, si chiar cu NImeni!
fir incins! MAZIVU.
rapitori pe forum
Gerula, eu cred ca trebuie sa punem punct acestui stil de discutie. Sunt alte lucruri mai importante de discutat si nu cred ca merita sa ocupam spatiul cu dispute personale, mai ales ca sunt virtuale. Pana la urma nu pe forum se rezolva problemele, ci pe malul apei, daca este cazul. Cupa Moldovei merge inainte, baietii isi vad de ale lor, noi de ale noastre. Candva, poate chiar intr-un an - doi, cele doua circuite se vor contopi si vom avea un campionat national adevarat. Batutul apei in piua pe teme legate de open si zonale, mai ales rafuielile nesfarsite nu mai intereseaza pe nimeni. Pescari4ever, Pro spinning si Anglers XXI nu se situeaza pe pozitii adverse fata de Prieteni Pescari. Vom ajunge si la Rogojesti si vom avea ocazia sa ne intalnim si sa ne cunoastem mai bine. Este vorba doar despre puncte de vedere diferite, dependente de conjuctura actuala (piste de concurs, distante, bani, timp liber). Repet, punem punct aici, altfel o dam in patologic. Cat despre Radu Prosop, nu am nici o speranta, daca el se considera cel mai tare vice din istoria spinningului romanesc, este treaba lui. Stilul asta vehement si atotstiutor cu care ne-a obisnuit are totusi o hiba. Se apropie etapa a III a si a punctat mult sub asteptari. Iata nu mai departe de Belis, unde acest mare profi a prins doar cu doi centimetri de clean mai mult decat mine, care nu am nici un fel de veleitati in materie de competitie. Sa fie intamplare, sa fie ghinion? Ori lipsa sfaturilor Selectionerului sa fii cantarit atat de mult? Sunt constient ca risc un hardau de postari cu iz de margine de Pitesti, dar sunt intrebari legitime. 8)
Re: rapitori pe forum
Iar legatura cu bibanul de Gostilele care e mult mai mare decat fratiorul din Darvari este ca ... ?malin scrie: Cupa Moldovei merge inainte, baietii isi vad de ale lor, noi de ale noastre. Candva, poate chiar intr-un an - doi, cele doua circuite se vor contopi si vom avea un campionat national adevarat. Batutul apei in piua pe teme legate de open si zonale, mai ales rafuielile nesfarsite nu mai intereseaza pe nimeni. Pescari4ever, Pro spinning si Anglers XXI nu se situeaza pe pozitii adverse fata de Prieteni Pescari. Vom ajunge si la Rogojesti si vom avea ocazia sa ne intalnim si sa ne cunoastem mai bine. Este vorba doar despre puncte de vedere diferite, dependente de conjuctura actuala (piste de concurs, distante, bani, timp liber). Repet, punem punct aici, altfel o dam in patologic.

Ce aveti voi doi de impartit nu stiu, dar da-mi voie sa-ti reamintesc ce spuneai in acelasi postmalin scrie:
Cat despre Radu Prosop, nu am nici o speranta, daca el se considera cel mai tare vice din istoria spinningului romanesc, este treaba lui. Stilul asta vehement si atotstiutor cu care ne-a obisnuit are totusi o hiba. Se apropie etapa a III a si a punctat mult sub asteptari. Iata nu mai departe de Belis, unde acest mare profi a prins doar cu doi centimetri de clean mai mult decat mine, care nu am nici un fel de veleitati in materie de competitie. Sa fie intamplare, sa fie ghinion? Ori lipsa sfaturilor Selectionerului sa fii cantarit atat de mult? Sunt constient ca risc un hardau de postari cu iz de margine de Pitesti, dar sunt intrebari legitime.

Sper ca te refereai la genul asta de probleme, pentru ca alea legate de regulamente cred ca se pot discuta mult mai linistit si mai temeinic pe forum.malin scrie:
Pana la urma nu pe forum se rezolva problemele, ci pe malul apei, daca este cazul.
Cu lacrimi Bastus!
deci, inca o data:
ASTA E ULTIMA POSTARE IN CEEA CE PRIVESTE PERSOANA RESPECTIVA CE ARE CEVA CU MINE, SI CA SA VADA CA MARGINEA PITESTIULUI IATA, A VENIT IN BUCURESTI SI S-A EDUCAT, NU CA ALTII CARE PRETIND CA AR FI RUDE CU MARI SCRIITORI ROMANI, NU AM DE SPUS DECAT ATAT:
HAHAHAHAHAHAHAAHAAAA!
IMI PARE RAU CA ATATA TE DUCE DIBLA! CONFORM SPUSELOR UNUI PRIETEN DE-AL TAU, "ATATA POTI, ATATA FACI", DAR VAD CA TU NU POTI, DAR INCERCI IN DISPERARE SA FACI MULT MAI MULT!
SINCER, NU-TI MAI PUNE INTTREBARI, CA NU MAI ARE ROST! EU VOI RAMANE ACELASI MASIVU, SI NU PROSOP, CUM NUMAI TU AM AUZIT CA-MI ZICI! ORICUM, IAR CITEZ ZICALA DE MAI SUS....
SI DACA TOT MI-AI GASIT O PORECLA NOUA, CE-AR FI SA-TI SPUN CUM ESTI CUNOSCUT IN LUMEA PRIETENILOR MEI?
ESTI "MISTER FLIPPING", CEL CE PESCUIESTE CU INVENTII NEINVENTATE SI CU POSTULATE NEPROBATE!
SI DACA INTREBI PE CINEVA CE ESTE ACELA FLIPPING, ITI VA RASPUNDE IN LIMBA BASS-ULUI:
"YOU KNOW WHAT'S FLIPPING? A LAMP IN YOUR HEAD IS FLIPPING!!!"
GOOD BYE AND FAREWELL!
MASIVU NON-PROS(T)OP.
P.S. CA SOMITATE LITERARA CE TE AFLI, SA-MI SPUI SI MIE 3 INVECTIVE PE CARE L-AM FOLOSIT IN POSTURILE MELE, SI POATE IMI MAI EDUC LIMBAJUL!
EVENTUAL PE PRIVAT, CACI S-AR PUTEA CA MODERATORII SA NE IA LA MACIUCI LIVE PE AICI!
P.P.S.
AM PROMIS CA E ULTIMUL, SI E ULTIMUL!
ASTA E ULTIMA POSTARE IN CEEA CE PRIVESTE PERSOANA RESPECTIVA CE ARE CEVA CU MINE, SI CA SA VADA CA MARGINEA PITESTIULUI IATA, A VENIT IN BUCURESTI SI S-A EDUCAT, NU CA ALTII CARE PRETIND CA AR FI RUDE CU MARI SCRIITORI ROMANI, NU AM DE SPUS DECAT ATAT:
HAHAHAHAHAHAHAAHAAAA!
IMI PARE RAU CA ATATA TE DUCE DIBLA! CONFORM SPUSELOR UNUI PRIETEN DE-AL TAU, "ATATA POTI, ATATA FACI", DAR VAD CA TU NU POTI, DAR INCERCI IN DISPERARE SA FACI MULT MAI MULT!
SINCER, NU-TI MAI PUNE INTTREBARI, CA NU MAI ARE ROST! EU VOI RAMANE ACELASI MASIVU, SI NU PROSOP, CUM NUMAI TU AM AUZIT CA-MI ZICI! ORICUM, IAR CITEZ ZICALA DE MAI SUS....
SI DACA TOT MI-AI GASIT O PORECLA NOUA, CE-AR FI SA-TI SPUN CUM ESTI CUNOSCUT IN LUMEA PRIETENILOR MEI?
ESTI "MISTER FLIPPING", CEL CE PESCUIESTE CU INVENTII NEINVENTATE SI CU POSTULATE NEPROBATE!
SI DACA INTREBI PE CINEVA CE ESTE ACELA FLIPPING, ITI VA RASPUNDE IN LIMBA BASS-ULUI:
"YOU KNOW WHAT'S FLIPPING? A LAMP IN YOUR HEAD IS FLIPPING!!!"
GOOD BYE AND FAREWELL!
MASIVU NON-PROS(T)OP.
P.S. CA SOMITATE LITERARA CE TE AFLI, SA-MI SPUI SI MIE 3 INVECTIVE PE CARE L-AM FOLOSIT IN POSTURILE MELE, SI POATE IMI MAI EDUC LIMBAJUL!
EVENTUAL PE PRIVAT, CACI S-AR PUTEA CA MODERATORII SA NE IA LA MACIUCI LIVE PE AICI!
P.P.S.
AM PROMIS CA E ULTIMUL, SI E ULTIMUL!