Rezultate Cupa Romtravel Belis-Fantanele - Et.2 AVP

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

dr.pike
Moderator
Moderator

Rezultate Cupa Romtravel Belis-Fantanele - Et.2 AVP

Mesaj de dr.pike » 30 Mai 2006, 18:52

Postez aici si clasamentul final al concursului de la Belis (copiat de pe www.pescarul.com - fara copyright :) , dar sper ca dl. Sorin Dragoi sa nu se supere prea tare)

1 Horia Vlasin
2 Valentin Stratonov
3 Eugen German
4 Dan Vasilescu
5 Petre Moga
6 Renel Pascu
7 Ion Dumitru
8 Sandor Palfi
9 Rares Dumitru
10 Adrian Spiac
11 Sabin Buzatu
12 Paul Saghin
13 Petre German
14 Eugen Cozma
15 Catalin Rodinciuc
16 Constantin Gurbet
17 Cristian Anghelina
18 Gabriel Horga
19 Laurentiu Andronic
20 Ion Predescu
21 Ioan Radu
22 Bogdan Sofonea
23 Malin Musatescu
24 Stefan Dinu
26 Mircea Teodorescu
25 Mihai Sofonea
27 Bogdan Popescu
28 Ersilian Popa
29-31 Mircea Ciobanu
29-31 Andrei Muresan
29-31 Teodor Somesan
32-33 Paul Hanzer
32-33 Ioan Tatu
34-58 Vasile Berari
Stefan Bondrea
Sorin Buculei
Bogdan Cheta
Lucian Constantin
Sorin Dragoi
Florin Fulea
Bogdan Gherman
Daniel Hrisca
Dan Iercosan
Adrian Lucuta
Ioan Lup
Viorel Marin
Alexandru Markos
Horatiu Podea
Mihai Predescu
Lucian Radu
Dumitru Roman
Gabriel Sorete
Cristian Strut
Marius Ticu
Radu Totoian
Gabriel Udila
Marian Ungureanu
Mihai Vasilescu

PS Clasamentul final s-a facut dupa anularea celor doua capturi (vezi comunicatul Pro Spinning)

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 30 Mai 2006, 21:43

domnilor,

vad ca dl cozma a ramas cu 5 pesti!
stiam ca dansul avea in mansa intai 4 cleni punctabili si cei doi pastravi!
ma insel?
atunci cum au fost scosi 2! pastravi???

hotarati-va, caci treaba nu e prea oabla!

in cazul in care se scot 2 pesti, dansul nu mai puncteaza in campionat, ceea ce e grav pt dansul!!

daca s-a gasit semnatura unui arbitru, dar nu s-a facut poza, captura e nula?
nu e de ajuns proverbialul CUVANT DE ARDELEAN al unui arbitru?

inca o data, clarificati situatia!

cu respect, MASIVU.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 31 Mai 2006, 08:08

Daca arbitrii au validat capturile nu cred ca e normal sa i le scoateti ca nu au existat poze
pana la urma sunt totusi arbitrii si au un cuvant de spus si ei ca nu ii tineti doar de paznici
Nu vreau sa va supar cu comentariile mele sunt doar pareri dar cred ca nu e ok ...probabil ca pe langa arbitri sunt si concurenti ce pot confirma capturile si e pacat

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 31 Mai 2006, 08:14

Au fost dotati arbitrii cu aparate foto? Au fost instruiti? Daca da, ei sunt cei ce ar trebui trasi la raspundere, cred eu.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 31 Mai 2006, 08:18

si asta e corect

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 31 Mai 2006, 09:50

Era atributia arbitrilor sa completeze acea fisa regulamentar si sa faca poze. Sanctionarea trebuie sa se faca impotriva arbitrilor. Din ce auzisem la concurs, erau probleme doar cu unul dintre pastravi ( cel mai mare ), la cel mai mic fisa de arbitraj era ok si se indentificasera si cei 2 arbitrii care au validat captura. Problema cu pastravul cel mare am inteles era ca nu era semnata foaia de arbitraj si de asemena ca nu exista poze. Deci, consider ca daca este sa se puna in discutie vreo captura, atunci doar aceasta poate intra in discutie.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 31 Mai 2006, 10:21

"CUPA"romTravel"BELIS-FANTINELE

Asociatia PRO SPINNING CLUJ organizeaza la Belis Fantinele, in data de 27-28 mai,concursul"CUPA romTravel".
Sponsor principal: SC.romTravel SRL
Sponsori:firmele Energofish,Trabbuco,Cozma Lure
Premiul pentru cea mai mare captura va fi oferit de firma Maver
Programul de concurs:
Sambata 27 mai-ora 10-intilnirea concurentilor si sedinta tehnica
- ora 12-startul primei manse
-ora 17-finalul primei manse
-ora 19-cazarea si masa festiva
Duminica 28 mai-ora 6.30-micul dejun
-ora 7.30-startul celei de-a doua manse
-ora 12.30-finalul mansei
-intre orele 12.30-13.30-bufet suedez,moment in care se vor masura capturile si se va stabili clasamentul final.
-ora 14-Festivitatea de premiere
Taxa de participare este de 160 RON,cuprinzand:cazarea,trei mese si taxa de pescuit.Pt.cazare vizitati www.romconcord.ro
Premiile sunt in valoare de 9000 RON calculate pentru 60 de concurenti.
Numarul maxim de locuri:60
Inscrierile se fac la:-mag.romTravel Cluj,str.Garibaldi nr.18
-Stratonov Valentin tel:0744393237
Termenul limita pentru inscrieri este:7 mai 2006
Este o competitie de pescuit catch & release,din barca,individual,barcile fiind aduse de fiecare participant(organizatorii asigura numai barcile arbitrilor).Nu se vor accepta juvelnice metalice.
Specii admise in concurs:clean si pastrav,dimensiuni min.20 cm.Masurarea se va face intre extremitatile pestelui:varful botului si varful cozii.Locatia de pescuit se va imparti in doua sectoare:A si B care vor fi trase la sorti de catre concurenti pentru prima mansa,iar in mansa a II-a se inverseaza sectoarele.
Regulamentul este cel al concursului din cadrul Trofeului"Aventuri la pescuit"2006.

Valentin Stratonov
PRO SPINNING CLUJ"

Mai este alt regulament? In acesta nu zice nimic de poze!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 31 Mai 2006, 10:27

nu scrie, dar s-a anuntat inaintea concursului.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 31 Mai 2006, 15:29

Mihai, s-a anuntat la sedinta tehnica!
@Masivu: S-a renuntat la punctarea celor doi pastravi exact pentru a evita orice discutie ulterioara legata de eventuale "aranjamente"! Si Bunicu' a fost de acord cu asta chiar daca nu i-a cazut bine! In prima mansa Bunicu' a prins 5 cleni care au punctat (2 de 21cm, unul de 24, unul de 27 si unul de 33 cm - cea mai mare captura) si s-a clasat in puncte doar cu acesti pesti ! Greselile au fost atat ale arbitrilor cat si ale noastre, organizatorilor! A existat camera foto - am pus la dispozitia arbitrilor camera mea, dar nimeni nu a luat-o pe apa! Cuvantul de ardelean al unui arbitru ar fi fost de ajuns intr-un concurs oarecare, dar tinand cont de faptul ca acest turneu a aparut datorita magariilor facute in tuneele lui Teleianu, am preferat sa indepartam orice suspiciune si ne asumam intreaga responsabilitate pentru anularea celor doua capturi!
Cu respect
Andrei
PS @ danoc - din pacate arbitrii au arbitrat benevol, deci nu exista modalitatea penalizarii lor! Am avut multe de invatat din acest prim concurs, iar pe viitor speram sa iasa mai bine

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 31 Mai 2006, 21:56

mai dr pike,

iar incepeti cu prostiile? da-mi si mie un exemplu de magarie facut de Teleianu, ca poate eu oi fi prostu baltii!!! e usor sa dai cu rahat, mai greu e sa justifici gestul!!
iar ca ex. de magarie, iata una in trofeul avp!
la gostile puncteaza doar bibanii de 30 cm!!! nici macar 25 cm!
stie toata lumea ce rari si greu de prins sunt asemenea bibani!

le e frica clujenilor ca vor fi batuti pe bibani pe Muntenia, cum ei bat pe clean in Ardeal??

asta mi se pare cea mai mare tampenie, si ca sa fie totul ok, as vrea sa stiu macar UN CONCURS INTERNATIONAL NUMAI PE SALAU, de exemplu!

cred ca stii la fel de bine ca mine ca pestii tinta pt competitii in Vest sunt STIUCA si PASTRAVUL, deci, daca ar fi sa o luam ca facem din tofeul avp un campionat adevarat, ar trebui sa puncteze doar aceste specii!!!
sau poate ma insel (iar)??

cu problema cu bunicul e clar, am priceput. mai ales ca a mai foost si acordul lui, ce mai, MARE OM!!!

oricum, ca fapt divers, taxa la urmatorul concurs e total nejustificat de MARE, si, cred ca pana la sarulesti, unde am sa vin de placere,cam sar peste restul, din motive financiare. mi-am facut o oarecare parere, am mai lasat garda jos, dar...banii vorbeste!

poate imi gasesc sponsor, ca altii, sda vedem...asta ca sa nu ma doara!

fir intins si la mai mari!

Închis