sofoneamihai scrie:Pai atunci tu discuti un caz ipotetic ? Ori strategia a functionat si HUOOO (dupa tine ! ) strategilor ori nu si discutam discutii !
Nu Huoo strategilor, care au folosit gaurile din regulament in folosul propriu, ci Huooo organizatorilor. Asta e micul dar esentialul detaliu

.
sofoneamihai scrie:
E si greu de discutat din moment ce numai unii am fost de fata ! Supervizand competitia din Corfu cred ca e greu sa fii obiectiv .
Te inseli, obiectivitatea n-are nimic de-a face cu locul unde ma aflam eu in momentul ala. Poate vroiai sa spui ca e greu sa fii bine informat
sofoneamihai scrie:
Din ce deduc pana acum iti bazezi afirmatiile pe spusele lui Muskloiu care evidet a avut o scapare (cred la catare ) si a estimat cu o eroare de 30 min traiectoria initiala si apoi cea finala a "glontului Eugen " . In rest nimic concret . Nu stau in picioare nici unul din argumente !
Cred ca n-ai inteles, muskloiu se referea la concursul de anul trecut. Eu am pus cap la cap cele intamplate anul trecut ("glontul" Berti

) cu cele intamplate anul asta (blocarea locului).
sofoneamihai scrie:
Din moment ce nu am mai dat la peste acea balta si nu erau niste locuri beton (neravnite de nimeni) si pe care nici noi nu am insistat ( doar Eugen care a iesit pe trei in acea manse ) chiar nu vad rostul chiar nu vad insistetei tale pe situatia asta caci de alta in care s-ar pune problema blocarii unei zone chiar nu vad unde ar fi vorba .
Sa zica cei ce au dat in Y sau la Remorca ce "lupte" s-au dat pe pozitionare pe loc . Acolo nu se comenteaza pt ca locul nu a dat decat campion de mansa dar acolo batalia pe ocupat zona a fost mai acerba !
N-am contestat nici un moment faptul ca or mai fi fost si alte cazuri, de altfel asta e un alt argument in favoarea celor sustinute de mine

.