program Cupa Anglers XXI - etapa a 3a Trofeul AVP

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 26 Iun 2006, 13:58

sofoneamihai scrie: Insist sa-mi dai un exemplu concret cand noi sau altii am ocupat o zona o manse intreaga ( caci altfel nu are relevanta ) a fost la Darvari 1h la inceput
pana am iesit la mal la cantarire si cand oricum cei mai multi pesti i-am prin in alta zona .
De ce crezi ca nu are relevanta decat daca locul a fost ocupat pe tot parcursul mansei? :roll: Sau, altfel spus, daca prindeati acolo de rupeati ar mai fi fost eliberat locul inainte de sfarsitul mansei? :wink:

Si, in final, nu crezi ca ar fi mai normala reducerea distantei minime dintre barci, in asa fel incat sa nu mai poata fi blocat un loc cu 3-4 oameni?
Cu lacrimi Bastus!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 26 Iun 2006, 14:15

Fratilor , nu ati obosit de atata discutat discutii ?
nu cred sa-l convinga cineva pe Gerula , la fel cum nu cred ca Gerula va convinge pe cineva .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 26 Iun 2006, 14:23

Pai atunci tu discuti un caz ipotetic ? Ori strategia a functionat si HUOOO (dupa tine ! ) strategilor ori nu si discutam discutii ! Daca blocam o intrega manse o zona si prindeam de rupeam acolo puteam comenta eventual daca e fair . Dar insist nu a fost deloc sitatia asta in mod real deci nu stiu ce discutam . E si greu de discutat din moment ce numai unii am fost de fata ! Supervizand competitia din Corfu cred ca e greu sa fii obiectiv . Din ce deduc pana acum iti bazezi afirmatiile pe spusele lui Muskloiu care evidet a avut o scapare (cred la catare ) si a estimat cu o eroare de 30 min traiectoria initiala si apoi cea finala a "glontului Eugen " . In rest nimic concret . Nu stau in picioare nici unul din argumente !
Din moment ce nu am mai dat la peste acea balta si nu erau niste locuri beton (neravnite de nimeni) si pe care nici noi nu am insistat ( doar Eugen care a iesit pe trei in acea manse ) chiar nu vad rostul chiar nu vad insistetei tale pe situatia asta caci de alta in care s-ar pune problema blocarii unei zone chiar nu vad unde ar fi vorba .
Sa zica cei ce au dat in Y sau la Remorca ce "lupte" s-au dat pe pozitionare pe loc . Acolo nu se comenteaza pt ca locul nu a dat decat campion de mansa dar acolo batalia pe ocupat zona a fost mai acerba !

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 26 Iun 2006, 20:09

sofoneamihai scrie:Pai atunci tu discuti un caz ipotetic ? Ori strategia a functionat si HUOOO (dupa tine ! ) strategilor ori nu si discutam discutii !
Nu Huoo strategilor, care au folosit gaurile din regulament in folosul propriu, ci Huooo organizatorilor. Asta e micul dar esentialul detaliu ;).
sofoneamihai scrie: E si greu de discutat din moment ce numai unii am fost de fata ! Supervizand competitia din Corfu cred ca e greu sa fii obiectiv .
Te inseli, obiectivitatea n-are nimic de-a face cu locul unde ma aflam eu in momentul ala. Poate vroiai sa spui ca e greu sa fii bine informat :P

sofoneamihai scrie: Din ce deduc pana acum iti bazezi afirmatiile pe spusele lui Muskloiu care evidet a avut o scapare (cred la catare ) si a estimat cu o eroare de 30 min traiectoria initiala si apoi cea finala a "glontului Eugen " . In rest nimic concret . Nu stau in picioare nici unul din argumente !
Cred ca n-ai inteles, muskloiu se referea la concursul de anul trecut. Eu am pus cap la cap cele intamplate anul trecut ("glontul" Berti :lol: ) cu cele intamplate anul asta (blocarea locului).
sofoneamihai scrie: Din moment ce nu am mai dat la peste acea balta si nu erau niste locuri beton (neravnite de nimeni) si pe care nici noi nu am insistat ( doar Eugen care a iesit pe trei in acea manse ) chiar nu vad rostul chiar nu vad insistetei tale pe situatia asta caci de alta in care s-ar pune problema blocarii unei zone chiar nu vad unde ar fi vorba .
Sa zica cei ce au dat in Y sau la Remorca ce "lupte" s-au dat pe pozitionare pe loc . Acolo nu se comenteaza pt ca locul nu a dat decat campion de mansa dar acolo batalia pe ocupat zona a fost mai acerba !
N-am contestat nici un moment faptul ca or mai fi fost si alte cazuri, de altfel asta e un alt argument in favoarea celor sustinute de mine :lol: .
Cu lacrimi Bastus!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 29 Iun 2006, 23:32

Mai, discutiile astea ma fac sa cred ca e mai placut pescuitul decat "puncta-ritul"... e mai multa liniste, daca vrei spui ce ai prins, daca nu ti in ranza(pana se umfla), pescui cat vrei, unde vrei, cu cine poftesti si nu tre' sa dai socoteala carcotasilor care se uita cu ochii mici :shock: la rezultatele iesirii. Probabil ca discutiile de dupa concurs au rostul lor, chiar daca sunt mai aprinse decat evolutia unui turbler, dar eu unul nu cred ca cineva va spune pana la urma:"...da, asa e, voi aveti dreptate!!!", pentru ca fiecare tine la "punctele" lui! :lol:

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 30 Iun 2006, 15:17

Ar fi Ok ce spui in principiu ! Dar ce ai spune tu daca eu m-as apuca acum sa spun ( asa aiurea din auzite ) ca dai la japca , ca tii 50 kg de peste / partida sau alte aberatii nu ti s-ar parea cel putin ciudat ? Eu fiind in Bucale si tu in Arad sa comentez ce ai facut tu in nustiu ce partida ca parca asa am auzit io la cineva !
Crezi ca problema e competitia in sine ! Culmea e ca in general cei ce participa nu regreta asta ! Mai multe "probleme" au chibitii !

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 30 Iun 2006, 22:39

sofoneamihai scrie:Ar fi Ok ce spui in principiu ! Dar ce ai spune tu daca eu m-as apuca acum sa spun ( asa aiurea din auzite ) ca dai la japca , ca tii 50 kg de peste / partida sau alte aberatii nu ti s-ar parea cel putin ciudat ? Eu fiind in Bucale si tu in Arad sa comentez ce ai facut tu in nustiu ce partida ca parca asa am auzit io la cineva !
Crezi ca problema e competitia in sine ! Culmea e ca in general cei ce participa nu regreta asta ! Mai multe "probleme" au chibitii !
Sunt multe probleme de orgoliu, asta e clar. O alta problema ar fi ca oamenii nu stiu sa piarda si cand se intampla, cauta scuze de tot felul, apoi isi creeaza scenarii cum ar fi aratat clasamentul daca :roll: ....el ar fi prins ce a scapat si altul ar fi scapat ce a prins :roll: .... si uite asa se naste frustrarea! :evil: Mai haios insa, am vazut ca exista si "concurenti" care se agita si se strofoaca, la intocmirea si perfectionarea regulamentului, dar si la analiza fiecarei strategii folosite de cei intrati in concurs, fara insa a participa vreodata la vreo mansa, dar cu dorinta permanenta de a participa la concursul viitor.....acolo frustrarea e maxima!!! :oops: :x :evil:...de astia sincer mi-e mila. :(

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 05 Iul 2006, 17:45

Adelin scrie: Mai haios insa, am vazut ca exista si "concurenti" care se agita si se strofoaca, la intocmirea si perfectionarea regulamentului, dar si la analiza fiecarei strategii folosite de cei intrati in concurs, fara insa a participa vreodata la vreo mansa, dar cu dorinta permanenta de a participa la concursul viitor.....acolo frustrarea e maxima!!! :oops: :x :evil:...de astia sincer mi-e mila. :(
Coane, chiar ca-ti dai cu presupusul aiurea, nu stiu cu ce te ocupi tu, dar eu unul sunt foarte ocupat, si asta judecand dupa standardele din Bucuresti, ca alea din Arad nu cred ca ajung pana la nivelul asta :P. Oricum, nu s-a terminat sezonul asa ca asemenea comentarii chiar vin din putul gandirii (ca sa ramanem in stilul consacrat in trustul lui Vantu :lol: ).
Cu lacrimi Bastus!

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 06 Iul 2006, 07:38

Gerula,
`...chiar ca-ti dai cu presupusul aiurea, nu stiu cu ce te ocupi tu, dar eu unul sunt foarte ocupat...`
Esti extraordinar de tare, imi aduci aminte de Mitoseru de la Bingo, doar ala mai ucidea logica in halul asta. Ba nu, mai sunt parca niste baieti pe la OTV.

In alta ordine de idei, se pare ca te-a cam nimerit Adelin, nu?

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 06 Iul 2006, 10:02

Inteleg, tot nu ti-a iesit de un carnat si trebuie sa te mai straduiesti un pic :lol: . Si totusi parca-ti aratasem drumul : :arrow: .
Cu lacrimi Bastus!

Închis