PRIMA ETAPA OFICIALA A CAMPIONATULUI NATIONAL DE PESCUIT - S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 23 Mai 2007, 15:56

malin scrie: Popescu a facut un memoriu la ANS prin care reclama ca exista o federatie ce are intentia de a se oficializa si cerea acestui for sa respinga orice incercare de acest gen. Era vorba despre Federatia Romana de Pescuit Sportiv si actiunea a aparut in urma publicarii stirii in AVP ca intre organizatorii de etape in turneul open de spinning (cluburi de spinning ce se vor afilia la FRPS) si AGVPS exista o intelegere prin care aceasta din urma isi da girul FIPS pentru ca lotul AVP sa participe la CM si CE. ANS nu discuta insa decat cu federatii care aduna cluburi, nu asociatii sau sindicate. Incercarea de a bloca drumul FRPS printr-o delatiune in care se afirma ca FNPSR APSALBA este SINGURUL ORGANISM CARE ARE DREPTUL SA II REPREZENTE PE PESCARII DIN ROMANIA datorita -atentie ! - numarului mare de membri, ar trebui sa dea de gandit celor care nu sunt de acord cu obligativitatea asocierii. Iata unde duce o lege care le da dreptul unora sa vanda permise pentru a strange membri in numele carora sa vorbeasca apoi ca "unic reprezentant".
Tinand cont ca este o acuzatie destul de grava care intereseaza in mod deosebit APR-ul ca asociatie , te rugam sa faci public sursa oficiala sau un document care sa ateste acest post ?

Cerinta noastra este cat se poate de legitima si o poti primi oficial si prin fax sau posta .

Asteptam cu interes rapunsul tau :!:
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 23 Mai 2007, 16:58

[quote="GyorgTinand cont ca este o acuzatie destul de grava care intereseaza in mod deosebit APR-ul ca asociatie , te rugam sa faci public sursa oficiala sau un document care sa ateste acest post ?

Cerinta noastra este cat se poate de legitima si o poti primi oficial si prin fax sau posta .

Asteptam cu interes rapunsul tau :!:[/quote]

1. Te rog sa explici in ce consta acuzatia.
2. Sursa oficiala? Vrei Monitorul Oficial? Un HG? Vrei sursa? Ei bine este o sursa care sustine ca a fost depus acest memoriu de FNPS la ANS. Citeste postul lui Popescu si o sa ai confirmarea actiunii FNPS la ANS.
3. Oficial prin fax sau posta? M-ai terminat!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 23 Mai 2007, 17:03

Nick scrie:Nu vad o necesitate in a mediatiza o competitie cu sistem inchis,la care participa numai membrii federatiei,este la latitudinea lor daca vor sa o faca.Daca Prieteni Pescari ar organiza un concurs strict pentru membrii ei nu vad ce sens ar avea sa ii faca publicitate la nivel national,atat timp cat membrii nostri sunt in marea lor majoritate din Iasi.
Leba, voua va e usor sa anuntati cei 30-40 membri.
Dar FNPSR are catre 10000 in toata tara. Eu personal as fi pus anunturi pe rapitori, pescarul, aventuri, pescuitul si pe alte vreo 3-4 site-uri mai mici.
Nu ma plang. Eu am fost anuntat telefonic. Dar daca vrem sa-i atragem pe pescari in competitii consider ca trebuie sa facem noi ca informatia sa ajunga la ei, nu sa asteptam ca ei sa ne caute pe noi. Sunt cativa care cauta, dar poti atrage mai mult cu minim de efort, daca le iesi in fata pe forumuri, in reviste si la magazine.
Poate sa zica cineva din FNPSR ca mediatizarea, gratis, a evenimentelor este un lucru rau????
Poate si varianta cu scafandrul sa fie o solutie ... trebuie sa ma mai gandesc! :lol:

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 23 Mai 2007, 17:08

In primul rand sunt Nick si nu Leba, :) ,iar in al doilea rand,pana acum avem 450 de membri inscrisi in asociatia noastra.Sincer si noi am fi anuntat orice competitie organizata de noi,eu sustineam faptul ca Aps Alba poate alege metodele de anuntare ale membrilor,atata timp cat concursul este numai ptr cei inscrisi la ei.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 23 Mai 2007, 17:11

Scuze. Asa cum am zis eu Leba in loc de Nick, ai zis si tu APsAlba in loc de FNPSR. Asa ca suntem chit! :lol:
N-am stiut ca sunteti deja asa multi, mea culpa!
Acu fiecare e liber sa aiba o parere. Unii-s pro altii contr-mediatizare. Dar tot nu vad ce rau faci daca mediatizezi! Daca atragi macar un pescar in plus eu zic ca esti castigat.

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 23 Mai 2007, 17:19

1. Te rog sa explici in ce consta acuzatia.
2. Sursa oficiala? Vrei Monitorul Oficial? Un HG? Vrei sursa? Ei bine este o sursa care sustine ca a fost depus acest memoriu de FNPS la ANS. Citeste postul lui Popescu si o sa ai confirmarea actiunii FNPS la ANS.
3. Oficial prin fax sau posta? M-ai terminat![/quote]
malin scrie: Popescu a facut un memoriu la ANS prin care reclama ca exista o federatie ce are intentia de a se oficializa si cerea acestui for sa respinga orice incercare de acest gen. Era vorba despre Federatia Romana de Pescuit Sportiv si actiunea a aparut in urma publicarii stirii in AVP ca intre organizatorii de etape in turneul open de spinning (cluburi de spinning ce se vor afilia la FRPS) si AGVPS exista o intelegere prin care aceasta din urma isi da girul FIPS pentru ca lotul AVP sa participe la CM si CE. ANS nu discuta insa decat cu federatii care aduna cluburi, nu asociatii sau sindicate. Incercarea de a bloca drumul FRPS printr-o delatiune in care se afirma ca FNPSR APSALBA este SINGURUL ORGANISM CARE ARE DREPTUL SA II REPREZENTE PE PESCARII DIN ROMANIA datorita -atentie ! - numarului mare de membri, ar trebui sa dea de gandit celor care nu sunt de acord cu obligativitatea asocierii. Iata unde duce o lege care le da dreptul unora sa vanda permise pentru a strange membri in numele carora sa vorbeasca apoi ca "unic reprezentant".
Daca citesc ceeace ai postat tu inteleg un sigur lucru, FNPSR (a se citi pOPESCU) a depus un memoriu la ANS prin care incerca sa blocheze drumul unei federatii de pescuit pe cale de constituire.

Daca este adevarat afecteaza direct interesele asociatiei noastre si din acest motiv iti solicitam sa faci public sursa sau documentul de unde ai dedus acest lucru !

Ti-am cerut o pozitie oficiala tocmai pentru a intelege gravitatea acuzatiilor tale !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 23 Mai 2007, 17:37

Gyorg, in Romania poate fi numai o singura asociatie de pescuit sportiv. Primul venit, primul servit. Daca FNPS a depus memoriul, daca a obtinut recunoasterea pescuitului ca sport si dreptul de a organiza campionatul national de spinning, atunci a blocat drumul FRPS. Argumentul a fost sustinut prin cei 10.000 sau 100.000 (nu stiu cati sunt) de membri. Din pacate nu detin informatii despre rezultatele REALE ale acestui demers, deci nu pot confirma si nici infirma daca ANS a dat girul FNPS de a vorbi in numele tuturor pescarilor de competitie din Romania. Dupa cum singur poti constata faptul ca Popescu a intreprins aceasta actiune nu contine nici un element ilegal, anticonstitutional, criminal sau imoral. Este actiunea legitima a unei federatii care vrea monopolul SI asupra pescuitului de competitie. Este asta o acuza? In baza carei actiuni oficiale APSALBA vine si spune pe acest forum ca FNPS a obtinut recunoasterea pescuitului ca sport si dreptul de a organiza campionate oficiale de pescuit sportiv? In baza unei actiuni la Gara de Nord, Triaj? Este in aceste conditii afirmatia ca FNPS (Popescu) a fost la ANS cu un/o memoriu, cerere o acuzatie? Acuza pe care i-o aduc lui Popescu este cu totul alta si anume ca vorbeste in numele a j-de mii de membri de carnet, care nu au nici o treaba cu demersurile lui in plan competitional, cu campionatul de spinning, crap, fly si stationar.
P.S. ANS recunoaste ca federatie de pescuit sportiv numai acea organizatie care are afiliate CLUBURI de pescuit sportiv. Iti spune asta ceva? Daca da, te rog sa ma informezi oficial, prin fax, telefon, posta sau anunt la Romania Libera.

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 23 Mai 2007, 18:14

In concluzie care este federatia nationala de pescuit sportiv?care este autoritatea sportiva in disciplina respectiva?....
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

malin
senior
senior

Mesaj de malin » 23 Mai 2007, 18:28

Dupa cate stiu eu inca nici una, asta este partea cea mai mishto! :lol:

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 23 Mai 2007, 18:39

Pai atunci toata discutia de pe acest thread nu are nici un sens.Sa ne anuntati si pe noi cand va lua fiinta o federatie nationala de pescuit sportiv calendar competitional included la care sa ne atarnam... :D
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Scrie răspuns