Incepe din nou sa mi se faca greata de ceea ce vad pe aici ( nu te supara danr ).
Indiferent ce se intampla la APS ALBA ....nu e bine si gata.
Sustineti domnilor vreo cativa ca nu s-au facut publice concursurile FNPSR ?
Ia uitati-va aici :
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... &start=220
Al noualea post din lista ...va rog cititi-l si va minunati..sau veti sustine ca trebuia sa va spuna saptamanal ca FNPSR , organizeaza campionatul national al FNPSR .
De ce e national??
Simplu domnilor . Pentru ca reprezinta campionatul unor asociatii membre a FNPSR . Orice asociatie indiferent din ce judet a venit in FNPSR a fost primita , nu doar din anumite zone .FNPSR are intindere nationala in acest moment. Exista asociatii din Ardeal , Banat , Dobrogea , Oltenia.
Daca nu ma insel doar din Moldova inca nu a venit nimeni spre FNPSR ( repet daca nu ma insel ).
De ce e prima etapa oficiala ?
Pt ca daca va uitati dvs la postul la care am facut referire e prima din 2 pct de vedere.
1. E prima etapa a spiningului de anul asta.
2. Dintre toate disciplinele ( crap , stationar , fly, spining) , spining-ul a deschis " balul ".
A fost primul concurs oficial al FNPSR din 2007 !!!
S-a facut pe burta?
Gresiti. Stiati de el din data de : " Mie 03 21, 2007 12:49 pm ".
Pentru ca era destinat doar asociatiilor membre ale FNPSR , discutiile pe aceasta tema s-au purtat pe alt forum , pana apare site-ul propriu FNPSR cu forumul lui am preferat sa discutam pe forumul asoc APS Alba.( din nou scuze danr sper ca nu consideri asta ca o forma de publicitate ).
Au avut aces la acest campionat toti membrii asociatiilor membre FNPSR.
In FNPSR Dady este vice pe problema competitiilor.In urma discutiilor cu el acesta a contactat presedintii asociatiilor membre care si-au trimis sportivii la aceasta prima etapa .
Sper ca acum sa intelegi mecanismul si sa nu mai considerati totul ca o mare conspiratie .
Scuze daca cineva se simte jignit de acest post.
Mircea Teodorescu - APS Alba