PRIMA ETAPA OFICIALA A CAMPIONATULUI NATIONAL DE PESCUIT - S
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pai macar unu sa ramana si sa le faca el pe toate :federatie ,asociatii,cluburi,turnee,cupe,campionate nationale si internationale,legea pescuitului,combaterea braconajului.....si daca tot face federatie de pescuitiv sportiv macar sa-si faca in cadrul federatiei respective si o comisie tehnica care sa valideze participarile concurentilor.....si o comisie de disciplina care sa judece daca un concurent a gresit dpdv regulament....
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
Extraordinar dom'le!
sunt inmarmurit; cineva este in "sah", iar cel ce a dat "sah" nici nu stie asta!
(tocmai am facut o remiza, dintr-o situatie de mat)
Extraordinar!
ma bucur ca eu fac parte dintr-o asociatie de pescari secreta! si astept cu mare interes urmatoarea mutare!
ce probabilitate este, ca la un concurs, primele 5 pozitii sa fie ocupate de membrii aceleiasi asociatii?
se pare ca probabilitatea este enorma!
totusi matematica asta da batai de cap!
........................................................................
sunt inmarmurit; cineva este in "sah", iar cel ce a dat "sah" nici nu stie asta!
(tocmai am facut o remiza, dintr-o situatie de mat)
Extraordinar!
ma bucur ca eu fac parte dintr-o asociatie de pescari secreta! si astept cu mare interes urmatoarea mutare!
ce probabilitate este, ca la un concurs, primele 5 pozitii sa fie ocupate de membrii aceleiasi asociatii?
se pare ca probabilitatea este enorma!
totusi matematica asta da batai de cap!
........................................................................

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
- senior
Bestiilor !!! Iar il lucrati pe "omologu" ! Pe rapitori.ro e pe 5 iar pe apsalba.ro apare pe 6 ( desi sunt doi pe 5 ! si normal ar fi pe ... 7 ) basca ii bagati pe gat si un punct in plus la general ( Vali tata nu-i lasa sa te corupa ca tu le-ai dat clasa la calitate !)! Sau pe rapitori.ro era clasament intern APR ?
Iar Ovidiu cred ca a facut socoteala cam asa Ovidiu14+7(participanti)=21 si ca sa evite orice speculatie ( legata evident de AnglersXXI ) la numarat si pe Popescu ( 7 + carmaci ) .
Daca organizati zonale o faceati in trei ... cate unu pe sector(ideal nu ? ... cu posibilitatea ca in caz de blank general sa fiti declarati toti trei campioni ! ) !
Io intelg ca e un an calduros dar la acoperirea asta "nationala"( 5 ilfov 1 alba 1 valcea ) dl Popescu risca sa fie "saltat" de pe strada pt expunere indecenta .
PS 14 tata acu daca ma vezi nu pui (sper!) dog-ul tau "feroce" (da feroce feroce ...dala varianta cu paru cret ) sa ma alerge prin cartier ca nu io v-am pus sa va duceti sa-l "acoperiti" pe dl Popescu!
Iar Ovidiu cred ca a facut socoteala cam asa Ovidiu14+7(participanti)=21 si ca sa evite orice speculatie ( legata evident de AnglersXXI ) la numarat si pe Popescu ( 7 + carmaci ) .
Daca organizati zonale o faceati in trei ... cate unu pe sector(ideal nu ? ... cu posibilitatea ca in caz de blank general sa fiti declarati toti trei campioni ! ) !
Io intelg ca e un an calduros dar la acoperirea asta "nationala"( 5 ilfov 1 alba 1 valcea ) dl Popescu risca sa fie "saltat" de pe strada pt expunere indecenta .
PS 14 tata acu daca ma vezi nu pui (sper!) dog-ul tau "feroce" (da feroce feroce ...dala varianta cu paru cret ) sa ma alerge prin cartier ca nu io v-am pus sa va duceti sa-l "acoperiti" pe dl Popescu!
-
- senior