PRIMA ETAPA OFICIALA A CAMPIONATULUI NATIONAL DE PESCUIT - S

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
malin
senior
senior

Mesaj de malin » 23 Mai 2007, 19:44

Pai asta asteapta toata lumea. In underground se dau lupte grele pentru suprematie. Sper sa nu fie ca in filmele alea proaste in care mor toti combatantii. 8)

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 23 Mai 2007, 20:41

Pai macar unu sa ramana si sa le faca el pe toate :federatie ,asociatii,cluburi,turnee,cupe,campionate nationale si internationale,legea pescuitului,combaterea braconajului.....si daca tot face federatie de pescuitiv sportiv macar sa-si faca in cadrul federatiei respective si o comisie tehnica care sa valideze participarile concurentilor.....si o comisie de disciplina care sa judece daca un concurent a gresit dpdv regulament....
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 23 Mai 2007, 20:43

Extraordinar dom'le!
sunt inmarmurit; cineva este in "sah", iar cel ce a dat "sah" nici nu stie asta!
(tocmai am facut o remiza, dintr-o situatie de mat)
Extraordinar!
ma bucur ca eu fac parte dintr-o asociatie de pescari secreta! si astept cu mare interes urmatoarea mutare!

ce probabilitate este, ca la un concurs, primele 5 pozitii sa fie ocupate de membrii aceleiasi asociatii?
se pare ca probabilitatea este enorma!
totusi matematica asta da batai de cap!
........................................................................ :?:
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 23 Mai 2007, 21:00

OVIDIU< zi-mi pe mp asociatia ta!
ador secretele!
si as vrea si eu in loja masonica a asociatiei,asta daca e ceva cu scop constructiv, nu doar sa fie in frunte!
mai ales ca esti din buc, so am I...

so?

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 23 Mai 2007, 21:00

OVIDIU< zi-mi pe mp asociatia ta!
ador secretele!
si as vrea si eu in loja masonica a asociatiei,asta daca e ceva cu scop constructiv, nu doar sa fie in frunte!
mai ales ca esti din buc, so am I...

so?

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 23 Mai 2007, 21:01

sorry de dublura...

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 23 Mai 2007, 21:03

So guy.... :lol:

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 23 Mai 2007, 22:10

malin scrie:Pai asta asteapta toata lumea. In underground se dau lupte grele pentru suprematie. Sper sa nu fie ca in filmele alea proaste in care mor toti combatantii. 8)
Tu macar ramai cu revista nu? :D

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 24 Mai 2007, 01:58

Bestiilor !!! Iar il lucrati pe "omologu" ! Pe rapitori.ro e pe 5 iar pe apsalba.ro apare pe 6 ( desi sunt doi pe 5 ! si normal ar fi pe ... 7 ) basca ii bagati pe gat si un punct in plus la general ( Vali tata nu-i lasa sa te corupa ca tu le-ai dat clasa la calitate !)! Sau pe rapitori.ro era clasament intern APR ?
Iar Ovidiu cred ca a facut socoteala cam asa Ovidiu14+7(participanti)=21 si ca sa evite orice speculatie ( legata evident de AnglersXXI ) la numarat si pe Popescu ( 7 + carmaci ) .
Daca organizati zonale o faceati in trei ... cate unu pe sector(ideal nu ? ... cu posibilitatea ca in caz de blank general sa fiti declarati toti trei campioni ! ) !
Io intelg ca e un an calduros dar la acoperirea asta "nationala"( 5 ilfov 1 alba 1 valcea ) dl Popescu risca sa fie "saltat" de pe strada pt expunere indecenta .
PS 14 tata acu daca ma vezi nu pui (sper!) dog-ul tau "feroce" (da feroce feroce ...dala varianta cu paru cret ) sa ma alerge prin cartier ca nu io v-am pus sa va duceti sa-l "acoperiti" pe dl Popescu!

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 24 Mai 2007, 02:04

Sunt sigur ca dl-lui Popescu titlul ultimului album al lui Ombladon ... nu-i da de gandit !

Scrie răspuns