PIKE CHALLENGE - TROFEUL SUPERPESCAR LA ȘTIUCĂ
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Zamfi:
Pai daca Adunarea Generala a hotarat , atunci nu vad care mai e problema legata de numele turneului...
Atunci probabil ca problema e Adunarea generala...
Zamfi:
Modul cum a votat fiecare membru poate fi eventual o alta discutie.
Exact, multi au votat urmarind interesul propriu, nici pe departe evolutia si modernizarea ori, vai de mine - doamne fereste, reformarea si democratizarea turneului... PAREREA MEA!
Din fericire stiu ca, "domnu' coleg" e om corect si nepartinitor, deocamdata a castigat democratia, cu reforma mai asteptam un pic.
N-a fost nicio licitatie, a fost o relativ buna-intelegere de convenienta, nu stiu de ce sunt unii asa suparati pe-aici ca au plecat AVP-istii la Superpescar, cred ca motivul nu poate fi o lanseta Baracuda Bass cum sustine Gheorghe, suntem oameni mari, hai sa fim si seriosi...
P.S. Iar nu sunt eu cel dezinformat...
Pai daca Adunarea Generala a hotarat , atunci nu vad care mai e problema legata de numele turneului...
Atunci probabil ca problema e Adunarea generala...

Zamfi:
Modul cum a votat fiecare membru poate fi eventual o alta discutie.
Exact, multi au votat urmarind interesul propriu, nici pe departe evolutia si modernizarea ori, vai de mine - doamne fereste, reformarea si democratizarea turneului... PAREREA MEA!
Din fericire stiu ca, "domnu' coleg" e om corect si nepartinitor, deocamdata a castigat democratia, cu reforma mai asteptam un pic.
N-a fost nicio licitatie, a fost o relativ buna-intelegere de convenienta, nu stiu de ce sunt unii asa suparati pe-aici ca au plecat AVP-istii la Superpescar, cred ca motivul nu poate fi o lanseta Baracuda Bass cum sustine Gheorghe, suntem oameni mari, hai sa fim si seriosi...
P.S. Iar nu sunt eu cel dezinformat...

@tristian
Sa speram ca noaptea va fi un sfetnic bun ,in sensul ca timpul va rezolva in bine problema turneului...
Si eu am incredere in "colega"
Doar ca poate trebuie ajutat mai mult.Ma rog, nu cunosc problema nu ma (mai) bag ca ...
De aceea ma opresc din aceste aprecieri.
Legat insa de AVP si Superpescar ...ca sa zic ? Raman totusi la speranta ca va fi un factor de progres concurenta si ca pescarii vor avea in final de castigat! Pierderi colaterale exista ,nu-i asa in toate razboaiele! Desi fie vorba intre noi ,imi place sa cred ca totusi nu avem de-a face aici cu un razboi...
Eu ,de exemplu, citesc anumite articole cu interes in ambele publicatii si azi l-am urmarit cu placere pe Malin la Mincinosii .Sigur ca urmaresc cu placere pe oricine are ceva de spus in spinning! Dovada ca astept cu nerabdare pe PV-TV etapele de anul acesta .Nu de alta ,dar mai vad si eu lumea la fata!
O seara buna.
Sa speram ca noaptea va fi un sfetnic bun ,in sensul ca timpul va rezolva in bine problema turneului...
Si eu am incredere in "colega"

Legat insa de AVP si Superpescar ...ca sa zic ? Raman totusi la speranta ca va fi un factor de progres concurenta si ca pescarii vor avea in final de castigat! Pierderi colaterale exista ,nu-i asa in toate razboaiele! Desi fie vorba intre noi ,imi place sa cred ca totusi nu avem de-a face aici cu un razboi...
Eu ,de exemplu, citesc anumite articole cu interes in ambele publicatii si azi l-am urmarit cu placere pe Malin la Mincinosii .Sigur ca urmaresc cu placere pe oricine are ceva de spus in spinning! Dovada ca astept cu nerabdare pe PV-TV etapele de anul acesta .Nu de alta ,dar mai vad si eu lumea la fata!

O seara buna.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- semlecangheorghe
- veteran
Tristian,eu n-am sustinut ca S.P. au plecat de la A.V.P. din cauza unei lansete Baracuda Bass, si nici nu sint suparat, mie imi este egal.Nu imi este egal, cind dau banii pe o revista in care mi se ofera "gogosi", cum ca lanseta respectiva este o lanseta de pescuit pe Dunare cu jiguri grele in curent.Sa vezi ce articole frumoase sint acuma in S. P.,nu prea le mai poti baga nimic de vina;mai cite un mic "secret".... 

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Draga Gheorghe
Cred ca toata lumea face asa... Voit sau nu...In ultimul numar din AVP apar intr-un articol oaresce linguri pomenite ca beton la stiuca ...Normal ca asa or fi ! Mai este pomenita discret si o alta firma producatoare ,dar...Dar daca cineva vrea sa se apuce de stiuca cu oscilante o sa cumpere primele modele ... Si chiar nu poti sa-l acuzi pe autorul articolului de reclama mascata. Sau poti?
Uneori asa iasa! Se spune ca prietenia se termina unde incepe neincrederea ...Deci eu zic sa nu mai fim suspiciosi ca o sa incep sa cred ca omul are ceva cu Mihai P si nu a vrut sa pomeneasca de oscilantele comercializate de Arrow...Care ,culmea , prind si astea peste!
Mamaaa ce off topic suntem!

Cred ca toata lumea face asa... Voit sau nu...In ultimul numar din AVP apar intr-un articol oaresce linguri pomenite ca beton la stiuca ...Normal ca asa or fi ! Mai este pomenita discret si o alta firma producatoare ,dar...Dar daca cineva vrea sa se apuce de stiuca cu oscilante o sa cumpere primele modele ... Si chiar nu poti sa-l acuzi pe autorul articolului de reclama mascata. Sau poti?
Uneori asa iasa! Se spune ca prietenia se termina unde incepe neincrederea ...Deci eu zic sa nu mai fim suspiciosi ca o sa incep sa cred ca omul are ceva cu Mihai P si nu a vrut sa pomeneasca de oscilantele comercializate de Arrow...Care ,culmea , prind si astea peste!

Mamaaa ce off topic suntem!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- semlecangheorghe
- veteran
Pe mine reclama nu ma deranjeaza. Ma deranjeaza reclama falsa.Ca si cum ai zice ca firul "X"este subtire de 0.12 si cind il masori cu sublerul vezi ca are 0.20.Asa este si cu lanseta aceea, numai ca invers ,o lauda ca-i zbic si cind colo ea este .....nu vreau sa zic ce.
.
.
Acuma sa fim realisti marea majoritate a reclamelor sunt minciuna, exagerari deci simplificat: tzeapa.De ce?...simplu ca sa prosteasca cumparatorul mai repede, ca sa nu existe nici cea mai mica indoiala despre un produs ca nu e asa cum se spune, sau pur si simplu pt a contracara alte recame agresive la alte produse concurente existente pe piatza.
...aha, deci asa e cu reclama, deci traim in minciuna?!
DA!!!

...aha, deci asa e cu reclama, deci traim in minciuna?!

DA!!!
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Intr-un fel e normal sa faca toti asa... pentru ca asta e stilul in tara asta. Adica toti vor sa vanda. Orice, cat mai mult, la oricine, si daca trebuie o mai si infloresc, o mai denatureaza sau pur si simplu, dau unele caracteristici inexistente (ne referim acum la scule de pescuit) nu pentru ca ar vrea ei sa inventeze dar de multe ori nu se pricep, habarnau si lor li se pare ca ar fi bune si la AIA. Nu ma refer la cazul baracuda de care spunea Gheorghe si io sincer inca nu stiu care e ala. Mi s-a intamplat insa des, in magazine cu profil de pescuit, sa se incerce "bagarea pe gat" a unei naluci de exemplu, care era buna si la avat, si la somn, da sa vezi cati cleni prindea... Chestii de genul asta.
Inafara de asta, daca e o pagina de reclama si nu e continutul unui articol, raspunderea si-o asuma producatorul. El vine si zice: bai AVP, va platesc o pagina de reclama, publicati asta - si ii da exact cum sa arate pagina. Normal ca nimeni nu e obligat sa intrebe: bai da cu asta chiar ai prins sau e cea mai buna, sau e cea mai ieftina? Vanzatorul care isi face reclama si-o asuma, publicatio o preia si o publica contra sumei. Sub anumite restrictii impuse de jurnalistica (limbaj, imagini de o anumita factura, legea concurentei...) publicatia pune acolo ce i se da si asta e valabil peste tot.
Daca era in cuprinsul articolului, poate era amintit in trecere, nu prea e ok sa faci "reclama mascata" cum ar zice CNA, e bine sa amintesti inca 2-3 produse concurente cam de pe aceeasi linie.
Daca era un articol despre jiguri grele pe Dunare cum zicea Gheorghe iar in poza era un domn cu o lanseta Baracuda Bass in mana nu este musai ca poza sa reprezinte exact ce scrie acolo, adica nenea ala sa aibe in mana o lanseta de 1/2-1,1/2 oz nu stiu decare s.a.m.d., poate obiectivul era prezentarea locului de pe Dunare, sau a pestelui, chiar daca tehnica folosita in momentul pozei nu era cea descrisa, asta fiind o conditie in cazul emisiunilor Tv, normal. Nu cred ca umbla nimeni cu fotograful da la nunta dupa el, cu car de reportaje sau cu camera de luat vederi pe cozorocul de la sapca. 90% merg la pescuit si mai fac si poze. Redactia cand iese in teren in schimb isi duc si fotograf si una alta, merg mai cu dedicatie. nu inseamna ca un articol nu e bun daca nu sunt pozele toate exact de la iesirea aia, exact cu batzul ala, exact in ziua aia, exact cu pestii aia. Informatiile sunt in text nu in fotografii. Fotografiile de multe ori "dau culoare" si e bine totusi sa nu fie total deplasate (daca era o poza din avion cu parasutele in spate sau de la taiatul porcului ma suparam si eu
) Dar informatia e in text.
Inafara de asta, daca e o pagina de reclama si nu e continutul unui articol, raspunderea si-o asuma producatorul. El vine si zice: bai AVP, va platesc o pagina de reclama, publicati asta - si ii da exact cum sa arate pagina. Normal ca nimeni nu e obligat sa intrebe: bai da cu asta chiar ai prins sau e cea mai buna, sau e cea mai ieftina? Vanzatorul care isi face reclama si-o asuma, publicatio o preia si o publica contra sumei. Sub anumite restrictii impuse de jurnalistica (limbaj, imagini de o anumita factura, legea concurentei...) publicatia pune acolo ce i se da si asta e valabil peste tot.
Daca era in cuprinsul articolului, poate era amintit in trecere, nu prea e ok sa faci "reclama mascata" cum ar zice CNA, e bine sa amintesti inca 2-3 produse concurente cam de pe aceeasi linie.
Daca era un articol despre jiguri grele pe Dunare cum zicea Gheorghe iar in poza era un domn cu o lanseta Baracuda Bass in mana nu este musai ca poza sa reprezinte exact ce scrie acolo, adica nenea ala sa aibe in mana o lanseta de 1/2-1,1/2 oz nu stiu decare s.a.m.d., poate obiectivul era prezentarea locului de pe Dunare, sau a pestelui, chiar daca tehnica folosita in momentul pozei nu era cea descrisa, asta fiind o conditie in cazul emisiunilor Tv, normal. Nu cred ca umbla nimeni cu fotograful da la nunta dupa el, cu car de reportaje sau cu camera de luat vederi pe cozorocul de la sapca. 90% merg la pescuit si mai fac si poze. Redactia cand iese in teren in schimb isi duc si fotograf si una alta, merg mai cu dedicatie. nu inseamna ca un articol nu e bun daca nu sunt pozele toate exact de la iesirea aia, exact cu batzul ala, exact in ziua aia, exact cu pestii aia. Informatiile sunt in text nu in fotografii. Fotografiile de multe ori "dau culoare" si e bine totusi sa nu fie total deplasate (daca era o poza din avion cu parasutele in spate sau de la taiatul porcului ma suparam si eu

- semlecangheorghe
- veteran
Tristian o sa caut articolul.Promit. Este intr-un numar de acum 2 ani , daca nu ma insel.Alte exemple mai sint cu ghiotura.Este un articol in care 2 mari pescari de spinning,testeaza pe Sarulesti rattlinul Salmo ziper. Doar la voblerul respectiv se prinde.Creatorul acestuia, polonezul al carui nume nu stiu sa-l scriu,pescuieste si el, evident cu aceiasi naluca si prinde de rupe.Asa se subintelege,ca ratllinul respectiv este ceva deosebit fata de produsele similare ale altor firme, si prinde salau de rupe.Totusi ma intreb, daca dadea de exemplu cu un ratllin de la rapala sau lucky craft,sau cottton cordel ,n-ar fi prins?Atunci ,asa cum dupa cum ei isi permit sa distorsioneze realitatea pentru profitul lor,si eu imi permit ca trecind prin filtrul ratiunii sa nu iau de buna tot ce se zice si sa incerc sa fiu cit mai aproape de realitatea obiectiva cu privire la orice produs.De aceea nu cumpar decit produse la care producatorul imi da date concrete referitoare la parametrii fizici, care ma ajuta sa-mi fac o parere obiectiva.Referitor la Barcuda bass,este un bat despre care producatorul zice ca este fast si duce pina in 18 gr.Daca l-ai lua in mina ai vedea ca este un bat fleasca . Si asta pentru ca un fast pentru bass este mult mai teapan ca un fast pentru alta aplicatie.Compara-l cu l.t.b. pe care-l ai tu, sa vezi cum ti se pare.Dar vine unul care nu are termen de comparatie ,aude el ca este bun un bat fast ,pentru silicoane la salau, si da banii pe asta.Surpriza, nu poate da teapa la salau, pentru ca lanseta este fleasca, poate buna la clean sau biban.In schimb este el cel care a luat teapa.
Pe tackle tour vezi asa ceva?Aia isi permit sa scrie lucruri false despre un produs, doar pentru ca asa vrea cel care plateste?
Pe tackle tour vezi asa ceva?Aia isi permit sa scrie lucruri false despre un produs, doar pentru ca asa vrea cel care plateste?
.
.