PIKE CHALLENGE - TROFEUL SUPERPESCAR LA ȘTIUCĂ

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Mai 2010, 20:23

Gerula , ai cobit, prima etapa se amina :( Criza a lovit in premii.Seful tau va fi foarte suparat,si tu nu vei putea sa te razbuni pe" clone" ca le-ai banat. Acuma ce te faci? :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 12 Mai 2010, 06:59

Concursul trebuia sa inceapa in 14 mai si in 11 mai organizatorul anunta ca " din cauza numarului insuficient de echipe inscrise, etapa din mai a Trofeului SuperPescar se reprogrameaza in intervalul 3-5 septembrie, urmand ca etapa din iunie sa deschida turneul. Echipele inscrise pentru luna mai vor fi automat inscrise pentru luna iunie ".

Premiile nu sunt facute publice nici macar in saptamana cand trebuia sa inceapa concursul, etapa se amana cu 3 zile inainte, banii nu se dau inapoi pagubitilor, ci acestia ca vor, ca nu vor trebuie sa mearga la urmatoarea etapa, in luna iunie, care mai vedem daca se tine....
A cam inceput cu stangul campionatul national de stiuca, care va da lotul national de stiuca, care va participa la o competitie internationala de anvergura de stiuca.... :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 12 Mai 2010, 10:47

Care toate competiile PRESTIGIOASE de stiuca pana acuma, sau de bass, internationale, au fost mai mult un fel de amicale si alea, nu?

Si turneul nostru actual are etapa de pastrav si clean pe LAC :lol: :lol: :lol: :lol: si in rest una de salau si una de biban care mai sunt pesti de competitie..., da nu prea se gasesc ei prin apa... poate se alege prafu si de asta... azi - mane...
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

evin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de evin » 12 Mai 2010, 11:30

Tristian, n-am nimic personal cu tine, dar iar vorbesti fara sa stii.
Cele doua competitii internationale de bass la care a participat Romania au fost Campionate Mondiale, nu ,,un fel de amicale''.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 12 Mai 2010, 12:08

Io puneam o intrebare nu faceam o afirmatie oricum, asa ca mi se pare un pic personal raspunsul, foarte bine daca erau mondiale - ceea ce oricum inseamna ca e la nivel mondial nu e oficialul sau unicul, poate fi si open s.a.m.d. si stim si care sunt complicatiile cu recunoasterea campionatului intern, AJVPS, desemnarea lotului, da, oricum, nu le contest.

Pot sa fac oricum o lista cu cine va mai scrie pe-aici si ce... ma rog...

Spune-mi parerea sincera despre actualul turneu open si masters si despre etapele de clean si pastrav ce parere ai, daca tot te-ai bagat in discutie.

Faptul ca IAR vorbesc fara sa stiu mi se pare putin deplasat luand in considerare ca la ultima disputa AMICALA, aia cu ACTIUNEA, dupa ce am postat tot felul de linkuri si traduceri pe care probabil nu le-au mai citit adeptii desenului printre care erai si tu, nu vreau sa mai aduc vorba, nu AM MAI PRIMIT oricum replica de la niciunul din cei implicati... sorry, asa ca IAR nu mi se potriveste mie. Pardon.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 13 Mai 2010, 21:19

Rereprezentantul organizatorului Pike Challenge:

"tot ce pot sa va spun acum este ca etapa s-a amanat
multumim pentru intelegere!
"

Se pare ca pagubitilor Pike Challenge nu li se vor restitui banii prea curand! :?

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 14 Mai 2010, 08:11

Sincer si eu mi-as fi dorit sa ma inscriu la un turneu de stiuca, de dragul vremurilor in care stiuca era pestele meu de suflet, dar pretul prohibitiv m-a determinat sa stau cuminte acasa...plus ca nici nu s-au anuntat premiile.Pai io nu am mai vazut concurs unde sa se stie exact cat se plateste, dar sa nu stie nimeni ce se castiga...pai unde e miza?!

Totusi eu nu cred ca oamenii v-or ramane pagubiti, doar ca tre' sa mai astepte putin sa se mai adune lume la linia de start...doar se stie ca stiuca mananca bine toamna, nici nu stiu de ce au ales organizatorii sa faca concursul in perioada asta.Io zic ca pana la urma se va tine... o sa vedem la toamna.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 14 Mai 2010, 08:30

La toamna ?!! Pai omul plateste un pret pentru a i se presta un serviciu (ex: 740 RON/pachet servicii) si apoi este anuntat ca probabil i se va presta serviciul, dar nu cand a fost anuntat, ci la o data incerta, cand se mai aduna lumea.... :shock:
N-am mai auzit asa ceva ! :?

Se pare ca nu e atat de simplu sa iti faci propriul turneu pentru a te razbuna pe cel oficial, care ti-a refuzat oferta de sponsorizare.... :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Mai 2010, 08:30

Normal ca taxele sint mari, doar anul trecut erau anuntate premii de 100000de euro. Noroc cu dezvaluirile unui stralucit jurnalist in domeniu, caruia ii prevad o stralucitoare ascensiune si un premiu "Pulitzer",am scris bine?;care inca de anul trecut a catalogat fenomenul ,la modul ironic,UN BASSMASTER ROMANESC. Te poti pune cu o atare pertinenta parere? :shock:

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 14 Mai 2010, 08:52

A fost odata in antichitate un rege vestit pentru intelepciunea lui,care se numea Solomon.Si au venit la el doua femei cu un bebelus ,fiecare pretinzind cu argumente ca ea este mama copilului. Dupa ce le-a ascultat, regele a cerut sa fie adusa o sabie ascutita, sa fie taiat copilul in doua, si fiecarei femei sa-i fie data o jumatate din copil.Imediat una dintre femei, a imbratisat picioarele regelui implorindu-l sa nu faca acest lucru si asigurindu-l ca ea renunta la dreptatea ei ,pentru a salva viata micutului. Este lesne de inteles cine era adevarat mama, nu-i asa?Cea care a renuntat la propriile interese din iubire pentru prunc.
Ce legatura are cu topicul de fata? Deoarece , "titanul spinnigului romanesc",cel supra numit ,"pescarul degetel", foloseste adesea terminologii biblice am zis sa fiu si eu in ton cu acestea.Si acuma sa facem si paralela:"Bebelusul"este L.R.S.,o competitie buna rea, dar oricum ceva ce romanii n-au mai avut pina acum, si abia nascuta si care ca orice copil mai face cite o boacana.Mama cea falsa este o entitate care se iubeste mai mult pe sine si propriile interese, si nu-i pasa daca "bebelusul"este taiat, pentru ca nu-l iubeste doar pretinde ca il iubeste."Sabia", care ar fi trebuit sa fie bine ascutita ,este toampa si ruginita, si mai mult sfirteca decit taie. Gretos.Un ziarist alienat.Cine este mama cea adevarata?Aceea care v-a aduce" bebelusul" la maturitate.Timpul, si actiunile sale vor arata cine ,si daca ,este o mama adevarata.Altfel paralela biblica esueaza.Ca toata tara asta.

Din ARAD, o clona, nici numai stiu care sint :lol:

.

Scrie răspuns