A fost odata in antichitate un rege vestit pentru intelepciunea lui,care se numea Solomon.Si au venit la el doua femei cu un bebelus ,fiecare pretinzind cu argumente ca ea este mama copilului. Dupa ce le-a ascultat, regele a cerut sa fie adusa o sabie ascutita, sa fie taiat copilul in doua, si fiecarei femei sa-i fie data o jumatate din copil.Imediat una dintre femei, a imbratisat picioarele regelui implorindu-l sa nu faca acest lucru si asigurindu-l ca ea renunta la dreptatea ei ,pentru a salva viata micutului. Este lesne de inteles cine era adevarat mama, nu-i asa?Cea care a renuntat la propriile interese din iubire pentru prunc.
Ce legatura are cu topicul de fata? Deoarece , "titanul spinnigului romanesc",cel supra numit ,"pescarul degetel", foloseste adesea terminologii biblice am zis sa fiu si eu in ton cu acestea.Si acuma sa facem si paralela:"Bebelusul"este L.R.S.,o competitie buna rea, dar oricum ceva ce romanii n-au mai avut pina acum, si abia nascuta si care ca orice copil mai face cite o boacana.Mama cea falsa este o entitate care se iubeste mai mult pe sine si propriile interese, si nu-i pasa daca "bebelusul"este taiat, pentru ca nu-l iubeste doar pretinde ca il iubeste."Sabia", care ar fi trebuit sa fie bine ascutita ,este toampa si ruginita, si mai mult sfirteca decit taie. Gretos.Un ziarist alienat.Cine este mama cea adevarata?Aceea care v-a aduce" bebelusul" la maturitate.Timpul, si actiunile sale vor arata cine ,si daca ,este o mama adevarata.Altfel paralela biblica esueaza.Ca toata tara asta.
Din ARAD, o clona, nici numai stiu care sint

Si-Gi Lures wobblers&more..
.