OPEN CUPA SALMO SACALAIA 2008

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 02 Noi 2008, 10:42

Lasa sefu ca ştiu eu ce vorbesc ... când e cu musca pe căciula tac ... ca in rest sunt cei mai drepţi si mai cinstiţi!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 03 Noi 2008, 08:10

Sefu ,nu cumva e valabil si in cazul ...altora ?
Si tot din postura de organizatori. :evil:
De obicei asa se intimpla daca a existat un precedent.. :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 03 Noi 2008, 18:54

Vali nu vorbeam apa-papa-kaka ... vorbeam de clasament!
Inteleg eu unde bate Danciu ... dar el dintre toti ar trebui sa taca.
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Moga Luca
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Moga Luca » 14 Noi 2008, 17:08

Domnule STRATONOV ,am vazut mai in paginile anterioare o expresesie de tip''madarfacar''... Nu sunteti dragut sa ne traduceti si noua astora care suntem de la tara si nu prea cunoastem limbi straine? :shock:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 14 Noi 2008, 17:26

Moga Luca scrie:Domnule STRATONOV ,am vazut mai in paginile anterioare o expresesie de tip''madarfacar''... Nu sunteti dragut sa ne traduceti si noua astora care suntem de la tara si nu prea cunoastem limbi straine? :shock:
Cu draga inima d-le Luca Moga dar nu inteleg la ce va referiti exact. :wink:
Luminati-ma va rog. :lol: :lol:

Moga Luca
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Moga Luca » 15 Noi 2008, 12:56

Sorin a scris:
...deci e fachin ambalivabal ....

neplacute momente ......

e madarfacar ...cum ar zice Calone !! Laughing Laughing ce aiureala Shocked dati-i premiul lui Ionutz za carp ca nu are ce sa puna sub pomul de Craciun Wink .fortza Ionutz !!
_________________era un comentariu la pagina 25 plin de neologisme si am zis ca sa-mi completez si eu cultura generala pe forum. Vad ca sunteti in atentia publicului larg si de aceea am apelat la serviciile dvs

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 15 Noi 2008, 14:08

Multumesc pt. incredere dar, nu sunt cuvintele mele si nici traducator autorizat ... :lol: :lol: de unde ati tras concluzia ca eu ar trebui sa va luminez nu stiu ... :wink:
Vad ca v-ati lamurit despre ce se facea vorbire si mai ales cine ....nu cred ca are legatura cu mine ,cred ca ati inteles gresit ,asta daca nu cumva sunteti rau intentionat :shock: (dar eu nu cred asta :wink: ).

Moga Luca
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Moga Luca » 15 Noi 2008, 15:06

Am intrat si eu in discuite de amorul artei deoarece nici nu stiu wat talk about.departe de mine sa fiu rau ntentionat dar sunteti dintre putinii pe care ii cunosc si era normal sa apelez la dvs pt a sublinia limbajul bine condimentat afisat mai sus.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 15 Noi 2008, 15:31

Moga Luca scrie:Am intrat si eu in discuite de amorul artei deoarece nici nu stiu wat talk about.departe de mine sa fiu rau ntentionat dar sunteti dintre putinii pe care ii cunosc si era normal sa apelez la dvs pt a sublinia limbajul bine condimentat afisat mai sus.
In regula d-le Moga ,tocmai ca era departe de mine gindul ca ati fi rau intentionat. :wink:
Despre cele intimplate la Sacalaia cred ca ati citit ,din pacate s-au facut niste greseli la intocmirea clasamentului final si de aici s-au nascut discutii neprincipiale .
Pina la urma sa rezolvat amniabil (asa cum era si normal) si asta e cel mai important .Cit priveste limbajul de forum aici sunt moderatorii in masura sa intervina daca cineva sare calul ....dar in aceasta poveste nu a fost cazul (tot parerea mea).
In rest va salut respectuos si sper ca la anul sa ne vedem din nou pe maluri de ape.

Moga Luca
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Moga Luca » 15 Noi 2008, 16:15

Ca unul de la tara i hope so

Scrie răspuns