OPEN CUPA SALMO SACALAIA 2008
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- StefanDinu
- veteran
-
- veteran
- StefanDinu
- veteran
-
- veteran
Cu draga inima d-le Luca Moga dar nu inteleg la ce va referiti exact.Moga Luca scrie:Domnule STRATONOV ,am vazut mai in paginile anterioare o expresesie de tip''madarfacar''... Nu sunteti dragut sa ne traduceti si noua astora care suntem de la tara si nu prea cunoastem limbi straine?

Luminati-ma va rog.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Sorin a scris:
...deci e fachin ambalivabal ....
neplacute momente ......
e madarfacar ...cum ar zice Calone !! Laughing Laughing ce aiureala Shocked dati-i premiul lui Ionutz za carp ca nu are ce sa puna sub pomul de Craciun Wink .fortza Ionutz !!
_________________era un comentariu la pagina 25 plin de neologisme si am zis ca sa-mi completez si eu cultura generala pe forum. Vad ca sunteti in atentia publicului larg si de aceea am apelat la serviciile dvs
...deci e fachin ambalivabal ....
neplacute momente ......
e madarfacar ...cum ar zice Calone !! Laughing Laughing ce aiureala Shocked dati-i premiul lui Ionutz za carp ca nu are ce sa puna sub pomul de Craciun Wink .fortza Ionutz !!
_________________era un comentariu la pagina 25 plin de neologisme si am zis ca sa-mi completez si eu cultura generala pe forum. Vad ca sunteti in atentia publicului larg si de aceea am apelat la serviciile dvs
-
- veteran
Multumesc pt. incredere dar, nu sunt cuvintele mele si nici traducator autorizat ...
de unde ati tras concluzia ca eu ar trebui sa va luminez nu stiu ...
Vad ca v-ati lamurit despre ce se facea vorbire si mai ales cine ....nu cred ca are legatura cu mine ,cred ca ati inteles gresit ,asta daca nu cumva sunteti rau intentionat
(dar eu nu cred asta
).

Vad ca v-ati lamurit despre ce se facea vorbire si mai ales cine ....nu cred ca are legatura cu mine ,cred ca ati inteles gresit ,asta daca nu cumva sunteti rau intentionat

-
- veteran
In regula d-le Moga ,tocmai ca era departe de mine gindul ca ati fi rau intentionat.Moga Luca scrie:Am intrat si eu in discuite de amorul artei deoarece nici nu stiu wat talk about.departe de mine sa fiu rau ntentionat dar sunteti dintre putinii pe care ii cunosc si era normal sa apelez la dvs pt a sublinia limbajul bine condimentat afisat mai sus.

Despre cele intimplate la Sacalaia cred ca ati citit ,din pacate s-au facut niste greseli la intocmirea clasamentului final si de aici s-au nascut discutii neprincipiale .
Pina la urma sa rezolvat amniabil (asa cum era si normal) si asta e cel mai important .Cit priveste limbajul de forum aici sunt moderatorii in masura sa intervina daca cineva sare calul ....dar in aceasta poveste nu a fost cazul (tot parerea mea).
In rest va salut respectuos si sper ca la anul sa ne vedem din nou pe maluri de ape.