Cu ceva medicamente se poate scapa de "boala" asta ....

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Serus Gyorg. In primul rand felicitari!!!Gyorg scrie:este pacat ca Ionut nu poate participa , fiind locul 46 in TVAP, iar anumiti alti competitori care sunt mult mai jos ca Ionut , sa poata participa...
de afara se vede cam cum a vazut si Ovidiu Bradatan clasamentul in acest trist concurs .. sa-i zicem :relatii, cunostiinte , nepotisme , etc
Poate ca ar fi bine ca liga sa dea autorizatii de desfasurare acestor concursuri...deoarece din concursuri ca acestea se pot naste concurenti buni pentru AVP. se poate face o selectieovidiu14 scrie:Ovidiu
concursul de care se vb nu are nici o legatura cu Liga
Nu se poate implica LRS intr-un concurs de casa si nimic mai mult
e bine in tara sa existe cat mai multe competitii , dezvoltand astfel fenomenul , sportul
cum se face , nu comentez fiecare poate avea regulile sale sau dupa caz preferintele intr-un astfel de concurs
Sunt curios cati dintre concurenti ar fi batut drumul daca nu venea etapa Sacalaia LRS , in astfel de conditii.De aici concluzionezi tot tu . Si inca o data fa diferenta intre LRS care nu are nici o autoritate asupra concursurilor de acest gen .
Ca dovada Stefan Tudose a postat ca si presedinte de CLUB nu LRS.
Fir intins !
Ce linişte e acum ca pute ... mâlc ... nimic! Pana la anul când apar iar deotologii care înfierează cu furie proletaraStefanDinu scrie:Acum se explica destule ...dadrian scrie:Ma bucur ca de data asta foarte repede Presedintele L.R.S. ia o atitudine si pune intrebari.Dupa Argova au trecut ceva vreme pana sa dea un semn.Lucru bun.In problema cu vasla , toate barcile mici de la Sacalaia au o singura vasla,iar cele mari doua.Oricum concurentii aveau si optiunea de a veni cu barcii proprii,comoditatea duce uneori la disconfort.In problema arbitrajului nu am foarte multe de spus, acestia fiind organizati de AJPS si (vina mea)neinstruiti in functie de conditii.![]()
Clasamentul a fost refecut de data asta dupa fisele de arbitraj si in timpul cel mai scurt cu sprijinul d-lu Mitrea va fi postat in locul celui gresit.
In rest va multumesc la toti pt.participare si citez din memorie dintr-un clasic in viat "IMI ASUM TOATE GRESELILE SI NEAJUNSURILE"si promit sa nu se mai intample(greseli).