OPEN CUPA SALMO SACALAIA 2008

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 28 Oct 2008, 10:14

:lol: :lol: Miroase foarte tare a conspiratie.... :lol: :lol: :lol:
Cu ceva medicamente se poate scapa de "boala" asta .... :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 28 Oct 2008, 10:36

bo_locco nu voi face referiri la acest concurs caci nu am participat
mesajele mele au fost pt Ionut , pe care sper sa il vad totusi la treaba si la anul ...mai hotarat si mai tare .Ii inteleg dezamagirea cu atat mai mult cu cat nu poate participa la etapa TAVP desi e clasat la general pe 46 .De asta a mers la open sacalaia .
Greseli exista peste tot , la partea cu ce spui nu comentez vizavi de comunism si intentionat caci nu stiu cum stau lucrurile .Voi stiti , comentati voi .
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 28 Oct 2008, 10:51

este pacat ca Ionut nu poate participa , fiind locul 46 in TVAP, iar anumiti alti competitori care sunt mult mai jos ca Ionut , sa poata participa...
de afara se vede cam cum a vazut si Ovidiu Bradatan clasamentul in acest trist concurs .. sa-i zicem :relatii, cunostiinte , nepotisme , etc :?:
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

bo_locco
junior
junior

Mesaj de bo_locco » 28 Oct 2008, 11:12

Gyorg scrie:este pacat ca Ionut nu poate participa , fiind locul 46 in TVAP, iar anumiti alti competitori care sunt mult mai jos ca Ionut , sa poata participa...
de afara se vede cam cum a vazut si Ovidiu Bradatan clasamentul in acest trist concurs .. sa-i zicem :relatii, cunostiinte , nepotisme , etc :?:
Serus Gyorg. In primul rand felicitari!!!

Si bine ai venit in aceste discutii.

Intrebarea ta are un raspuns: lipsa de interes din partea multor oameni pentru a redresa aceste procese care se deruleaza intr-o directie gresita.

Neimplicarea federatiei de spining in concursuri de genul duce la haosul prezentat in acest forum.

Nu acuz pe nimeni, in afara de cei care fac mistouri pe seama acestor greseli.Nu se vor repara, si asa cum ne-a demonstrat-o inca o data timpul, se vor repeta.

Eu ma retrag din aceasta discutie. Mi-a creat destul de multa stare de rau si de voma... scuzati cuvantul rau...

Succes si ne intalnim sambata, intr-un concurs adevarat, organizat de oameni care stiu ce fac, cu arbitrii competenti.

Ne vedem "pe teren".

Cu respect,

Ovidiu

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 28 Oct 2008, 11:37

Ovidiu
concursul de care se vb nu are nici o legatura cu Liga
Nu se poate implica LRS intr-un concurs de casa si nimic mai mult
e bine in tara sa existe cat mai multe competitii , dezvoltand astfel fenomenul , sportul
cum se face , nu comentez fiecare poate avea regulile sale sau dupa caz preferintele intr-un astfel de concurs
Sunt curios cati dintre concurenti ar fi batut drumul daca nu venea etapa Sacalaia LRS , in astfel de conditii.De aici concluzionezi tot tu . Si inca o data fa diferenta intre LRS care nu are nici o autoritate asupra concursurilor de acest gen .
Ca dovada Stefan Tudose a postat ca si presedinte de CLUB nu LRS.
Fir intins !
Imagine

bo_locco
junior
junior

Mesaj de bo_locco » 28 Oct 2008, 12:01

ovidiu14 scrie:Ovidiu
concursul de care se vb nu are nici o legatura cu Liga
Nu se poate implica LRS intr-un concurs de casa si nimic mai mult
e bine in tara sa existe cat mai multe competitii , dezvoltand astfel fenomenul , sportul
cum se face , nu comentez fiecare poate avea regulile sale sau dupa caz preferintele intr-un astfel de concurs
Sunt curios cati dintre concurenti ar fi batut drumul daca nu venea etapa Sacalaia LRS , in astfel de conditii.De aici concluzionezi tot tu . Si inca o data fa diferenta intre LRS care nu are nici o autoritate asupra concursurilor de acest gen .
Ca dovada Stefan Tudose a postat ca si presedinte de CLUB nu LRS.
Fir intins !
Poate ca ar fi bine ca liga sa dea autorizatii de desfasurare acestor concursuri...deoarece din concursuri ca acestea se pot naste concurenti buni pentru AVP. se poate face o selectie
Iar daca sunt descurajati in halul asta, le taie pofta de a mai participa la vreun alt concurs...

Parerea mea.

Ovidiu

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 28 Oct 2008, 12:08

Ovidiu
NU se poate .
Personal nici nu as dori .
E ca la fotbal ...Liga 1 e o treaba , miuta dintre blocuri e altceva .
Imagine

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 28 Oct 2008, 12:56

eu am solicitat in prima mansa sa semnez la captura si mi sa spus ca nu este nevoie
am inteles ca un singur echipaj de arbitri a solicitat semnatura concurentilor

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 01 Noi 2008, 23:31

StefanDinu scrie:
dadrian scrie:Ma bucur ca de data asta foarte repede Presedintele L.R.S. ia o atitudine si pune intrebari.Dupa Argova au trecut ceva vreme pana sa dea un semn.Lucru bun.In problema cu vasla , toate barcile mici de la Sacalaia au o singura vasla,iar cele mari doua.Oricum concurentii aveau si optiunea de a veni cu barcii proprii,comoditatea duce uneori la disconfort.In problema arbitrajului nu am foarte multe de spus, acestia fiind organizati de AJPS si (vina mea)neinstruiti in functie de conditii. :roll:
Clasamentul a fost refecut de data asta dupa fisele de arbitraj si in timpul cel mai scurt cu sprijinul d-lu Mitrea va fi postat in locul celui gresit.
In rest va multumesc la toti pt.participare si citez din memorie dintr-un clasic in viat "IMI ASUM TOATE GRESELILE SI NEAJUNSURILE"si promit sa nu se mai intample(greseli).
Acum se explica destule ...
Ce linişte e acum ca pute ... mâlc ... nimic! Pana la anul când apar iar deotologii care înfierează cu furie proletara
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 02 Noi 2008, 01:50

si acu ce vrei sa facem coane fanica?? sa omoram organizatorul?? problema e ca trebuie facut atunci pe moment ceva... si sa puna osul toti! nu numai unul... ca daca unu se zbate si e trimis la plimbare, ajungem iar la forum... si asa va fi de fiecare data... :twisted:

Scrie răspuns