bo_locco....Am sa povestesc tuturor cunoscutilor despre acesta dovada de comunism si nepotism....nu a fost greseala involuntara.
Rusine!

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
CA sa vada lumea ce de k..... sunt unii::::de ce nu demonstrati ca eu am prins doar atatia centimetri draga organizatorilor. pestii mei, 213 cm acum sunt 210 cu semnatura mea langa, o copie, scanati listele domnilor sau recunoasteti..si dragilor, am dovada la ultimii 3 pesti, dovezi filmate ca voi mintiti. Era Antena 1 langa mine si voi pune filmuletul cu masuratoarea pe NET, sa stie lumea cum faceti clasamentele, sa vada lumea ca lista pe care am semnat eu, era plina cu pesti prinsi, de n persoane, dar nu era nici o semnatura in dreptul pestilor.valistrati scrie:Si, in felul acesta schimbandu-se clasamentul, sa hotaram unde in tara ne intalnim, la mijlocul distantei intre orasele de domiciliu, sa preluam premiile de la cei care le-au luat pe nedrept...
..........................................................................................................
Acum ca sa afisat clasamentul corect ar trebui sa predam fiecare ceea ce am cistigat pe "nedrept"....eu am facut-o ....TU?![]()
![]()
14 are dreptate.ovidiu14 scrie:Ionut felicitari ca nu premiul te-a interesat batrane .Ai invatat multe , si nu renunta la competitie ca nu mor caii cand vor cainii .
E pacat ca se pierd copii care constituie viitorul unui sport ce se vrea nobil.