OPEN CUPA SALMO SACALAIA 2008

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 28 Oct 2008, 08:54

Am sa povestesc tuturor cunoscutilor despre acesta dovada de comunism si nepotism....nu a fost greseala involuntara.

Rusine!
bo_locco....:(
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 28 Oct 2008, 08:54

:D
no, Vali, amu ce faci, ca tocmai ai donat premiul care apartine lui carpkiller? :lol:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 28 Oct 2008, 08:55

hentz!
Imagine

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 28 Oct 2008, 08:55

Si, in felul acesta schimbandu-se clasamentul, sa hotaram unde in tara ne intalnim, la mijlocul distantei intre orasele de domiciliu, sa preluam premiile de la cei care le-au luat pe nedrept...
..........................................................................................................
Acum ca sa afisat clasamentul corect ar trebui sa predam fiecare ceea ce am cistigat pe "nedrept"....eu am facut-o ....TU? :lol: :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 28 Oct 2008, 09:00

leba scrie::D
no, Vali, amu ce faci, ca tocmai ai donat premiul care apartine lui carpkiller? :lol:
Leba ,se pare ca nu de la mine trebuie sa revendice Ionut ci de la un "ins" care in afara sa improaste cu vorbe goale altceva nu stie .... :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 28 Oct 2008, 09:09

...deci e fachin ambalivabal ....

neplacute momente ......
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 28 Oct 2008, 09:12

Sorin scrie:...deci e fachin ambalivabal ....

neplacute momente ......
e madarfacar ...cum ar zice Calone !! :lol: :lol: ce aiureala :shock: dati-i premiul lui Ionutz za carp ca nu are ce sa puna sub pomul de Craciun :wink: .fortza Ionutz !!

bo_locco
junior
junior

Mesaj de bo_locco » 28 Oct 2008, 09:52

valistrati scrie:Si, in felul acesta schimbandu-se clasamentul, sa hotaram unde in tara ne intalnim, la mijlocul distantei intre orasele de domiciliu, sa preluam premiile de la cei care le-au luat pe nedrept...
..........................................................................................................
Acum ca sa afisat clasamentul corect ar trebui sa predam fiecare ceea ce am cistigat pe "nedrept"....eu am facut-o ....TU? :lol: :lol: :lol:
CA sa vada lumea ce de k..... sunt unii::::de ce nu demonstrati ca eu am prins doar atatia centimetri draga organizatorilor. pestii mei, 213 cm acum sunt 210 cu semnatura mea langa, o copie, scanati listele domnilor sau recunoasteti..si dragilor, am dovada la ultimii 3 pesti, dovezi filmate ca voi mintiti. Era Antena 1 langa mine si voi pune filmuletul cu masuratoarea pe NET, sa stie lumea cum faceti clasamentele, sa vada lumea ca lista pe care am semnat eu, era plina cu pesti prinsi, de n persoane, dar nu era nici o semnatura in dreptul pestilor.

Asa ca imi permit sa va acuz de furt si de fals. Sunteti falsi, nu respectati acest sport si nici pe oamenii care il practica

Pot face si eu ce clasament vrea muschii mei intr-un excel.

D-le Stratonov, intr-adevar, ai ocupat locul 2 pe nedrept si eu locul 3 pe nedrept, trebuia sa fiu pe 1 sau cel putin pe 2...draga, iar tu pe...nu stiu, nu m-a interesat. Deci frumos din partea ta daca ai predat premiu.

Anyway, vrem listele din concurs cu semnatura concurentilor.
le aveti?!?!?!?! nu alea care le-ati compus voi, cele care dezvaluie realitatea de pe apa

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 28 Oct 2008, 09:56

Ionut felicitari ca nu premiul te-a interesat batrane .Ai invatat multe , si nu renunta la competitie ca nu mor caii cand vor cainii .
E pacat ca se pierd copii care constituie viitorul unui sport ce se vrea nobil.
Imagine

bo_locco
junior
junior

Mesaj de bo_locco » 28 Oct 2008, 10:00

ovidiu14 scrie:Ionut felicitari ca nu premiul te-a interesat batrane .Ai invatat multe , si nu renunta la competitie ca nu mor caii cand vor cainii .
E pacat ca se pierd copii care constituie viitorul unui sport ce se vrea nobil.
14 are dreptate.

Cereti listele de pe apa. Acolo se va vedea adevarul. Sau stati linistiti si taceti...la anul va fi la fel...

Acceptati ceea ce v-au varat pe gat, clasamentul acesta de mai sus, si ei vor castiga.

Scrie răspuns