OPEN CUPA SALMO SACALAIA 2008
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Nu vreau sa acuz pe nimeni, insa suntem prea multi care nu stiam clar modul de punctare. Faptul ca la pauza s-au afisat clasamentele pe sectoare, si nu unul general pe centimetri, ma face sa cred ca s-a stabilit asa la final, pt a ajuta pe unii care au dat blankuri...totusi, va rugam sa afisati rezultatele finale cu punctele pe mansa, calculam noi clasamentul ipotetic dupa regulile aps.
E primul concurs la care am participat si chiar nu sunt suparat, pt ca nu am mers ca sa castig. Sunt doar curios de schimbarile de pozitii dupa regulamentul pe manse.
Va multumesc.
E primul concurs la care am participat si chiar nu sunt suparat, pt ca nu am mers ca sa castig. Sunt doar curios de schimbarile de pozitii dupa regulamentul pe manse.
Va multumesc.
Ovidiu, ma cheama tot ovidiu...cu o mic, din repect pentru veteraniovidiu14 scrie:Felicitari Ionut pentru locul 3 .Bravo junior.

oricum, ma voi interesa de acum cand voi merge la un concurs, sa vad pentru ce loc in jos se concureaza....
Anul acesta locul 1 pentru muritori a fost locul 3 din concurs.
Ovidiu
bo_locco tizule nu m-am prins ...sorry
eu am apucat sa vb la tel sambata seara cu Ionut inainte de festivitate , probabil , si mi-a spus ca a iesit pe 3
am ajuns acasa nu am vazut alte stiri pe net si am considerat ca e ok sa-l felicit pentru locul spus de el la tel
apoi ca s-au "incurcat" adunarile la cm peste si ca de fapt ionut e 2 , ca tu 3 , ca nu mai stiu ce clasament e scuze ....nu am vrut sa-ti "plasez" EU locul altcuiva
concureaza linistit ca pestii tai nu-i prinde nimeni
fir intins!
eu am apucat sa vb la tel sambata seara cu Ionut inainte de festivitate , probabil , si mi-a spus ca a iesit pe 3
am ajuns acasa nu am vazut alte stiri pe net si am considerat ca e ok sa-l felicit pentru locul spus de el la tel
apoi ca s-au "incurcat" adunarile la cm peste si ca de fapt ionut e 2 , ca tu 3 , ca nu mai stiu ce clasament e scuze ....nu am vrut sa-ti "plasez" EU locul altcuiva

fir intins!
-
- senior
Re: lista participanti Open Salmo 2008(25.10.2008)
Asa este MihaiV.dadrian scrie:NR,CRT NUME SI PRENUME
60 PALL LADISLAU
Cred ca lista participantilor, asa cum a fost publicata in data de .... m-a indus in eroare. Si emulatia de pe forum impreuna cu parerile ca balta este prea mica pentru asa un numar de concurenti.
Ideea era ca doua concursuri pe an la Saclaia ar merge.
Subscrii ?
Salut ionut...Ionut the carp scrie:de fapt trebuia sa fiu pe locul 2!! am avut cu 2pct mai mult decat Valentin Stratonov care a fost pe locul 2(211pct fata de 209pct cat a avut Vali)... din pacate mi s'a luat sansa de a urca pe podium premierea facandu'se rapid, eu neavand sansa de a vorbi cu domnul andrei decat dupa ce acesta a acordat premiile. Am fost trecut cu 206pct cu 5 mai putin decat trebuia si la festivitatea de premiere am fost declarat pe locul 4 la egalitate de puncte cu locul 3, dar locul 3 avand o stiuca mai mare...
Eu am avut 213....si am fost pe locul 3
Daca ai puterea vizionara sa-mi explici si mie cum s-a intamplata asta....

Felicitari celor ce au punctat doar pe apa...nu pe mal...

Domnu' paishpe, ideea a fost ca unii au punctat si de pe mal...ovidiu14 scrie:bo_locco tizule nu m-am prins ...sorry
fir intins!
Eu speram la un loc 1...dar nu m-a ajutat Dumnezeul baltii....au am concurat doar pe lac, nu si in vestiare...

Astept sa te vad sambata
Ovidiu(Drill)
din ce citesc bag sama ca iesi cu deranj .....putem sa vedem si niste rezultate oficiale ?
felicitari castigatorilo , oricare ar fi ei si pe orice loc s-ar fi clasat din primele
felicitari castigatorilo , oricare ar fi ei si pe orice loc s-ar fi clasat din primele

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.