imi cer scuze fata de baietii de la echipa de filmare ptr ca nu i'am luat pana la cluj, dar am fost destul de afectat de clasamentul facut si abea dupa ce am trecut de gherla mi'am adus aminte de ei... scuze baieti! dau o bere data viitoare
OPEN CUPA SALMO SACALAIA 2008
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
Ionut the carp
- veteran

nucus scrie:Ionut !Felicitari tie si parintilor tai!!! Ilie,ca deobicei pe alaturi...sau cu bita in balta si ceva ...in fasole.Ionut are 18 ani si sigur va fi un mare campion!Nu doar de pescuit ci si de buna crestere si bun simt.
Ma refeream la faptul ca anul viitor poate sa nu mai aibe sansa asta,nu mai are inspiratie,noroc,cum vrei sa-i zici.Dar vad ca tu vrei doar sa jignesti,sau scuze...esti greu de cap?
-
Ionut the carp
- veteran

Ilie,e vorba de bunsimt.Nu te-am jignit ci poate chiar te-am laudat...Nu voi mai reveni! Gindest-te la mihaiV:ai crezut ca e de la AJPS Cluj si ai vorbit in consecinta fara sa verifici citusi de putin si in plus te-ai dus sa-l cauti acolo unde nu avea cum sa fie...Ignoranta...ignoranta...e mai periculoasa decit prostia.Punct.
-
Pop Vasile
- senior

Multumesc organizatorilor si sponsorilor pentru ca au facut sa se intimple acest concurs.
Dupa stiinta mea, este singurul concurs din Transilvania din acest an ( spinning si fly ) unde numarul participantilor a fost mai mare decit locurile anuntate. Au mai fost doritori.
Cred ca incap doua concursuri open la Sacalaia, pe an.
Multumesc si celor 3 tineri pescari din Sibiu care nu numai ca mi-au tinut corect socoteala punctelor si m-au ajutat sa string barca, dar au fost si o companie agreabila.
Fire intinse saptaminal !
Dupa stiinta mea, este singurul concurs din Transilvania din acest an ( spinning si fly ) unde numarul participantilor a fost mai mare decit locurile anuntate. Au mai fost doritori.
Cred ca incap doua concursuri open la Sacalaia, pe an.
Multumesc si celor 3 tineri pescari din Sibiu care nu numai ca mi-au tinut corect socoteala punctelor si m-au ajutat sa string barca, dar au fost si o companie agreabila.
Fire intinse saptaminal !
Eu parca stiu ca au anuntat ca sunt 70 locuri. Au fost 63 concurenti. Poate gresesc, n-am stat sa verific anunturile din urma!Pop Vasile scrie: Dupa stiinta mea, este singurul concurs din Transilvania din acest an ( spinning si fly ) unde numarul participantilor a fost mai mare decit locurile anuntate. Au mai fost doritori.
Oricum, m-am simtit bine. O atmosfera foarte placuta in absenta incrancenarilor obisnuite. Premii consistente, asa cum Energofish-ul deja ne-a obisnuit!
felicitarile mele Ionut,
tine-o tot asa !
tine-o tot asa !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii