OPEN CUPA SALMO SACALAIA 2008

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 26 Oct 2008, 20:10

multumesc tuturor!

imi cer scuze fata de baietii de la echipa de filmare ptr ca nu i'am luat pana la cluj, dar am fost destul de afectat de clasamentul facut si abea dupa ce am trecut de gherla mi'am adus aminte de ei... scuze baieti! dau o bere data viitoare :D

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 26 Oct 2008, 21:50

nucus scrie:Ionut !Felicitari tie si parintilor tai!!! Ilie,ca deobicei pe alaturi...sau cu bita in balta si ceva ...in fasole.Ionut are 18 ani si sigur va fi un mare campion!Nu doar de pescuit ci si de buna crestere si bun simt.

Ma refeream la faptul ca anul viitor poate sa nu mai aibe sansa asta,nu mai are inspiratie,noroc,cum vrei sa-i zici.Dar vad ca tu vrei doar sa jignesti,sau scuze...esti greu de cap?

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 26 Oct 2008, 21:52

Felicitari pt rezultat! Cred ca e o performantza care are o valoare mut mai mare la o varsta atat de frageda. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 26 Oct 2008, 21:58

@nucus

multumesc de aprecieri dar pana la a ajunge campion la cele doua capitole mai am mult...mult prea mult de invatat si demonstrat...

numai de bine!

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 26 Oct 2008, 22:55

ziceti bah clasamentu!!! :o
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

nucus
veteran
veteran

Mesaj de nucus » 27 Oct 2008, 06:18

Ilie,e vorba de bunsimt.Nu te-am jignit ci poate chiar te-am laudat...Nu voi mai reveni! Gindest-te la mihaiV:ai crezut ca e de la AJPS Cluj si ai vorbit in consecinta fara sa verifici citusi de putin si in plus te-ai dus sa-l cauti acolo unde nu avea cum sa fie...Ignoranta...ignoranta...e mai periculoasa decit prostia.Punct.

Pop Vasile
senior
senior

Mesaj de Pop Vasile » 27 Oct 2008, 08:47

Multumesc organizatorilor si sponsorilor pentru ca au facut sa se intimple acest concurs.

Dupa stiinta mea, este singurul concurs din Transilvania din acest an ( spinning si fly ) unde numarul participantilor a fost mai mare decit locurile anuntate. Au mai fost doritori.
Cred ca incap doua concursuri open la Sacalaia, pe an.

Multumesc si celor 3 tineri pescari din Sibiu care nu numai ca mi-au tinut corect socoteala punctelor si m-au ajutat sa string barca, dar au fost si o companie agreabila.

Fire intinse saptaminal !

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 27 Oct 2008, 09:14

Pop Vasile scrie: Dupa stiinta mea, este singurul concurs din Transilvania din acest an ( spinning si fly ) unde numarul participantilor a fost mai mare decit locurile anuntate. Au mai fost doritori.
Eu parca stiu ca au anuntat ca sunt 70 locuri. Au fost 63 concurenti. Poate gresesc, n-am stat sa verific anunturile din urma!

Oricum, m-am simtit bine. O atmosfera foarte placuta in absenta incrancenarilor obisnuite. Premii consistente, asa cum Energofish-ul deja ne-a obisnuit!

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 27 Oct 2008, 09:18

Am gasit:
dadrian scrie:ESTE UN CONCURS OPEN PENTRU TOATA LUMEA IN LIMITA A 70 DE LOCURI.

Gyorg
veteran
veteran

Mesaj de Gyorg » 27 Oct 2008, 09:32

felicitarile mele Ionut,
tine-o tot asa !
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii

Scrie răspuns