OPEN CUPA SALMO SACALAIA 2008
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
-
- veteran
de fapt trebuia sa fiu pe locul 2!! am avut cu 2pct mai mult decat Valentin Stratonov care a fost pe locul 2(211pct fata de 209pct cat a avut Vali)... din pacate mi s'a luat sansa de a urca pe podium premierea facandu'se rapid, eu neavand sansa de a vorbi cu domnul andrei decat dupa ce acesta a acordat premiile. Am fost trecut cu 206pct cu 5 mai putin decat trebuia si la festivitatea de premiere am fost declarat pe locul 4 la egalitate de puncte cu locul 3, dar locul 3 avand o stiuca mai mare...
-
- veteran
Ionut, pana la urma ai fost pe 2, 3 sau 4? Ai ramas dupa festivitate cu organizatorii sa analizati clasamentul pentru eliminarea posibilelor greseli semnalate?
Si inca ceva: din ce ai zis tu la premiere, eu si cei din jurul meu am inteles ca sustineai ca ai avea mai putine puncte si ar trebui sa fii mai jos in clasament!
Cred ca eram toti cam obositi!
Felicitari oricum pentru rezultat, oricare-ar fi!
Si inca ceva: din ce ai zis tu la premiere, eu si cei din jurul meu am inteles ca sustineai ca ai avea mai putine puncte si ar trebui sa fii mai jos in clasament!

Felicitari oricum pentru rezultat, oricare-ar fi!
-
- veteran
@MihaiV
Sustineam ca am mai multe puncte! in mansa a doua am punctat cu 2 stiuci de 48 si 50cm deci rezulta 98pct nu 93 cu cate eram trecut. Cum Vali Stratonov care e pe 2 cu 209pct cu 2 mai putine decat mine ar trebui ca eu sa fiu pe locul 2... oricum situatia am rezolvat'o cu andrei. eu imi voi ridica premiul din bucuresti. dar totusi imi doream mai mult sa fiu prezent pe podium decat un premiu material...
Sustineam ca am mai multe puncte! in mansa a doua am punctat cu 2 stiuci de 48 si 50cm deci rezulta 98pct nu 93 cu cate eram trecut. Cum Vali Stratonov care e pe 2 cu 209pct cu 2 mai putine decat mine ar trebui ca eu sa fiu pe locul 2... oricum situatia am rezolvat'o cu andrei. eu imi voi ridica premiul din bucuresti. dar totusi imi doream mai mult sa fiu prezent pe podium decat un premiu material...
-
- veteran
Acum mi'am recitit postarile si nu vreau ca ele sa para un atac la adresa lui Vali. Vorbeam de faptul ca organizatorul a gresit in privinta mea, la faptul ca trebuia sa ocup locul 2(loc care putea fi ocupat de oricine altcineva). Fac aceasta precizare deoarece il respect pe Vali si nu vreau ca dupa aceste postari sa sara in sus carcotasii cu tot felul de minuni si inventii...