OPEN CUPA SALMO SACALAIA 2008

discutii despre competitiile de pescuit la rapitori

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 27 Oct 2008, 12:06

Gyorg scrie:
razvan m. scrie:Si pentru ca toate cele de mai sus sa nu se intimple in concursuri, s-a inventat Turneul Aventuri la Pescuit ! :lol:

Fir intins !
bine grait !

"asa sa-i raman numele!" :)

e intr-adevar regretabil ca se intampla chestiuni din-astea la un open in zilele noastre dar cred de asemeni ca cei care au fost depunctati sau favorizati din eroarea si amatorismul arbitrilor trebuiau sa actioneze atunci, si nu mai apoi pe vreun forum, fie el si rapitori.ro.
mie unul mi se pare tardiv si inutil.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 27 Oct 2008, 12:15

cred ca te grabesti leba .....vezi ca rezultatele nu s-au facut publice inainte de festivitatea de premiere
...:)
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 27 Oct 2008, 12:25

acum deja e haos ...
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 27 Oct 2008, 12:27

ovidiu14 scrie:cred ca te grabesti leba .....vezi ca rezultatele nu s-au facut publice inainte de festivitatea de premiere
...:)

tot ce se poate, 14, nu-s decat jumate ardelean.:)
bun, chiar si asa, daca stii ca ai 150 de puncte in fapt, sa zicem, nu trebuia sa te asiguri ca ai tot atatea si in clasament inainte de a pleca de acolo?
nu cred ca organizatorii erau inabordabili din pct. asta de vedere.
rog sa nu fiu interpretat gresit, incerc doar sa le acord circumstante celor ce-au muncit la concursul asta, stiu ce inseamna sa organizezi asa ceva.
East Spinning Team

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 27 Oct 2008, 12:34

Leba ,probabil ce de la 500 de km asa se vede ...dar din pacate nu a existat la finalul concursului nici o lista cu clasamentul general ca cineva sa poata urmari daca rezultatele sunt cele reale au ba ...
Sa trecut direct la festrivitatea de premiere unde cei mai multi dintre noi au aflat ca nu se face clasament /manse ci prin acumulare de cm/ peste ....
In plus din pacate nu au existat fise duble ca sa se poata face dovada capturilor si a cm .,totul a fost pe foile de arbitraj de pe care sau cumulat capturi si cm/peste.
Spun asta pt. a nu considera tardiva si inutila reactia de pe forum a celor ce au participat.
In plus lumea a avut incredere in ceea ce au facut organizatorii ca doar nu erau la primul concurs ....
Daca sa gresit se poate rectifica si basta,important ca sa fie clasamentul in comformitate ce ceea ce sa petrecut pe apa ,nu in afara ei.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 27 Oct 2008, 12:41

ok..
P.S. leba iti scrisesem mai mult dar nu conteaza ...
Imagine

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 27 Oct 2008, 13:30

valistrati scrie:Rog organizatori sa refaca calculele din clasamentul general pt. ca din nou sa strecurat o gresala ,aceea in care VALI STRATONOV ar avea 263 cm/peste ceea ce nu e comform cu realitatea.
Din stiinta mea asi avea 209 cm /peste din cele 4 stiuci prinse in concurs ,dar neexsitind fisa martor nu pot sa fac eu dovada .
In consecinta va rog respectuos sa afisati clasamentul general CORECT.
Vali primeste o bere premiu de fair-play din partea mea (dupa buget :lol: )! Vali, sa-ti alegi tipul de bere! :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 27 Oct 2008, 13:31

ovidiu14 scrie:ok..
P.S. leba iti scrisesem mai mult dar nu conteaza ...
lasa, soro c-am cetit. :D
ok, ai dreptate.
in principiu. :twisted:
valistrati scrie:[...]In plus lumea a avut incredere in ceea ce au facut organizatorii ca doar nu erau la primul concurs ....
Daca sa gresit se poate rectifica si basta,important ca sa fie clasamentul in comformitate ce ceea ce sa petrecut pe apa ,nu in afara ei.
pai vezi, Vali, aci am vrut s-ajung, de ce sa ai incredere cand de la bun inceput au fost probleme? tu ai fost acolo, ba numai o vasla, ba distanta prea mica, ba bibani de nush cati centi. se crease deja un precedent, poate ca trebuia sa fiti cu ochii pe butelie, de ce-i da acu suturi 14 lui Ionut? :)
bun, sa zicem ca se ajunge la un consens, se schimba clasamentul, ce credit mai au cei care deja s-au jucat odata cu nervii vostri?
dar premiile, se iau inapoi si se redistribuie? :?:
East Spinning Team

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 27 Oct 2008, 13:35

leba ...eu am glumele mele cu Ionut ...chestia cu sutu o stie el mai bine n-are legatura cu interpretarile ce se pot face aici de oricine ar avea mancarime la tastatura ...repet nu are nici o legatura ...Ionut stie ....!
Imagine

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 27 Oct 2008, 13:37

DINTR-O EROARE REGRETABILA CLASAMENTUL DE LA PAGINA 21 A FOST PUS GRESIT ACUM A FOST REMEDIATA EROAREA SI S-A PUS UN CLASAMENT FINAL CORECT.
VA CER SCUZE IN NUMELE ORGANIZATORILOR ACESTUI CONCURS DE EROAREA REGRETABILA INTIMPLATA.
MODERATOR mrvily

Scrie răspuns